inima frântă „poate ucide într-adevăr, oamenii îndurerați

inima frântă „poate ucide într-adevăr, oamenii îndurerați
Insuficienta cardiaca cauzata de stres sever, poate provoca pagube mult mai mari de a muschiului inimii, decat se credea anterior. Stresul poate provoca daune pe termen lung la inima ta. Acest lucru poate fi un semn că timpul nu se poate vindeca „inima zdrobită“, în calitate de experți au scos la iveală.Conform unui studiu finantat de British Heart Foundation (British Heart Foundation, BHF), o condiție care se crede a fi cauzele temporar insuficienta cardiaca la persoanele cu stres sever poate provoca daune durabile muschiului inimii.

Sindromul tsubo (tsubo), de asemenea, numit sindromul „inima zdrobită“ poate fi cauzată în cazul în care o persoană care suferă de stres emoțional sever. Ea poate apărea după o pierdere grea, sau ca urmare a unor tulburări emoționale. Se crede că această condiție în fiecare an, afecteaza aproximativ 3 mii. Oamenii din Marea Britanie numai.In cadrul studiului, cercetatorii de la Universitatea din Aberdeen, timp de patru luni, studiind starea de 52 de pacienti cu acest sindrom. Cu ajutorul ultrasunete si RMN, au analizat în detaliu funcționarea inimii pacienților, și a constatat că boala este influențată în mod constant valvelor inimii.

Cercetatorii au descoperit ca unele dintre muschiului inimii sunt acoperite cu cicatrici subtiri. Ele reduc elasticitatea inimii și pentru a preveni comprimarea acestuia. Oamenii de știință spun, „Am folosit să cred că oamenii care au avut tsubo cardiomiopatie, recupera complet fără intervenție medicală.“ Cercetările au arătat că boala are un impact negativ mult mai pe termen lung asupra inimile celor care suferă de ea.

Acum vă puteți înscrie la medic, la spital sau centru de diagnostic online direct pe site-ul nostru.
Experți din toata România recenzii pentru oameni reali. Evaluările sunt publicate doar pe cei care au vizitat la recepție!
Enroll întâlnire cu medicul de la numirea clinica pentru diagnostic