Informații cu privire la impactul uman

Informații cu privire la impactul uman
Trăim într-o epocă de boom-ul de informații. Informații cu privire la atât de mult încât nu știi cine să creadă. Informații are un impact enorm asupra persoanei.

persoană matinală în lumea modernă începe cu primirea de doze de noile informații. Înainte să luați primii pași într-o nouă zi, vom porni televizorul, urca la Internet pentru a obține cele mai recente știri din întreaga lume. Avem în minte nici măcar nu există nici o îndoială că trăim într-o realitate digitală periculoasă. Aceste informații sunt deseori controlate de conștiința noastră.Credem că știm tot ce se întâmplă pe planetă. Dar totul este o iluzie. Trăim într-un mediu de zgomot informații constante. se răspândește ca un virus în cazul în care este dificil să se facă distincția între adevăr și falsitate. Ai încredere în sfaturi utile de pe Internet? Sunteți sigur că oamenii lor scrie? Tu ești unul pe unul cu computerul? Indiferent de modul, supravegherea constantă se realizează pentru noi. Există un antidot la informațiile de virus? De ce televizoare și calculatoare este înrudită cu dependenta de droguri? Cum de a supraviețui unei omenirii la nivel mondial de informații revoluție?informații

Recent, o echipă de oameni de știință au analizat rolul de informații și toate dispozitivele posibile în viața noastră. Ei au ajuns la concluzia înfricoșătoare. Omul viitorului se pot atrofia mușchilor. Deoarece munca pe calculator, acestea nu sunt necesare. Ochii devin mai multe degete pe mult mai mult pentru a face mai ușor pentru a imprima și de a folosi gadget-uri. Dar, cel mai important, a redus creier. ne-am pierdut necesitatea de a gândi, de a crea, să-și amintească. Toate aceste funcții vor fi complet transferate mașinilor. În alte aspecte acest proces periculos a fost mult timp în plină desfășurare, și are o explicație logică.

Lumea digitală pare un paradis doar la prima vedere. Suntem în mod constant într-o stare de stres. dacă o persoană va fi capabil să supraviețuiască în epoca de boom-ul de informații?

Statistici - o armă puternică

Informațiile a fost întotdeauna o armă puternică. Acum, puterea sa distructivă este mult mai puternic decât înainte. Acum, noi percepem lumea așa cum o arată la televizor, pe Internet. Informațiile pot provoca nu numai o criză economică, dar, de asemenea, o revoluție. Principalul asociat al revoluției în favoarea internetului. La urma urmei, tehnologiile moderne de comunicare pentru a ridica revoluției populare.

Informații negative pot schimba mintea și să provoace agresiune. Deci, recent, a observat metodic de fotografiere în școli. Principalul motiv pentru o astfel de stare de spirit agresiv, sunt jocuri pe calculator, împușcături.

Informațiile ne face vulnerabili

Armele împotriva noastră poate deveni chiar si un mesaj simplu. Acestea se încadrează în rețea și stocate pe serverele de-a lungul anilor, de regulă, companiile străine. Fiecare cuvânt - este traseul lăsat de o lungă perioadă de timp în rețea. Mai mult decât atât, Internetul este un spațiu de epidemii de informare. care infectează mintea.

In fiecare zi, de pe Internet sunt gigabytes de spam de informații. Există vreo informație în frontieră, după care potopul de informații amenință lumea?