Înspăimânta copii - Posturi populare

Cum să se pregătească copilul pentru excursie la clinica.

Nu știu. Sunt o fiică de 1,5 sa dus la vaccin. Mea încă nu au înțeles la momentul respectiv. Am cerut asistenta sa se vaccineze chtoli mai moi. La care ea a răspuns: mama nu am furat! docha mea în acest moment ședinței fericit zambitoare asistentă medicală. Ei bine, ea a blocat-o o lovitură atât de fiica mea tryasonulo. Am avut un sentiment ca și cum ea nu a făcut, și i-am dat o injecție. Ea a plâns atât, că, de atunci este frica de operatii chirurgicale altoi.Noi, de asemenea, nu se tem de vaccinări

El este permis doar despre tot. Vine un timp de somn. - Pavlik, du-te la culcare, ți-am spus un pat într-un dormitor mic. - Nu, femeia pe care am de gând să dorm cu tine. Babayku Mi-e teamă. Din nou, aceste babayki. Știu că mulți părinți tineri sperie copii, inventând tot răul. Ei cred că modul de a realiza ascultare. Desigur, acestea sunt greșite. Copiii nu se pot speria! Dragă nepotul, cum poți fi frică de Kindest și mai frumos babaek. Știi, doar le iubesc. Vrei să-ți spun o poveste despre familie babaek. Deci, încep: Ascultați și nu-ți fie frică. Pe Verzii gazon Ne-am stabilit - babayki. De compensare, cu butuc, am construit casa noastră. Alb Pridvor, Ei bine, în cuptor acasă. Și pe aragaz.


De ce copii „povești de groază“? Și că noi, adulții, de a face cu ea?


În cazul în care distribuția rolurilor, copilul va fi greu să vă atribuiți rolul de Baba Yaga, Wolf, și așa mai departe. Mi-ar fi privit ca un prilej de reflecție. „Frica masca“ Aceasta tehnica este folosita de multi psihologi si psihiatri. Copiii sunt rugați să facă o mască de frică (sau „cineva teribil“), care copiii iau transformă sperie reciproc. Acest joc ar trebui să fie efectuată pe o creștere emoitsonalnom mare, nu drămui pe glume și de râs pentru a înăbuși sentimentul de frică, care ar putea dobândi inițial copii. Adulții să sperie copilul nu este necesar. Un alt sfat: asigurați-vă că pentru a doza joc, nu lasa copii overexcited: temeri stropi ascuțite ar putea duce la display-uri de agresivitate. Nu este prezent.
. „Frica masca“ Aceasta tehnica este folosita de multi psihologi si psihiatri. Copiii sunt rugați să facă o mască de frică (sau „cineva teribil“), care copiii iau transformă sperie reciproc. Acest joc ar trebui să fie efectuată pe o creștere emoitsonalnom mare, nu drămui pe glume și de râs pentru a înăbuși sentimentul de frică, care ar putea dobândi inițial copii. Adulții să sperie copilul nu este necesar. Un alt sfat: asigurați-vă că pentru a doza joc, nu lasa copii overexcited: temeri stropi ascuțite ar putea duce la display-uri de agresivitate. Nu insista în cazul în care copilul dumneavoastră refuză să joace rolul frică și vrea doar să-l sperie (sau invers). Aventurându joc despre o dată pe săptămână, iar după un timp va deveni probabil infectate.


Cauzele tulburarilor de somn la copii: un cretin in timpul somnului, întreruperi în respirație, somnambulism, coșmaruri și temeri. Ce se întâmplă dacă copilul nu doarme

Bună seara. În primul rând, te confunda terorile nocturne și coșmaruri. terorile nocturne - atunci când un copil este speriat într-un vis, cu ochii deschiși, dar el vede altceva. Uspokoivshish adoarme din nou. Odată treaz, el nu-și amintește ceea ce a visat.
In al doilea rand muschii se contracta în somn și la adulți. Funcția Brain ca controale. Atunci când o persoană adoarme, inima lui încetinirea. Brain, reducerea om musculare se trezește. Și în mijlocul de somn, poate verifica funcția. Prin urmare, nu este întotdeauna trezirea bruscă se datorează faptului că ați descrie


Elena, ai făcut! Noi nu avem mame. Nu e de mirare ei spun: dacă Dumnezeu dă copiilor dă copiilor. inclusiv cu o zonă de living de toate formele, și ceea ce dete fericit în fiecare zi - aceasta este fericirea.

țip pe doctorul cap, care după 6 luni de la diagnostic de infertilitate), numai după un an de încercări nereușite de a începe anchete, și nu face un diagnostic. Și ai un moment psihologic standard cred. De îndată ce „da drumul“ situație: a abandonat testele efectuate în fiecare lună (de aici și cine-i place svihnetsya nenascut speriem copil))), gândiți-vacanta - toate sa întâmplat! Felicitări!
Sunt o lună în urmă a devenit o mamă. Mai multe volnueschego și fericit eveniment nu a fost în viața mea, decât timpul petrecut cu copilul meu. Dar, recent, a devenit mai agresiv în a răspunde la urlet lui isteric. Me ca și cum ar înlocui un monstru nemilos. Ma și enervant sperie. Am încercat să mă înțeleagă și acest lucru este ceea ce am aflat.
1) Maternitatea cere tot timpul pentru a da copilului în primul rând, iar acest lucru este în valoare de obtinerea utilizate pentru a. La urma urmei, interior meu fiind obișnuiți să aibă grijă doar despre tine. Cred că principala cauză de perturbare egocentrism internă pentru copil. Este necesar pentru a trece complet la copilul lor și pentru a prinde cele mai mici momente fericite cu el, astfel încât să nu se simtă dezavantajați sau lipsit de ceva important.
2) vina provotsyruet explozia următoare. Vă amintiți situația anterioară și să devină rușine și tine din nou sunt pornite, și nu pe nevoia copilului, pe care el spune țipe. Ar trebui să fie complet oprit în acest moment experiențele lor și să se concentreze asupra copilului. În cele mai multe cazuri, aceasta este o problemă foarte simplu rezolvată.
3) Trebuie să învețe să ia concediu de la principiile lor. De exemplu, copilul începe să plângă, și să-l mângâie, nu a reușit. Ai o privire la ceas - fie că e timpul să se hrănească? Nu, încă nu a trecut suficient timp. Un copil nu se oprește. Este necesar doar să-l țîța, ca merge imediat în isterici, el mănâncă și doarme dulce :)
4) Punerea nevoilor copilului, în primul rând, și tot restul (de curățenie, gătit, recreere) ajustat la ea. Ca rezultat, iar copilul este calm și lucrurile sunt toate făcute, și mama mea fericită.
Exemplu. În timpul nopții, atunci când copilul este adormit, am încercat să fac tot ceea ce nu are timp în timpul zilei. Ca rezultat, pe noapte nu dorm suficient si spera sa doarma cu copilul în după-amiaza. Dar visul a avut o zi dureaza de la 20 minute la o oră și nu dorm suficient în acest timp, atât de supărat și frustrat la copil. Apoi, el a decis că era mai bine să dormi cu ziua lui miraculoasă și noapte pentru a încerca să facă tot ce este posibil și să acorde atenție firimiturile.
În general, am ajuns la concluzia că principala soluție la problemele cu agresivitate este o dedicație completă pentru copil și pentru a obține plăcerea maximă de la aceasta. Ai nevoie de a uita despre viața și obiceiurile vechi sau inserați-le într-o nouă rutină painlessly. Nu este nevoie pentru a încerca să fie mama de model, pentru că cea mai mică abatere de la standard te va supăra, și vărsați toată furia asupra copilului. Sarcina principală a maternității - pentru a crea relații de familie cele mai plăcute tuturor membrilor săi chuvstvovyli fericit. )

Faptul că necesitatea de a deține înapoi și să încerce să înțeleagă motivul pentru care au atât de mult și a scris. Adevărul este, cred, ca întotdeauna, în mijloc: Încercați să vă păstrați (de exemplu, nu întotdeauna mă,) în mâinile, dar nu și executat, în cazul în care nu sa dovedit (din ea, cu toate acestea, a scris prea). Atunci nu voi rasuzhdat - aici fără mine totul este remarcabil spus. Pot să împărtășesc unele dintre tehnicile pe care eu (fiul meu 2g.3m.) Sau împrumutat inventat. Nu este un panaceu, desigur, dar în unele cazuri, aceasta ajută care reduce numărul de „nervoase“ situatsiy.1) în cazul în care smiorcaituri sau nu vrea să mănânce, cererea lor, pot fi făcute voce „rele“. În sensul neobișnuit: tinichea, bas, sau în alt mod. Pe scurt, one-man show,. Spervonachalu arata salbatic, dar acte mici (chiar au umor bine), și vă va perfecționa abilitățile dumneavoastră cu acțiune - atunci nu doar vin la îndemână. 2) Curățarea. De exemplu, eu nu încerc să spun că este un cuvânt teribil - „ordine“ (timp pentru încă îl urăsc): Noi jucării nu sunt „eliminați“ și a pus în garaj, lenjerie de pat, etc. Nu de mult de un truc, dar ajută la frecvente - un fel de. nu cerința mea este îndeplinită, și economia. 3) să taie unghiile. Fiecare deget - animale mici (mai târziu este un joc „mare fiara degetul mare, mai mici - mai mici, etc) placut mea, dar numai atunci când taie unghiile lor pe mâini, picioare nu atinge dat apoi a venit cu nu foarte frumos, dar. sitautsiyu viata: cuie pe degete „picior“ invidiez pe cei pe o parte, ei doresc, de asemenea, să fie frumos, și apoi toată lumea râde 4) lacrimi (desigur, atunci când nu este în durere și de această insultă):. vechi ca lumea, un mod de a: lacrimi colectează într-un borcan sau o mână de numire colectate separat. - la alegerea dumneavoastră dacă sub. ytozhit mi-a oferit nehitrnye „fente“, putem concluziona că acestea se bazează - umor În general vorbind, cred că, o dată și mai jos nu este un păcat, atâta timp cât în ​​„text“ nu 1 a fost) jignește 2) etichete 3). generalizări: „niciodată nu. „3) comparații cu alți copii calea, adevărul, încercând să“ mamă «interdicții (cele numerotate) pentru a dezvolta automatismului: Să Acum copilul este mic, și» text „nu este întotdeauna înțeles, dar nu am obiceiul de a vorbi ca aceasta, cum să nu cred că mulți „obidki“ în relațiile umane. - este de multe ori nu atât de mult „de la inimă și la punctul“, vorbirea și clișee de comportament, cum ar fi „pedeapsa / esti durerea mea“ (a ceva copil).
Pentru mine, eu doar nu înțeleg: atunci când „mort-end“ isterie - pentru a elimina (pentru a se calma) sau nu? Psihologul a spus, în orice caz, nu elimină, reacția negativă este mai bună decât nici unul. Dar, uneori, cred că un fel de șicana copilului, adăugând câteva remarci de combustibil la foc, atunci când vreau să liniștească. Ce crezi?

La toată lumea conceptul de o vacanță de familie. Pentru mine este în primul rând de vacanță pentru copii: frumoase, distractive, jocuri și premii.

7ya.ru - proiect de informații cu privire la probleme de familie: sarcină și naștere, părinți, educație și carieră, economie, timp liber, sănătate și frumusețe, relațiile de familie. Lucrarea site-conferințe tematice, blog-uri, a menținut ratingurile de grădinițe și școli, articole de zi cu zi publicate și concursuri.

Dacă găsiți o pagină de eroare erori, inexactități, vă rugăm să ne anunțați. Vă mulțumim!