Individul tot timpul indică modul în care mă îmbrac, ce să fac

Aceasta înseamnă fie că băiatul nu mai este ceva să se plângă, sau el este suspect prin natura, ceea ce înseamnă că vreodată în dubiu cu privire la orice ocazie. În acest fel un tip poate ajunge la care recomanda insistent (a face chirurgie plastica :-) pe orice parte a corpului. Desigur, nu ar trebui să demonizeze tip dacă el o dată ceva ce a sugerat în termeni de haine, este că ea pur și simplu nu a fost acordând o atenție în grabă, de exemplu, atunci când pune pe o duds, ascunde corpul ei, mascare defecte corporale nu este probabil beda- este o necesitate. Dar, dacă copilul a ezitat pretenții, cu sau fără onogo- lăsați ruladei de carne Minor Spasskaya Street, koloboks nu atât de kolbaskoy-. Ei bine, băieți fără valoare molfăi da geamăt de la această dorință și tristețe și înfrângere poate voobshche boala poate ataca ca și cum fata. Acuzații peste hainele se va muta treptat într-un ridicol mult mai mult, nu este normal să fie pentru totdeauna cu revendicările, și imaginați-vă că va fi gorbunkom dvs. muzhenkom-. Atunci va exista o absență completă, și chiar vin epidersiya!

Și iată ce să faci: mersul pe jos cu el prin oraș, opresc în apropierea unora de tip boutique scumpe, și spune, „Tu, draga mea, nu-mi place modul în care mă îmbrac? Ai dreptate, mă îmbrac prost, și nu există nici bani, și un sentiment de stil, oh, cât de rușinos. Dar, aici, în acest magazin are tot ceea ce vrei, să mergem, va alege și cumpăra totul pe placul dumneavoastră. Toate hainele, am solemn arunca, voi purta doar darurile tale sunt? Oh, nu? Dar de ce? Nu vrei să cheltui bani pe astfel de chumichku? Nu ai nici un ban? Ei bine, atunci Scram, se căsătoresc - soția să te îmbraci și ea va indica. Eu ies, Ham și necinstiți. " Ei bine, ceva de genul asta. Și nimic altceva. Încă nu este o opțiune, pierde nu este înfricoșător, pentru că într-adevăr - de ce ai șuncă și necinstiți (sau un sărman, că unul și același).

Și încerci să-i spui cum să se îmbrace, numai în mod constant și puternic. Să se simtă la locul vostru, ca să spunem așa. Și poate să înțeleagă cum este plictisitor și enervant.

Apropo, poate e un semn că un proprietar firile tip. Începe cu hainele, și apoi noi vă vom oferi tuturor și să dicteze punctele de vedere. Ar trebui, cred, mai precaut în această privință.

Pot adăuga că, dacă un tip ea fată îi place, dar nu și modul în care se îmbracă, în mod constant punctul de la hainele pe care nu se va. Mai ales pentru că, așa cum ai spus, te îmbraci bine și cu gust.