Îndepărtarea părului permanent la domiciliu 2

Dacă vorbim despre metodele tradiționale de combaterea vegetației nedorite asupra corpului în casă, cele patru cele mai populare dintre ele pot fi identificate. Bărbierit - cea mai ușoară metodă, dar pentru a obține rezultate bune, este nevoie de instrumente de înaltă calitate: mașină, cartușe detașabile la ea, o crema speciala sau balsam dupa depilare.Epilat - o metodă eficientă de simplu, care este accesibil pentru mulți, dar destul de dureros. Procedura Principiul este acela că pielea este aplicată pe păr cu ceară preîncălzit nedorite, și peste ea o bandă de hârtie sau material textil. După ce ceara se intareste, se rupe în sens contrar direcției de creștere a părului. În cadrul procedurii există contraindicații - nu este recomandat pentru cei care au probleme cu vasele de sânge.

Un mod simplu și ieftin de îndepărtare a părului - utilizarea de produse cosmetice speciale, de obicei, creme sau geluri. Efectul este atins rapid, dar nu este durabil - doar 10-15 zile și necesită o a doua procedură. Un alt dezavantaj este faptul că medicamentele se luptă cu părul în exces, deshidrata puternic pielea.

Shugaring - una dintre cele ultramoderne modalități de a scăpa de păr, a venit din cele mai vechi timpuri. Similar, în tehnologie pentru epilare cu ceară, dar un pic mai puțin dureros. Depozitate pe o zonă problematică a masei de zahăr pielii, ajustată la o stare de caramel după rupere de răcire în direcția de creștere a părului, acest lucru asigură îndepărtarea firelor de par cu becuri.Metodele de preparare a pastei de zahăr, există mai multe. În primul rând, sucul exprimat de o jumătate de lămâie amestecat cu 10 linguri zahăr și 1 lingura apă. Pentru a doua variantă a preparării masei de zahăr este necesar să se ia 3 linguri miere, suc de o jumatate de lamaie, 8 linguri zahăr, combina toate ingredientele. Amestecul trebuie să fie adus la fiert la foc mic, apoi se fierbe până la consistența cremă groasă. După masa sa răcit, se aplică un strat subțire în poziția dorită, acoperă pânză. După 10-15 minute, tot ce trebuie să eliminați mișcarea ascuțite.

La domiciliu, metodele tradiționale pot fi de asemenea folosite pentru îndepărtarea părului nedorit, cum ar fi amestecuri de ierburi tincturi, nuci și alte componente.

Îndepărtarea părului cu utilizarea de nuc este una dintre cele mai populare instrumente pentru combaterea părului nedorit. Pentru ao efectua, aveți nevoie de un pic de suc de coaja de fructe necoapte. Ei freca zonele cu probleme de trei ori pe zi. Rezultatul procedurii este de a opri creșterea părului de pe suprafața pielii. O modalitate simplă de îndepărtare a părului este utilizarea de suc de struguri sălbatic. Boabele trebuie să fie bine pregătite pentru a stoarce și se freacă de piele suc de zi cu zi. În termen de o lună, mijloacele trebuie să scape de parul nedorit.

Pentru prepararea unguentele pentru depilare folosind nuci de pin, este necesar să se macine făina coji de stat și se adaugă puțină apă pentru a obține un amestec terciul. În cazul în care unguentul rezultată se aplică în zonele cu părul nedorit, apoi, după aproximativ 2 săptămâni va fi rezultate notabile.