Îndepărtarea părului permanent la domiciliu - Revizuirea metodelor eficiente

Mulți ar dori să scape de parul nedorit permanent și costă timp și bani. De aceea, metodele de îndepărtare a părului acasă sunt atât de populare și a cererii, în special în rândul fetelor. Îndepărtarea părului la domiciliu poate fi eficientă, dar este important să se ia măsuri de precauție și să nu utilizeze instrumente care pot provoca afecțiuni ale pielii sau a corpului.Îndepărtarea părului permanent la domiciliu - Revizuirea metodelor eficiente

Pentru a găsi metode care vor ajuta pentru a scăpa de părul nedorit, și va fi în siguranță, este necesar să se studieze informațiile despre aceste opțiuni, să le compare cu altele, pentru a înțelege argumentele pro și contra. Numai atunci îndepărtarea părului la domiciliu va aduce rezultatele dorite și se vor bucura de o piele netedă și moale.

Varietate de metode de îndepărtare a părului acasă

Epilare folosind ceara sau randamentul shugaring rezultate doar temporare, parul nu deranjeaza timp de 3-4 săptămâni, iar apoi să crească din nou. Și, cu toate că de fiecare dată când sunt din ce în ce mai subtiri, cresc mai puțin, este nevoie de mult timp pentru a scăpa de vegetație complet.

Îndepărtarea părului permanent la domiciliu - Revizuirea metodelor eficiente

Shugaring prevede un efect pe termen scurt de piele netedă

Metode care elimina parul permanent la domiciliu, pot fi împărțite în două grupe mari: tehnici de hardware și utilizarea banilor publici. Pe care o alegeți depinde de o serie de factori, de la caracteristicile individuale ale pielii și de cât de mult păr pe care doriți să o eliminați, iar ultimul buget. Pentru a decide, ar trebui să ia în considerare toate.

Metode hardware de îndepărtare a părului acasă

Adesea, îndepărtarea părului de hardware este realizată într-un salon de înfrumusețare și condiții de meșteșugari mâinile profesionale. Cu toate acestea, producția actuală de mini-dispozitive de uz casnic a făcut posibilă pentru a efectua auto-epilare. Datorită aparate compacte și de securitate la domiciliu, puteți petrece astfel de proceduri:

 1. Epilare. Dispozitivul actioneaza asupra filamentele de lumină de înaltă frecvență, ceea ce duce la distrugerea foliculului. Aparatul vă permite să eliminați părul atât întuneric și blond fără a deteriora pielea.
 2. Îndepărtarea părului cu laser - este o altă metodă comună. Raza laser actioneaza asupra melanina conținută în structura părului, ceea ce duce la distrugerea totală a acestora. Pentru a elimina toate parul va necesita 5-6 sesiuni, care sunt semnificative în cabina de bani.
 3. îndepărtarea părului Elos - o inovație în domeniul de îndepărtare a părului. Aparate pentru procedura de Elos are un dublu efect asupra filamentelor de frecvență joasă curentului electric și un fascicul de lumină. Acest lucru crește eficiența procedurilor și dă rezultatul dorit.


Avantajul principal al utilizării dispozitivelor de îndepărtare a părului acasă includ: îndepărtarea nedureros, în condiții de siguranță, complet de păr pentru totdeauna și viteza tuturor procedurilor. Urmând regulile descrise în manualul, va elimina rapid și ușor excesul de vegetație oriunde pe corp, inclusiv fata, axile și zona inghinală. Dezavantajul principal al acestor metode este costul dispozitivului pentru îndepărtarea părului. Deși în cele din urmă va fi mai ieftin decât a face proceduri similare în salonul de frumusețe, nu orice fată este gata să pună aceeași sumă pentru produsul.

Îndepărtarea părului permanent la domiciliu - Revizuirea metodelor eficiente

Metodele tradiționale de a scăpa de păr

În plus față de metodele de hardware epilare pot utiliza, de asemenea, metode tradiționale, a căror principala diferență este costul redus. Instrumente și amestecuri pentru îndepărtarea părului la domiciliu sunt preparate cu produse care se află în aproape fiecare casă, sau care pot fi achiziționate de la o farmacie pentru un cost mic. În ceea ce privește eficiența, unele astfel de metode nu ajuta pentru a elimina excesul de par, dar ar trebui să fie atent și să ia măsuri de precauție.

Cele mai populare rețete pentru prepararea agenților depilatoare pot fi luate în considerare:

 1. O soluție de iod. Pentru prepararea ei trebuie să ia în 50 ml de alcool medicinal, adăugând la aceasta 1,5 g de iod, 2 g de amoniac lichid și 5 g de ulei de ricin. Toate ingredientele sunt amestecate împreună și așteptați pentru amestecul de albire completă. Acest obicei durează câteva ore, după care infuzia este gata de utilizare. Compoziția rezultată ar trebui să ștergeți pielea în locul în care doriți să eliminați de păr, de 2 ori pe zi.
 2. Tinctura unei nuci. Pentru pregătirea trebuie să ia coaja unei nuci tinere și compartimentări interne, care trebuie să fie zdrobite și diluat cu puțină apă. Să stau în picioare și amestecul rezultat pentru a șterge locul care aveți nevoie. Este important să ne amintim că piulița pata strâns și permanent pielea într-o culoare maro închis, astfel încât în ​​zonele deschise ale corpului trebuie să-l folosească cu atenție.
 3. Soluția concentrată de permanganat de potasiu, de asemenea, poate influența structura părului și a le elimina, dar înseamnă pielea foarte uscata. Deci, înainte de al aplica, ar trebui să ia în considerare dacă obiectivul este în valoare de ea. Necorespunzător cu permanganat de potasiu, puteți obține arsuri grave.
 4. Suc verde (maturată), struguri, de asemenea, ajută să scape de vegetație în exces, distrugând firele de păr și foliculi. In plus, este în siguranță, pentru că nu este dăunător pentru piele, dar poate necesita o perioadă mai lungă pentru a obține rezultatul dorit.

Există, de asemenea, alte metode și rețete pentru îndepărtarea părului la domiciliu, dar toate se reduc la un singur lucru: medicamente corozivi duc la distrugerea structurii părului și pentru a preveni creșterea în continuare a acestora. Utilizați moduri oamenilor să fie atenți și să nu depășească doza descrisă în ingredientele reteta pielii nu provoacă vătămări grave.

Ce metodă de îndepărtare a părului la domiciliu pentru a alege

Luând în considerare metodele de bază de îndepărtare a părului la domiciliu, puteți lua o decizie informată cu privire la care unul pentru a alege. Aceasta depinde de mai mulți factori:

 • piele, cu care doriți să eliminați de păr;
 • cantitatea de exces de vegetație și densitatea părului;
 • capacitățile financiare;
 • caracteristicile individuale ale pielii, o tendință de a reacții alergice.

Îndepărtarea părului permanent la domiciliu - Revizuirea metodelor eficiente

Acești factori au un impact semnificativ asupra alegerii metodei de îndepărtare a părului. De exemplu, în bikini sau fata de a folosi tinctura de nuci sau de soluție de permanganat de potasiu nu este necesar, consecințele negative pot fi la scară prea mare. mai bine să se utilizeze tehnici hardware pentru pielea delicată. Cu toate acestea, în cazul în care finanțele nu permit să cumpere un dispozitiv suplimentar pentru îndepărtarea părului, va trebui să aleagă una dintre cele mai populare moduri.

Astfel, acasă căi de atac pentru îndepărtarea părului ușor și eficient permite să se ocupe cu vegetație excesivă pe piele și a scăpa de ea pentru totdeauna. Este important să se respecte drepturile de utilizare și de securitate.

Împărtășește cu prietenii: