Înlocuirea prosop cald cu mâinile lor demontarea vechi și instalarea de noi

port-prosop încălzit - un atribut important al unei baie. Acest accesoriu practic face o mare comoditate pentru a utiliza o baie. Cu toate acestea, modelele de echipamente învechite, care sunt de multe ori în casele de dezvoltare timpurie, încetează treptat, pentru a satisface proprietarii de design neatractive și funcționalitate redusă. Astfel, prosopul de înlocuire cald devine o necesitate. Puteți încărca destul de complexe, profesioniștii de muncă sau se angajează-l pe cont propriu, după ce a studiat numeroase cursuri de master și instrucțiuni detaliate care explică modul în care să înlocuiască un port-prosop încălzit în baie. Înainte de a lua o decizie finală, este necesar să se familiarizeze cu tehnologia dispozitivului de înlocuire.Ar trebui să fie mai întâi definită cu o țeavă de transvazare. Pot fi două:

  • La alimentarea apei calde;
  • sistemul de încălzire.

După cum arată practica, prima opțiune este de preferat, deoarece aceasta presupune o utilizare pe tot parcursul anului uscator prosop. În timp ce a doua face posibilă să-l folosească numai în timpul sezonului de încălzire, adică aproape o jumătate de an. De fapt, conectarea dispozitivului în primul caz va fi posibil pe tot parcursul anului. În timp ce în al doilea - numai în sezonul cald, ca de încălzire oprit în timpul perioadei rece este plină de consecințe mai grave.

Un alt aspect important: modul în care conexiunea dispozitivului. Dispozitivele mai vechi în zig-zag forma, de multe ori apar Khrushchevki schimbat, de obicei, pentru a reduce conexiunea echipamentului cu diametrul corespunzător. În cazul în care conductele sunt potrivite pentru suporturi încălzite pentru prosoape, încastrat în perete, este necesar să se selecteze un model cu conexiune laterală. Acest ansamblu va fi mai dificil, dar nu există nici o alternativă. Cu toate acestea, apariția unor astfel de dispozitive este mult mai bine decât alte tipuri de echipamente.

Înlocuirea prosop cald cu mâinile lor demontarea vechi și instalarea de noi

Prosop poate fi conectat fie la alimentarea cu apă caldă și la sistemul de încălzire

În plus față de alegerea echipamentului adecvat și de formare a instrumentelor necesare, experții recomandă să demonteze aparatul vechi pentru a efectua astfel de lucrări:

  • Efectuați toate Stroebe necesare. tăierea lor este, de obicei, consumatoare de timp.
  • Distruge porțiunea din placa de beton la secțiunea de țeavă de intrare în ea. Este necesar să se pregătească spațiul destinat nestingherită fi sudat sau filetat pentru a merge la partea de plastic.
  • Pentru a menține articulațiile de etanșare ale robineți sferici cu suporturi încălzite pentru prosoape și cuplaje speciale pentru trecerea de la metal la conducte din material plastic cu extensii.
  • Pachet metalic cu filet de conectare. Efectuați operațiunea ar trebui să fie foarte atent, altfel va trebui să efectueze reambalare, care poate necesita re-se toarnă apa din rețeaua de alimentare.

Schimbare în uscător prosop de baie poate trece doar în absența apei în conducte. Înainte de a lucra ar trebui să oprească alimentarea cu apă, în cazul în care ar trebui să lucreze cu sistemul de alimentare cu apă caldă. În cazul sistemului de încălzire trebuie să contacteze biroul de locuințe cu o cerere de a bloca temporar ascendentă drept și, eventual, se scurge apa din ea. Această procedură este cel mai adesea plătit și este posibilă numai după încheierea sezonului de încălzire.Înainte de a începe lucrul, trebuie să fii sigur că nu există apă în sistem. În orice caz, comandantul sfătuit să pregătească o lățime de bandă de cauciuc de aproximativ 4 cm și o lungime de puțin mai mult de un metru. Tăiați din tubul interior. Dacă este necesar, se aplică pe conducta deteriorat. Prima rundă a pus urmeze liber - strâmt. Acest lucru face posibil pentru a opri aproape orice scurgere.

Înlocuirea prosop cald cu mâinile lor demontarea vechi și instalarea de noi

Atunci când demontarea dispozitivului vechi, să fie conștienți de faptul că lungimea rămasă a conductelor ar trebui să fie suficientă pentru tăiere subiecte noi

Toate dispozitivele care nu fac parte din conducta demontate prin deșurubarea racordului filetat. „Deveniți atașat“ sau un prosop tunde de un „bulgar“ sudate. Trebuie să ne amintim că rămase după tăierea secțiunii țevii trebuie să fie suficient de lung pentru tăierea firului la acesta. Înainte de a începe lucrările necesare pentru a acoperi toate suprafețele cu o cârpă umedă, în caz contrar acestea pot fi lăsate urme indelebile de scântei „Masina de tocat“. Se taie sau încălzit feroviar prosop deșurubat îndepărtat cu grijă din suporturile și impuse.

Înainte de a instala aparatul, trebuie să faci sculptură. Dacă dispozitivul vechi a fost tăiat, porțiunea rămasă a țevii se taie un fir nou, folosind matrița de diametru adecvat. Dacă există un fir de vechi este „chase“ pentru a îmbunătăți calitatea noii conexiuni. Toate lucrările se face foarte atent. Chiar mai bine, să-și îndeplinească tăiere de specialitate, mai ales în cazul în care există o deteriorare semnificativă a conductei sau firul trebuie să aibă loc aproape de tavan sau sub nivelul podelei. În orice caz, înainte de procedura pentru a se asigura că sarcini de torsiune nu pot deteriora conducte situate în afara camerei.

Acum puteți instala supapa de închidere. Folosind o macara este necesară, deoarece acestea vă permit să se adapteze activitatea mai cald prosop. Acest lucru se poate face prin deschiderea sau închiderea valvelor. În plus, în cazul în care devine necesară înlocuirea sau repararea echipamentelor, prin intermediul unor supape pot fi ușor de tăiat apa și să înceapă să lucreze. În același stadiu este montat și un jumper de by-pass, așa-numitele by-pass. Desigur, în cazul în care acest post este destinat să stabilească.

Înlocuirea prosop cald cu mâinile lor demontarea vechi și instalarea de noi

Schema de prosop cald, cu o instalație de by-pass

Înlocuirea mai cald prosop cu mâinile lor începe cu selectarea accesorii. În funcție de tipul de conexiune, acestea pot fi înclinate sau drepte. Toate racordurile filetate trebuie să fie sigilate în siguranță, cu o nedepănabile specială lenjerie. filet conic sigilat-bandă fum. Dispozitivul este atașat la armăturile, după care fixarea foarte atent înăsprit. Riscul de a deteriora firele este suficient de mare, astfel încât operațiunea este efectuată foarte atent.

Dispozitivul conectat trebuie montat pe perete. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea titularii telescopice speciale, care de foarte multe ori sunt furnizate cu echipamentul sau cleme convenționale. Este important să se determine distanța de la dispozitivul de axa conductei cu care se confruntă perete. Se recomandă să se respecte următoarele reguli: în cazul în care diametrul tubului uscător de prosop mai mică de 23 mm, distanța până la perete trebuie să fie de 35 mm sau mai mult, în cazul în care diametrul de peste 23 mm - minim 50 mm. Inserat și dispozitivul securizat este verificat pentru scurgeri.

Înlocuirea prosop cald cu mâinile lor demontarea vechi și instalarea de noi

Robinetul de închidere face posibilă reglarea activității prosop cald și facilitează înlocuirea ulterioară sau repararea

După cum arată practica, pentru a schimba un port-prosop încălzit în baie, aveți posibilitatea să proprii. Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că este destul de dificil și de acțiune foarte responsabil. Cea mai mică imprecizie a instalației va duce la consecințe foarte neplăcute. În cazul în care experiența de lucru sanitare nu este, este mai bine să încredințeze înlocuirea echipamentelor pentru profesioniști. Ei transporta rapid și eficient toate lucrările.

  • Cum de a transfera port-prosop încălzit pe celălalt perete
  • Cum de a alege un prosop încălzit apă feroviar pentru baie
  • Încercați să reparați mașina de spălat: elimina cele mai frecvente probleme cu mâinile lor
  • Cum se închide un uscător urât prosop: moduri simple si originale