Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Organismul de păr nu cauzează probleme la bărbați (și unii - chiar și o sursă de mândrie aparte), reprezintă o problemă serioasă pentru majoritatea jumătății feminine a umanității. standardele stabilite de frumusete face doamnelor frumoase pus o mulțime de efort pentru a elimina vegetației nedorite.Îndepărtarea părului sau epilare cu ceară?

Parul este îndepărtat de pe suprafața corpului printr-o epilare sau depilare. În ciuda similitudinii în numele și în vizibil la prima rezultatele dintre aceste concepte au o diferență fundamentală.

proces epilatoare șterge doar partea vizibilă a părului, în timp ce scopul de îndepărtare a părului este de a elimina parul permanent, din moment ce foliculul pilos îndepărtat în sine.

Inutil să mai spunem, a doua metodă este mult mai practic și pe termen lung.

Epilarea este realizată în diferite moduri. În prezent, ea a elaborat și larg utilizate metode de îndepărtare a părului cu laser, ultrasunete si tratamente chimice, a devenit
disponibile foto și electroliza. Există, de asemenea, tehnici mai sofisticate, care combină mai multe influențe externe asupra bulbului pilos - de exemplu, așa-numitul îndepărtarea părului Elos și îndepărtarea părului enzimatice.

Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Se înțelege că procedurile similare sunt, de obicei efectuate de către experți, cu un nivel adecvat de formare, în condiții de clinici sau saloane de înfrumusețare.

Desigur, există modalități de a face cu parul inutile radicale, potrivite pentru mediul de acasă, datorită căreia puteți obține manual scăpa de părul de pe corp pentru totdeauna.

A scăpa de remedii populare corp de păr

Toate aceste sfaturi trebuie tratate cu precauție, astfel încât să nu cauzeze prejudicii.

Înainte de a utiliza cele mai populare rețete încă consulte un dermatolog sau alergolog.


Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

  • Nu puteți decide cu privire la o metodă de îndepărtare a părului - afla dacă există o diferență între epilarea și epilat, și care are încă o modalități de a scăpa de păr.
  • De ce până în prezent, epilat femei ramane cea mai populara metoda de îndepărtare a părului? Cititi mai multe despre acest lucru posibil aici.

nuc

Pentru a fi precis, folosiți sucul conținut în piele și miezul de nuci necoapte. Este ei care sa ocupat de zonele cu probleme. Nu trebuie uitat faptul că la contactul cu materialul pielea devine instantaneu la fața locului de bronz-maro nu se spală pentru o lungă perioadă de timp, prin orice mijloace, adică în vara (în timpul coacerii de fructe cu coajă) trebuie doar să experimenteze în zonele închise ale corpului.

Există rețete pentru coji de nuci utilizare. Unul recomandă fin se toacă și se diluează cu puțină apă. Suspensia rezultată aplicată pe păr, care necesită îndepărtarea. A doua metodă - pentru a arde coji de nuci, precum și utilizarea pentru prepararea amestecului rezultat cenușă.

Aplicați un nuc un alt mod. Glass tratate nucleele sunt măcinate într-o râșniță de cafea și amestecat cu o lingura de gudron. Infuzie de post timp de 20 de zile, preparatul va fi pregătit.

Utilizați tehnici cu nuci trebuie în mod regulat, până la dispariția completă a părului pe zona dorită a corpului.

Acid permanganic

permanganat de potasiu (permanganat de potasiu), sunt de asemenea considerate a fi suficient de eficace în combaterea excesului de vegetație - zonele problematice umectat periodic saturate. Procedura trebuie efectuată în seara, după un duș înainte de a merge la culcare. Ei vorbesc despre eficiența ridicată a metodei, cu toate acestea, trebuie să fie luate de îngrijire.

Excesiva permanganat de potasiu saturat poate arde sau usca pielea delicată. În plus, acesta are un efect de colorare.

tinctură de iod

Review-uri despre această metodă poate fi auzit foarte pozitiv. 1,5 g de iod este amestecat cu 5 g de ulei de ricin, se toarnă 2 g de clorură de amoniu și 50 ml de alcool. După câteva ore, soluția este complet decolorat și va fi gata pentru utilizare.

Se pune îndepărtarea părului pătat de două ori pe zi (dimineața și seara) timp de 3-4 săptămâni. Ei susțin că, în acest fel parul eliminat definitiv.

Utilizarea semințelor de urzică

Substanțele chimice care alcătuiesc semințele de urzică, un efect devastator asupra foliculilor de par. Pentru procedurile pot fi utilizate ca semințe proaspăt măcinate și de preparare a cafelei, realizate pe baza acestora. Acest lucru le obligă să se pisa într-o râșniță de cafea și se amestecă bine cu ulei vegetal. După perfuzie (aproximativ o lună), amestecul se filtrează și devine gata de utilizare. Efectul dorit nu se produce imediat, iar după 2-3 săptămâni de proceduri regulate.

Pentru a prepara poțiuni utilizate rădăcinile și semințele acestei plante.

Sucul proaspat de Datura este toxic, deci nu este necesară prudență crescută în timpul procesării.

evita în mod special pătrunderea substanțelor în tractul digestiv, pentru a deschide rani sau membrane mucoase.

Semințele plantei pot fi sfărâmate și amestecate cu alcool pentru a forma o pastă groasă. Durata perfuziei de astfel de fonduri - 2-3 saptamani.

Când se utilizează rădăcinile plantei este saturată cu bulion. Această soluție este gata de utilizare imediat după răcire.


Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnicistruguri verzi

Sucul de struguri presat de verde (necoapte) poate avea, de asemenea, un efect pozitiv. pozitiv al acestei metode este că se aplică tuturor, chiar și cele mai delicate zone ale pielii, inclusiv a feței.

Utilizarea nestins

Metoda mai degrabă „exotice“, dar se spune că pentru a fi eficiente. A avut loc această îndepărtare a părului numai pentru zonele non-sensibile ale pielii. Pentru a prepara soluția dorită de var (10 g) este amestecat cu sulfit de calciu (utilizat ca aditiv alimentar conservare). Amestecul rezultat se aplică pe porțiunea dorită nu este mai mult de o jumătate de oră, apoi se spală bine cu apă caldă.

Există mai multe rețete licori pentru îndepărtarea părului (de exemplu, folosind mac sau nuci de pin). Când se utilizează banii poporului nimeni nu este sigur de reacții alergice ale pielii. Prin urmare, înainte de aplicarea orientată a uneia sau o altă metodă, este necesar să se efectueze un experiment pe o mică zonă deschisă a corpului, de exemplu, pe partea din spate a mâinii.

îndepărtarea părului tradiționale la domiciliu

Dacă luăm în considerare îndepărtarea părului nedorit într-un metode tradiționale rezidențiale, atunci este probabil, va merge pe depilare. Diferența dintre aceste concepte a explicat deja. Cu toate acestea, este în valoare de având în vedere că o femeie poate folosi pentru a face față cu părul nedorit, în cazul în care nu are timp, capacitatea sau dorința de a căuta un salon de înfrumusețare.

Cel mai simplu și cel mai accesibil mod. Este clar că nu toate zonele corpului expus la această metodă. Pentru această procedură a fost nedureroasă și să aducă rezultate de înaltă calitate, trebuie să utilizați instrumente specializate concepute special pentru pielea unei femei.

Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Ar trebui să nu zgârciți atunci când cumpără cartușe noi de înlocuire - tupyatsya acestea sunt suficient de repede, și lame vechi pot transforma procesul de ras este o tortură. Atât înainte cât și după tratament, pielea trebuie să fie tratate cu creme cosmetice speciale si balsamuri.

În plus, pot fi folosite mecanice modele diferite depilatoare și principii de funcționare.

Această procedură nu poate fi numit un nedureroasa, și are un număr de contraindicații.

ceruire

Această metodă este suficient de eficient la prețuri accesibile, și să învețe tehnica sa da orice femeie. Ceara fierbinte se aplică pe piele, în locul potrivit (folosesc adesea cartușe speciale de dozare) și după uscare, folosind hârtie sau benzi de tesatura off împotriva creșterii părului.

Procedura este destul de dureros și nu este recomandat pentru persoanele care au probleme cu vasele de la picioare.

Folosirea cremelor de specialitate

ieftin mod de a epilat chimice, ușor de utilizat, dar nu slyvuschego durabil. Oferă magazine frumusete instrumente oferă un efect rapid, dar după zece sau cincisprezece zile, trebuie să repetați procedura. În plus, pentru toate echilibrul compoziției sale, astfel de creme și geluri este încă pielea uscată, ceea ce duce la utilizarea unor creme hidratante suplimentare.

Prin acest cuvânt ascunde contort un mod foarte vechi de a scăpa de părul cu utilizarea de zahăr. a adus la starea de caramel. Feedback-ul pozitiv despre această metodă mult - acest ieftinătate materiale și disponibilitatea amestecului de gătit necesar și ușurința de utilizare. De asemenea, susțin că este mai puțin dureroasă decât cea similară pentru tehnologia de ceara metoda de epilat.

Diferența fundamentală este că separarea masei de zahăr este deținut și nu împotriva direcției de creștere a părului, care vă permite să eliminați părul de la rădăcină.

Modalități de a scăpa de păr țepoasă pot fi foarte diferite. În final, puteți recurge la smulgerea banal, dar dovedit și eficiente. Fiecare femeie este liber să încercați oricare dintre aceste metode și de a alege una care este mai potrivit pentru ei, și să fie inofensiv pentru pielea ei.

Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Eficacitatea îndepărtării părului de zahăr depinde de alegerea corectă a echipamentelor sale. Cele mai populare dintre ele - dungile și manuală. Din articol, veți învăța caracteristicile și avantajele fiecărei shugaring metode, să se familiarizeze cu labirintul de utilizare a acestora, precum și recomandările experților.

Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Shugaring este una dintre cele mai populare metode de îndepărtare a părului nedorit. îndepărtarea părului de zahăr are o serie de avantaje, inclusiv capacitatea de a utiliza la domiciliu.

Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Îndepărtarea părului permanent la sfaturi de acasă și tehnici

Acesta a fost mult timp shugaring prefera aceasta, nu este la fel de dureros pentru mine ca epilarea cu ceara, cu atât mai mult că este mult mai ieftin să se obțină. Mulți oameni scrie că pastele fierte shugaring la domiciliu, dar cât de mult am încercat, nu am apucat să gătesc paste bine. Apoi am ales dreptul deja de paste gata, au optat pentru paste Elena Maaya, este ieftin, este convenabil de a folosi, comanda on-line. Pentru mine este cea mai potrivită, testate mai mult de o duzină de ori.

Devchuli cineva a încercat soluție rivanola?
Am pielea foarte sensibilă și iritată lovi cu piciorul și părul roșu și gros, prietenul meu ma sfătuit această soluție, dar este galben, iar frotiu sale lungi, nu știu dacă să înceapă?

Am încercat totul, în cele din urmă a cumpărat în magazinul de Internet pe acțiuni photoepilator CosBeauty Perfect Smooth pentru 13490 de ruble, la un moment în care photoepilator similare. cum ar fi Philips, este mult mai scump .Și el okazalalsya într-adevăr un miracol, și într-adevăr funcționează. Desigur, pentru a fi văzut după primele rezultate ale procedurii, dar procedurile de luare a 8 picioare complet „chelie“. În timpul procedurii nu este dureros. Recomand tuturor, eu sunt acum folosit peste tot, și pe picioare, și axile, și zona inghinală și chiar fata. Nu există nici o iritație după cremă proceduri nanoshu. Deci, dacă eziți, este în valoare de cumpărare sau nu, eu pot spune cu siguranță că este în valoare!

Prostii spun doar oameni păcălit! Pentru 8 proceduri fără picioare oblyseyut nu, pentru că singura modalitate de a scăpa de păr - pentru a distruge bec, și este posibilă doar prin laser și numai dacă există tocmai în carne și oase, pe care o avem pe nenumăratelor corp.

Fetelor, nu te lăsa păcălit pe acest nonsens și Fotoepilare cu metodele tradiționale! Fotoepilație practic inutil, și toate cremele și soluțiile - este chimie, arde parul cu pielea. Persoanele care nu au alergii, aceasta poate ajuta în continuare, dar nu este suficient. Am încercat Wit crema - arde, astfel încât este imposibil să se păstreze mai mult de un minut.
Singurele modalități adecvate de a scăpa de ras parul nu este un epilator mecanic (dar se rupe firele de păr), ceruri și shugaring. Ultimele două sunt similare în vigoare, în funcție de modul în care preferați să îl folosiți. Desigur, trebuie să fie în măsură pentru a preveni deteriorarea pielii. Dar, dacă înveți probleme ulterioare vor dispărea. Dar, folosind orice substanțe chimice doar vă imaginați că atinge pielea și nu poate în mod normal, bronza. Ca să nu mai vorbim de faptul că pe fața lor, nu pot fi folosite la toate!

Bună ziua tuturor. trebuie utilizată metoda descrisă pentru îndepărtarea părului permanent folosind odovoy tinctura nu se poate înțelege că pentru amoniac? Câte procente, de 9,5%, 25% sau mai mult pe mai puternic?
Alcool, 70%?
Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră
Aici cred că pentru a încerca.