Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Oricare ar fi ferestrele vechi din lemn, dar au ajuns treptat în stare proastă, sub influența ploaie și razele ultraviolete ale soarelui. Prin urmare, proprietarii de apartamente și case se confruntă cu necesitatea de a înlocui cu unități moderne. Și destul de des instalarea de ferestre din plastic cu mâinile devine cea mai bună soluție la problema de reparare a spațiilor.Mai multe informații despre beneficiile de instalare de înaltă calitate de ferestre din plastic. Puteți obține de pe site-ul robitex.ru

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Instrumente necesare pentru instalarea de ferestre din plastic

Înainte de a începe orice lucrare trebuie să pregătească instrumentele necesare. Fără a le instala calitativ fereastra de plastic nu va funcționa. Comandantul trebuie să fie:

  • Montazhki sau rangă;
  • puncher;
  • Un set de burghie pentru beton;
  • Daltă punch;
  • Cruciade și șurubelnițe; crestate
  • nivel al cladirii;
  • bandă măsură și creion;
  • O dalta sau o spatula tare.

Adăugarea la instrumentele de mai sus, poate fi necesar un clește, cuțit de papetărie și ferăstrău. Nu uita spuma de montare. Acesta poate fi achiziționat ca o conductă normală din plastic și calculat prin pistol special.

În al doilea caz, îngrijirea trebuie să se țină seama de lichidul de spălare vândut în sticle. Dacă pistolul nu a fost tratat cu solvenți, spuma se usucă în unealtă și poate fi aruncată.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Ceea ce trebuie să fie măsurat pentru achiziționarea de ferestre din plastic

Înainte de începerea operațiunilor de dezmembrare efectuate măsurători diferite. Acest lucru este necesar pentru a nu obține bloc prea mare sau mic, care va cadea, sau nu pentru a intra în locul alocat pentru el. Înainte de a măsura deschiderea ferestrei pentru instalarea de ferestre din plastic, ar trebui să-l examineze cu atenție. Faptul că construcția de fiecare casă nu este întotdeauna aceeași.

De exemplu, mare creștere deschideri de cărămidă au o proeminență cu latura de vreme, este de la 12 la 16 cm. Un case prefabricate este mult mai puțin.

Măsurătorile trebuie să aibă loc în șase locații: de trei ori lățimea și aceeași înălțime. Aflați valoarea numai marginile nu poate fi, deoarece deschiderile deși stabilite pe oaspeți, dar ele se dovedesc diferite de fiecare angajat.

Pentru o bază, este necesar să se ia cea mai mică rată de toate cele trei măsurători. Din aceasta ar trebui să ia mai mult de la 10 la 15 mm. Această dimensiune este luată pentru cusătura de montare a spumei de umplere. Ajustarea trebuie să ia în considerare prezența profilului Podstavochny, care va fi o fereastră din plastic.

Demontarea de ferestre vechi

Înainte de modul de instalare fereastra din plastic, este necesar să se demonteze vechi. Acest lucru este doar afacere aparent simplă. Dar este nevoie de grijă și prudență. Fereastra de deschidere poate fi destul de fragil și demontat caseta poate distruge o parte a zidăriei. De obicei, o astfel de amenințare este prezentă la locul în care acoperișul a fost scurgeri.

Pentru a scoate rama ferestrei și să nu dăuneze deschiderile necesare pentru a scoate cuiele care prind putere. După această operație, trebuie să văzut caseta din mijloc, astfel încât barele pot fi scoase din deschidere fără efort. În cazul în care blocul vechi vor fi complet eliminate, puteți începe instalarea de ferestre din PVC.

Lucrările pregătitoare înainte de instalarea de ferestre din plastic

Scoaterea geamuri și obloane

Diafragma este liber, atunci este timpul pentru a trece la etapa următoare. Pentru instalarea de ferestre din plastic a avut loc cu ușurință și cu precizie, pe care doriți să eliminați deschiderea cercevelei și scoateți ferestrele oarbe. Această măsură va reduce în mod semnificativ greutatea structurii, simplificând alinierea ei în pragul ușii. În plus, va exista o garanție că sticla nu este rupt în bucăți în timpul instalării.

Scoateți geam dublu, puteți scoate doar aspectul în siguranță, ținându-l în cadru. Puteți utiliza o daltă ascuțită sau o spatulă de metal dur.

Aspect cu atenție pentru a cârlig în îmbinarea între cadru și scos din locașul său. Lucrarea începe cu părțile lungi, deoarece acestea sunt mult mai ușor de prins și de a elimina fără a deteriora componentele din plastic pentru ferestre. Este important să ne amintim că orice mișcare greșită poate rupe elementul.

Înainte de a scoate semnul aspect mai bine. În ciuda faptului că dimensiunile ferestrelor din plastic trebuie să fie clare și la fel, diferența de multe ori vine în 1 sau 2 mm. Pe fondul este neobservat, dar aspectul de o astfel de scădere nu este permisă, deoarece un decalaj mic va apărea în colțuri.

Pentru a evita o astfel de situație și permutări în plus, este în valoare de a face un semn mic, ușor de îndepărtat la sfârșitul lucrului.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Pregătire atașamente

Odată ce cadrul este lăsat gol, este timpul pentru prepararea de ancorare. La alegerea utilizatorului sunt:

  • buloane de ancorare;
  • Placă specială.

În cazul în care prima opțiune, este necesar să se fora găuri în secțiunea de rama ferestrei a fost selectată. Se va aprecia determinarea elementului metalic de armare. Pe fiecare parte a necesității de a face cel puțin trei găuri. Două dintre ele sunt situate la 10 cm sub unghiurile de proiectare, iar al treilea pe centrul său. Astfel, se dovedește o fixare solidă a unei ferestre de plastic în deschidere.Diametrul ancorei este de 8 - 10 mm. O deschidere pentru ca acestea să fie adecvate.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

La alegerea plăci de metal nu trebuie să fora nimic. Ei doar înșurubează cu șuruburi la exteriorul profilului. Această metodă de montare este adecvată pentru deschiderile în care distanța față de perete este mai mult decât un spațiu liber de asamblare convenționale.

Ultimul lucru de care aveți nevoie pentru a efectua în curs de pregătire, pentru a lega profil Podstavochny pentru ferestre din PVC. Se introduce în canelurile speciale situate în jurul perimetrului cadrului.

Dar, înainte să-l setați în loc, este necesar să se construiască izolare autoexpandantă pe profilele de joncțiune. Acest lucru va evita formarea de poduri rece și de condensare sub fereastra de educație.

Instalare de ferestre din PVC în ușă

Instalarea ferestrelor la un nivel

Procesul de instalare a unei ferestre de plastic în ușă începe cu stivuire pene. Ele pot fi realizate din lemn obișnuite. tampoane din plastic sunt de asemenea folosite, cu care va fi ușor să se adapteze poziția cadrului.

Doar două pene, situația din colțurile deschiderii. Pe ei și pe care doriți să puneți rama ferestrei. Captuseli ar trebui să fie stabilite strict la orizont. Trebuie să verificați poziția nivelului clădirii. Dacă există orizontală, este necesar să fie plasate sub una dintre penele dizidente.

Odată ce rama se fixează în poziție, este presată pe buza deschiderii. Apoi, verificați poziția verticală a ferestrei. Pentru această clădire nivel este aplicată pe planul cadrului și suprafețele sale interne. Verificate de către ambele părți.

fereastra din plastic ar trebui să stea vertical. Când prejudecata existentă în orice direcție, cadrul pe care doriți să aliniați și apoi verifica starea.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Fixație și cadru de montaj

Când construcție va fi pus pe un nivel, este necesar să se stabilească în această poziție. Această operațiune este necesară pentru comoditatea de lucru, pentru a continua a fost posibil să găuri libere de foraj în pante și instalarea de ferestre din PVC realizate cu cea mai înaltă calitate. Ca și conservant utilizat în inserții de lemn. Pleznesc cu rama din toate unghiurile. Proiectarea trebuie să se stabilească în mod rigid.

Atașarea fereastră din plastic realizate cu șuruburi de ancorare prin profilul sau prin intermediul unor plăci de montaj speciale. Pentru ei, găurile forate în funcție de poziția ferestrei în deschiderea. În continuare, ancora este introdus în locul pregătit și poftă de mâncare. Plăcile sunt fixate cu dibluri și șuruburi.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

În timpul forării, prin profilul pe care trebuie să urmărească îndeaproape, pentru a nu deteriora garnitura pentru ferestre din plastic. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să fie înlocuit. Deci, este posibil să se evite apariția unor proiecte în casă.

În cazul în care rama este complet fixat, este necesar să se umple toate golurile dintre profilul ferestrelor și a pereților. Această operație se realizează cu spumă. Serveste ar trebui să fie precaut. Spuma se extinde și surplusul de bine poate fi pe suprafața interioară a ferestrei. În acest stadiu al finisaje de instalare.

Instalarea obloane, ferestre duble și pervaz

În cazul în care spuma se usuca, acesta trebuie să fie curățate cu atenție pe planul cadrului, astfel încât să nu interfereze cu clapele.

Apoi se procedează pentru a instala ferestre cu geamuri duble. Ei au nevoie să fie pus în aplicare și repara aspectul. În timpul acestei operații ar trebui să fie, de asemenea, precizia observate. Dispunerea de incitare la un ciocan de lemn, dar dacă nu, atunci puteți folosi un ciocan de metal.

Pentru a instala obloanele, este necesar să accesorii pentru ferestre din PVC nu a fost contaminat. O atenție deosebită trebuie acordată lubrifiantul situat în balamale. În cazul în care acestea sunt expuse la praf sau alte resturi, este necesar să se înlocuiască această substanță. Această măsură va proteja bucla de la uzura rapidă.

Dacă fereastra de plastic nu are nici un bir, canaturile sunt blocate pe unul pe altul. În acest caz, verificați poziția verticală și porticul.

Clapele trebuie să găsească strâns și uniform pe unul pe altul. Dacă a fost văzut prejudecată, acesta trebuie să fie eliminate. Acest lucru se face prin reglarea balamalelor. În funcție de poziția a diferenței, roata dințată superioară sau inferioară reglabilă.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Când totul este gata, trebuie să instalați PVC rame ferestre. Acest element decorativ nu numai ca face design mai atractiv, dar, de asemenea, să devină o protecție suplimentară împotriva curenților de aer.

Vine o fereastră de timp de montare pervaz. Nevoia lui de a văzut off pe lățimea deschiderii ferestrei. Acest lucru va fi lungimea de bord. Lățimea pervazul ferestrei trebuie să fie astfel încât să se suprapună peste ușor marginea dispozitivelor de încălzire. Din peretele pervazul poate vorbi într-un 5 cm.

Placa finit este introdus în partea de jos a ferestrei. Pervazul ferestrei trebuie să cuprindă învecina prin Podstavochny profil. Prin instalarea corectă verificat nivelul clădirii. Este necesar să se facă o pantă mică, nu mai mare de 2 mm pe 40 cm lățime pragului. Podstavochny bord este fixat pe profilul și marginea setului curelei de fixare. Adesea folosit pentru această placă de metal perforat. Ele pot fi rigid asigura deschiderea în prag.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

Toate golurile sub ea umplute cu spuma. Acesta va servi nu numai de blocare, ci un sistem de încălzire suplimentară. Uneori, dispozitivul de blocare Podstavochny Profil prese insuficiente bord. În acest caz, un decalaj poate forma la intersecția acestor două elemente. Aceasta va ajuta la eliminarea materialului de etanșare special pentru ferestre din plastic. care umple fisura. Ele se pot ascunde, de asemenea, unele defecte care apar în timpul procesului de instalare.

Instalare de ferestre din plastic într-o casă de lemn

Dacă caramida si case din panouri în deschiderea ferestrei are un opritor care nu permite ramei să se deplaseze pe stradă, clădirile de locuit din lemn nu au un astfel de element. Design-ul este liber să se deplaseze în orice direcție, fără a ajunge la locul potrivit. Acest lucru este complicat și instalarea de ferestre din plastic într-o casă de lemn.

Ordinea de executare a lucrărilor de instalare, în acest caz, nu se schimba. Numai ceea ce ai nevoie pentru a avea grijă în avans, este achiziționarea de elemente de fixare din metal speciale. Acestea sunt instalate pe partea de capăt a profilului vertical al ferestrei. Pe fiecare parte trebuie să fie de cel puțin trei elemente de fixare.

Trebuie să se potrivească mai întâi la același nivel cu două montare sus. Pentru a face acest lucru, fereastra este stabilită la aceeași distanță de la marginea peretelui. În cazul în care punctul superior vor fi aliniate și fixate, ele încep să lucreze cu punctele de ancorare inferioare. Cadru pentru a pune acest lucru pe un nivel pentru a menține în poziție verticală. Când acesta este atins, nade si pedalier. Acum, cadrul este expus vertical pe perete.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor

În continuare, trebuie să ajustați ecranul perpendicular pe orizont. Pentru acest nivel de construcție alternativ aplicat pe suprafețele interioare ale profilului vertical. Rezultatul obținut se stabilească inserții din lemn. Puteți apoi strânge în cele din urmă elementele de fixare.

De îndată ce ultimul șurub este în loc, începe să umple spațiul dintre fereastră și perete cu spumă. Ar trebui să fie făcut cu atenție. În cazul în care presiunea este depășită, spuma poate zbura și de lucru va trebui să fie repetate. balon de plumb ar trebui să fie de jos în sus, de umplere treptat golul.

glafuri stabilite prin paranteze. Deci, de încredere este elementul fix, și va fi posibil pentru a pune lucruri diferite. Spațiul de dedesubt trebuie să fie, de asemenea, umplut cu spumă.

- rata articol. 5/5 (număr de voturi - 1)