Informațiile necesare despre jailbreak

Este și untethered jailbreak priponite (untethered).

jailbreak tethered (jailbreak priponite) după repornire muște devaysa și dispozitivul devine în „mere veșnic.“ Pentru a ieși din acest mod trebuie să deconectați și reconectați dispozitivul din nou la computer și descărcați dispozitivul din nou în programele implementate de jailbreak. Din aceasta și acolo a fost un nume de „jailbreak priponit la un computer.“jailbreak Otvyaznoy (untethered jailbreak), după o repornire este salvat, iar dispozitivul repornește în mod normal, fără ajutor din exterior.

* Nota: Alternativa ar fi debloca hardovy cu o turbosimki specială (potrivit numai pentru iPhone 4), care trebuie să fie comandat neposredstvennoiz China. Jailbreak nu este necesară pentru a debloca folosind Gevey Turbo Sim.Jailbreak vă permite să instalați aplicații, „vindecat“ de lăcomie, deși nimeni nu vă recomandă să faceți acest lucru. Pentru cei care cumpără software-ul necesar în AppStore, această caracteristică va fi, de asemenea, util pentru că întotdeauna doriți să testați produsul înainte de a cumpăra. Poti sa joci nu va veni pe placul sau programul nu este absolut necesar, dar banii cheltuiți nu se va întoarce. Pentru această ocazie trebuie să instalați jailbreak după AppSync.

Puteți jailbreak încă hacktivation, cu sau fără a utiliza instalarea firmware-ului personalizat pe care l-ați creat folosind PwnageTool pentru Mac OS și sn0wbreeze pentru Windows.

Știri asociate:

Jailbreak iOS 5.0.1

Informațiile necesare despre jailbreak