Înregistrarea automobilelor în poliția rutieră în conformitate cu noile norme

Înregistrarea automobilelor în poliția rutieră în conformitate cu noile norme

Conform noilor norme în proiectarea traficului auto a devenit mult mai ușor. Mai întâi de toate, acum nu aveți nevoie pentru a elimina masina din registru. În al doilea rând, un lucru al trecutului primesc „tranzit“ plăcuță de înmatriculare. În al treilea rând, nu au nevoie de un avocat contract de asigurat.Secvența de acțiuni cu noile reguli de inregistrare

Pentru a face acest lucru, trebuie să adune următoarele documente:

  • Titlu;
  • polita RCA;
  • un certificat de înregistrare;
  • un contract de vânzare;
  • pașaportul proprietarului vehiculului.

Documente aduse la departamentul împreună cu cererea de completat declarația privind înregistrarea de stat și a plătit taxa pentru comisia de modificări în pașaportul mașinii, eliberarea certificatului de înregistrare de stat precum și mărcile de înregistrare (în cazul în care proprietarul anterior a părăsit camere vechi în sine). Costurile totale se ridică la aproximativ două mii de ruble.Recomandări pentru completarea documentelor de sarcini

Înregistrarea automobilelor în poliția rutieră în conformitate cu noile norme
Umplerea se produce cerneală neagră sau albastră. Contractul specifică orașul tranzacției și data punerii sale în aplicare. Apoi, scrie datele documentului de identitate, ambele părți, umplut cu informații despre automobilul TCP. Numerele și cuvintele care indică costul vehiculului. Semnăturile părților puse după transferul de fonduri către vânzător și cumpărător de chei, fiecare dintre subiecții tranzacției rămâne cu o singură copie a contractului. Al treilea exemplar este trimis la poliția rutieră.

Înmatriculeze mașina poate fi în orice departament al poliției rutiere prin România. Acolo, în conformitate cu modelul va trebui să completeze o cerere. Uneori, personalul de inspecție face singur. Puteți găsi formularul de pe site-ul oficial al poliției rutiere și completează casa de hârtie.

Următorul pas - pentru a aduce vehiculul la o reconciliere a numărului de unități. Auditul este ștanțat pe respectarea deplină. Dacă nu se poate trece o reconciliere, atunci înregistrarea poate fi utilizat certificatul de inspecție.

Cum să simplifice procedura de înregistrare a mașinii?

De ce aveți nevoie pentru a transporta mereu cu tine? pașaport al vehiculului (o foaie mare de albastru) trebuie să iasă din casă, ci un certificat de înregistrare este important atunci când călătoresc să aibă la îndemână.

Observat o greșeală de scriere pe site? Selectați-l și apăsați pe Ctrl + Enter

Hopa! Ne pare rău, dar nu ați alocat nimic. Inchide fereastra, selectați textul și apăsați Ctrl + Enter