informații negative și impactul acesteia asupra ins umane

Toată viața umană este expus la informație. Recent, acest nor masiv de informații, mai multe și mai învăluit subconștientul oamenilor. Este în subconștient ca o bandă magnetică a înregistrat întregul flux de informații, care este apoi reflectată în acțiunile și faptele noastre.Dacă înțeleg, o mare parte din materialul de intrare are o putere negativă. Nimeni nu crede despre asta, dar dacă acorde o atenție. Unde vine această negativitate? Trezirea dimineața, oamenii mergeau să lucreze într-o stare de spirit bună, și cum a ajuns acolo, drumul are o sarcină negativă. Negativismul poate veni de oriunde: din spațiul uman înconjurător; din mass-media, și este acesta din urmă este o sursă-cheie.

Cineva care se uită în mod constant de televiziune, este mai mult emoțională: se simte puternic bucurie, frica, furie. Sistemul său nervos este mai excitabil. Fiind iritat la locul de muncă, sistemul nervos este excitat, iar cand te uiti la televizor, celulele nervoase se stabilească în jos. Astfel, o persoană devine un receptor de informații care vin de pe ecran. Inconștient, trece de control în minte ecranul albastru. Odihnindu sub crimă, violență vulgaritate. Respectiv, și apoi joacă ceea ce este înregistrat în crusta subconștient.

Cel mai rău lucru este că toate aceste neformate copii și adolescenți expuși. Cât de mulți minori „dispar“, în jocuri online. Ei strânge și afectează fără milă mintea și comportamentul subconștientă. Au existat multe cazuri în care a jucat suficient în „shooter“, adolescenții au ucis oameni în viață. După o astfel de expunere nu se poate face fără ajutorul unui psiholog. O excepție este activitatea pe Internet.Pentru a simți co-exista confortabil și vesel cu mediul înconjurător, trebuie să încărcați corpul cu informații pozitive. Fluxurile pozitive cerute de către organism ca razele soarelui. Numai cu ei este o creștere și dezvoltare a individului. Este necesar să se mărească nivelul culturii umane.

Porniți mecanismul de acumulare a spiritualității și a auto-realizare, nu este dificil. În primul rând, a venit acasă de la locul de muncă, deschide o carte în loc de a ma uit la TV. Fiction, este acum atât de diversă, ea poate înlocui complet televizorul. Dar, de la o extremă nu merită să se miște. La televizor puteți vedea filmele sovietice impregnate cu căldură și grijă. Copiii dau, de asemenea, posibilitatea de a vedea „Winnie the Pooh“ și „Carlson“, citește un basm românesc. Cel mai important lucru - să învețe pentru a filtra informațiile.

În scopul de a armoniza activitatea corpului dumneavoastră, aveți nevoie pentru a scăpa de informațiile negative acumulate. Toate resentimente, furie, depresie, care trăiesc într-un om, îl distruge din interior. În primul rând, toate iertarea începe. Este necesar să se ierte toate atacatorii lui. Doar spune-le „te iert.“ Surprinzător, mânia și durerea ei înșiși dispar după câteva astfel de manipulări. Devine mai ușor de a trăi ca un rucsac cu cărămizi a căzut. Așa că oamenii pot decide ce informații ar dori să primească. Ce privilegiază: informații greșite sau pozitive.

informații negative și impactul acesteia asupra ins umane

Spune-mi, cine este casa ta: tipuri psihologice de oameni

informații negative și impactul acesteia asupra ins umane

Nu vrei să rănesc - stop senzație de rău pentru tine