Indiferent dacă sunt sau nu comunice cu persoana care te-a trădat

Trebuie să fii capabil să ierte. ierta infractorului și eliberare de ordinul obidu.Dlya pentru a da sfaturi cu privire la modul în care trebuie să știți persoana ofensat decât. Puteți justifica orice acțiune, să încerce să înțeleagă situația (nebun), se uită la ea de la celălalt storon.Esli poate vă mulți ani familiarizați cu persoana pe care a avut multe în comun, să nu fie atât de ușor să îl lase să plece, opriți comunicarea cu infractorul a cerut nim.Vash iertare? El a recunoscut greșeala lui? El a fost rușine pentru ce sa întâmplat? Dacă cel puțin o întrebare de la tine de mai sus a răspuns da, atunci pur și simplu nu merită să se oprească obschenie.Doveryat cu siguranță, nu poate, pentru că aveți nevoie pentru a câștiga încrederea, de a comunica ca Coechipierul, dacă aveți de afaceri comună, continuă le esti, așa cum am făcut-o înainte, și viața va pune totul în locul său, este foarte posibil ca omul cu un sentiment de vinovăție (dacă are unul) este încă util pentru tine și va ajuta într-un situatsii.Zhizn dificil prea scurt, dar este prea lung. Faceti o concluzie cu privire la persoana, dar nu le va grabiti, mai ales dacă ai fost într-o relație.

Întrebarea este, ce ar trebui să fie considerată trădare.

Există o carte Liz Burbo, care este considerat nu de mult, nu este suficient, și anume trauma trădare.

Deci, se pare, unii oameni cu acest prejudiciu este considerată o trădare a tot ceea ce nu este în concordanță cu opinia lor privind modul în care ar trebui să fie: nu suna - atunci trădat, a făcut ceva - un trădător, etc.

Am deschis ochii acestui prieten, care a fost surprins întrebat: „? Cum se poate în viața civilă pentru cineva să trădeze“

În general, iar acest lucru poate fi în pace.

Dar, de fapt, o trădare - este un lucru extrem de rar.

Uneori, nu există o trădare și josnicie, adică act rău intenționat. Apoi, nu are sens să vorbească cu o astfel de persoană.

De aceea, trebuie să înțelegem bine și în terminologia și în acțiunile umane.

Dacă omul credincios, a spus ție, că a dat seama de greșeala sa, a dat seama că continuă să comunice în valoare și de ce nu, cred că mulți au trecut prin acest lucru, care nu a trecut trece, doar câteva nu se poate simți, vorbi este în valoare, dar speranța acest om, încredere, etc, nu este necesar, atâta timp cât el nu dovedește contrariul în fapta. M-am și predovat mea predovat, au existat astfel de circumstanțe yunnosti, dar a continuat să chat-ul acum prieteni nu vărsați apă și foc și apă unul pentru celălalt.