Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni

Instalare de ferestre din plastic moderne au o serie de avantaje în ceea ce privește sistemele de ferestre din lemn. Instalarea evrookon asigură o protecție termică sigură și de etanșare. Instalare de ferestre din plastic cu mâinile lor se va reduce în mod semnificativ costurile de reparații și de a crește calitatea muncii și pentru a atinge un minim de contaminare a spațiilor și interioare. Plastic fereastră de construcție sunt asamblate, pur și simplu, și pentru muncă nu au nevoie de unele echipamente specifice și costisitoare. Înainte de a efectua orice lucrare necesară pentru a lua în considerare numai câteva nuanțe specifice care permit să se asigure calitatea de instalare.Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni
Instalați ferestre noi în apartament

Instrumente și materiale

Pentru instalarea de ferestre din plastic va avea nevoie de:

  • burghiu electric;
  • Biților standard de foraj și pobeditovye;
  • Shuropovort sau un set comun de șurubelnițe;
  • Diblurilor și șuruburi;
  • placă sau ancoră de fixare;
  • nivel;
  • Spumă poliuretanică;
  • Montarea pene;
  • Montarea profilelor;
  • Materiale pentru interior si exterior.

Câteva sfaturi

Completarea golurilor și spații între cadru și peretele se face prin spumă. În magazine este oferit în două tipuri: profesionale (pistol) și de uz casnic (cu tub-adaptor). La aproape același cost pentru a lucra cu o spumă de profesionist este mai convenabil, mai ales atunci când se umple golul în partea superioară și instalarea pragului. Dar, pentru a lucra cu astfel de cartușe va avea nevoie, de asemenea, un pistol special și mijloace pentru spălare.

Atunci când alegeți o spumă ar trebui să acorde o atenție la volumul de spumă de temperatură și de ieșire. Acesta din urmă este deosebit de important în cazul în care activitatea se desfășoară în sezonul de iarnă cu temperaturi minus. Pentru montarea unui prag standard de fereastră în două părți, și numai un volum cartuș de 750 ml, cu un randament de 40-50 litri de spumă poliuretanică.

Pentru finisaje interioare pante ferestrelor pot fi folosite o varietate de materiale, dar materiale moderne, recent populare „cald“ de finisare. Acestea sunt destul de ușor de instalat și de a oferi o izolație suplimentară. Pentru dispunerea pantei exterioare este mai bine să se folosească materiale de construcție tradiționale pe bază de amestecuri de nisip-ciment. Un astfel de finisaj alb este rezistent la condițiile atmosferice, vântului și schimbările de temperatură.

Ferestre din plastic sunt solutia ideala pentru apartamente urbane moderne. Ei au o performanță bună în domeniul de etanșare și izolare.

Măsurarea deschiderilor de ferestre

Înainte de a instala ferestre din plastic cu mâinile lor ar trebui să fie îndeplinit în mod corespunzător măsurători care formează baza pentru instalarea corespunzătoare a unităților de ferestre. Măsurătorile se poate face în două moduri: cu implicarea lor proprii. Ambele metode au avantajele și dezavantajele lor. Când apelați un specialist atunci când comanda ferestre, lucru pe măsurarea companiilor producători, de obicei, sunt gratuite. Pe de eroare întreaga responsabilitate revine reprezentantului companiei, precum și eliminarea erorilor contractorului. Având în vedere acest lucru, măsurătorul este autorizările ipotecare, de obicei, mai mari, ceea ce reduce în mod semnificativ protecția termică. Măsurătorile efectuate în mod independent pentru a asigura diferența optimă între rama ferestrei și pereții clădirii, dar responsabilitatea pentru calculele efectuate trebuie să se suporte.

Cele mai multe doar să facă măsurători în clădiri cu nici un sfert de deschideri externe. Lățimea măsurată și înălțimea deschiderii ferestrei. Măsurătorile trebuie efectuate în cel puțin trei puncte pentru fiecare indicator. Dacă există o înlocuire a cadrului vechi ferestrei, este necesar pentru a elimina o parte din finisajele exterioare ale pantelor și măsurătorilor efectuate din exterior. Selectați cele mai mici măsurători de performanță, și se scad clearance-ul dublu de instalare. decalaj optim de asamblare este de la 2 la 5cm. poate să apară la probleme de performanță mai mici atunci când instalați unitatea de fereastră în planuri orizontale și verticale. Cu estetica lacune semnificative rupte, probleme cu izolație termică și rigiditate structurii de fixare. Prin urmare, în cazul în care deschiderea ferestrei nu sunt distorsiuni, diferența ar trebui să fie instalat un minim - 2 centimetri. În prezența ferestrei oblic, ar trebui să fie modificată și decalajul a crescut. Verificați fereastra poate fi denaturate prin măsurarea distanței de la punctul de jos la punctele opuse superioare fereastra de deschidere. Diferența dintre citiri și va distorsiona dimensiunea ferestrei. În acest caz, clearance-ul ar trebui să fie majorat cu jumătate din oblic pe fiecare parte.

Lectură recomandată: Închiderea ferestrei te de soare

Caracteristici ale ferestrelor de măsurare cu un sfert de minciuni externe în faptul că la măsurătorile obținute se adaugă 20-30 milimetri. Cu o astfel de deschidere fereastră pentru măsurătorile ar trebui să fie abordată cu mare grijă, deoarece eroarea este destul de problematic să se ascundă.

Măsurători într-o casă de lemn este mai bine să încredințeze unui specialist, deoarece pot exista distorsiuni semnificative, deturnări și alte nereguli. luați în mod corespunzător măsurători, mai ales în casele mai vechi pot Measurer numai cu o mare experiență în aceste lucrări.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni
Măsurăm parametrii deschiderii ferestrei

Prepararea blocului ferestrei

Preparate rădăcinoase și demontarea unității vechi fereastră ar trebui să numai după ce contractor livrat comandat au fost verificate blocuri și dimensiunile lor. Munca ar trebui să înceapă cu pregătirea unității ferestrei. În primul rând cu el este îndepărtat geamurile din sticlă securizată, îndepărtat cercevea fereastra și ferestrele eliminate. clapele de balama este eliberat din decor din plastic, și șuruburile pinch răsucite. După această clapă îndepărtat mai întâi din partea de sus, apoi coronament inferior. Pentru a demonta geamul izolator orb necesită îndepărtarea margele ferestre termopan. Pentru ca aceasta să-i cârlig cu o daltă și folosind șoc vyscholkivayut-consum redus de energie. Trebuie să se înceapă din lateral, lungimea de mărgele de geam. mărgele de sticlă de geam demontată și trebuie să fie marcate, care este banda de mascare ideala. vitraj Deaf permis și dezasamblat, în cazul fixării unității de ferestre cu plăci speciale, în locul folosirii de ancorare •. În orice caz, unități fereastră dezasamblat mai ușor de a lucra cu structura. Pentru a bloca rama cu ajutorul șuruburilor de fixare a plăcii de montare la rata de o placă de la 0,5 metri lungime a ferestrei. Dacă fixarea este realizată prin intermediul unor ancore, cadrul de foraj forate găuri pentru o grosime de metal egală cu grosimea ancorei. De obicei, în timpul instalării ancorei folosind 8-10 milimetri grosime.Demontarea de ferestre vechi

Demontarea de unități vechi fereastră se face cel mai bine pe vreme calmă, în acest caz, camera va primi mai puțin praf.

Înainte de a începe lucrul la cel mai mare posibil din Eliminați mobilierul camerei, covoare, etc. și mobilier voluminoase și podele acoperite cu folie de celofan. În cazul în care geamurile vechi sunt planificate să folosească în continuare în altă parte, atunci ei nu pot sta pe ceremonie. Tu ar trebui să înceapă cu eliminarea de decor și pante pervaz interne. În acest caz, putem vedea imediat site-ul de atașament, și praful cu geamurile închise nu se va răspândi în jurul valorii de apartament.

Următoarea etapă este îndepărtarea canaturile ferestrelor porțiunilor de încercare și demontarea ramei ferestrei. Flapsurile pot fi îndepărtate din porțiunile de testare folosind o rangă sau o rupere a cadrului cu șuruburi. Fereastra caseta retezate în mai multe locuri și trageți folosind o rangă. De la fereastra de deschidere eliberată substratului și izolația îndepărtată. În funcție de starea de pante exterioare pot fi eliminate sau stânga. Debris este îndepărtată, diafragma este curățată de praf și murdărie. Trebuie amintit faptul că spuma este rău se sprijină pe praful și murdăria și absolut pe gheață. Pentru o mai bună aderență a spumei, capetele deschiderii ferestrei trebuie tratate cu grund special de impregnare care nu fac instalatorii profesioniști.

Reading recomandate: ferestre din lemn: spre deosebire de reparare de restaurare

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni
Demontati ferestre vechi

instalarea ferestrelor

Cadru se holbează în pragul ușii pentru pene speciale de instalare, care pot fi achiziționate de la magazinul de hardware, sau profita din plin de bare de lemn. set de cadre, astfel încât diferența dintre acesta și deschiderea mingii fereastra este aproximativ la fel peste tot în jurul. Atunci când se utilizează nivelul și structura de montare brusochkov așezată orizontal. În acest cadru în raport cu marginile exterioare ale deschiderii ferestrei trebuie să fie echidistant. Dacă fereastra este fixat prin intermediul unor plăci speciale, plăcile inferioare sunt fixate pe toată lungimea ferestrei. Pentru a face acest lucru în locațiile marcate cu un burghiu pe beton găuri pentru dibluri forate. Folosind un dop de fixare ciocan ciocan de diametru adecvat și să tragă placa cu șuruburi. Dacă se montează cu ancore, forarea peretelui se face direct prin găurile pregătite. Anchor inserat și strânse, dar nu până la sfârșitul anului care rămâne o posibilitate de reglare pe verticală a cadrului. Casele din lemn în loc de ancore, folosind șuruburi lungi.

Structura verticală Alinierea este aceeași folosind nivelul. În acest scop, porțiunea superioară este deplasată cadru în raport cu deschiderea spre ea poziție verticală strict fac. Poziția verticală este verificată pe ambele părți ale cadrului și fixat cu brusochkov de montare. Fixarea vârful cadrului relativ la diafragma se face în mod similar la partea de jos. Apoi, fixați partea laterală a cadrului. La strângerea șuruburilor și ancorelor când fixarea prin cadru trebuie să controleze strict momentul de strângere. Când înăsprirea excesivă a cadrului poate lua o formă butoi. Poziția structurii Nivelarea este verificat la fiecare pas de fixare.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni
Instalați ferestre noi din plastic

verificarea luminări

Odată montat și fixat toate ancora sau placa de montaj este fabricat din sticlă izolatoare de asamblare și verificarea cercevelele ferestrelor. Noi ferestre instalate în locul său și a asigurat shtapikami primul inferior și superior, iar apoi partea. margele geamuri fixe cu un ciocan de cauciuc sau de lemn Kiyanochka lovind ușor. Instalați margele de geam ar trebui să fie doar la locurile din care au fost luate. În cazul în care acestea sunt confuzi, pot exista apariția unor lacune în zonele de contact. In absenta unui ciocan de cauciuc poate fi folosit un ciocan obișnuit, care atacantul înfășurat anterior în mai multe straturi de materie solidă și de garnituri din cauciuc foaie. clapele rabatabili sunt stabilite în loc în ordine inversă. După asamblare verificate șipci de lucru de instalare la nivel de proiectare în toate modurile. Clapele trebuie să fie ușor de deschis și închis, mecanism pentru a lucra fără prea mult efort de blocare. Atunci când este instalat corect obloanele de ferestre de design în poziția deschis nu trebuie să se deplaseze în mod independent, în orice direcție. În urma lucrărilor de inspecție finală poate continua pentru a sigila spațiul dintre peretele de montare și fereastra.

lacunele de etanșare

Pentru sigilarea unității fereastră cu spumă poliuretanică. Acest sigiliu este ușor de aplicat, are o rezistență ridicată și are o capacitate de izolare termică ridicată. Cu toate acestea, la contactul cu mediul înconjurător și în special în lumina soarelui spuma congelată începe să se năruie în timp și pierde proprietățile sale de izolare. Pentru protecția împotriva mediului folosind hidro-vapori de bandă de barieră. Un avantaj este lipit de-a lungul perimetrului unității fereastră cu excepția porțiunii din aval pe care folia este lipită bandă de impermeabilizare. Pe partea exterioară a ramei este lipit rezistent la umiditate, banda de membrană. În această etapă, instalatorii profesioniști preferă să salvați ca după ce se termină de aplicare a verifica nu este posibilă. Bascularea marginile benzii, folosind nebulizatorul toate suprafețele udate cu apă. Acest lucru este necesar pentru o mai bună aderență a spumei. Atunci când nu spumare fi mult mai zelos, suficient pentru a umple golul în volum o treime. După umplerea deschidere spuma neîntărit umezit cu apă pentru o mai bună polarizare. Marginile benzilor de barieră de vapori sunt lipite la baza peretelui și se lasă designul spumei complet de întărire. De obicei, această perioadă este de 24 de ore, în acest moment nu se poate deschide o fereastră de cercevea.

Lectură recomandată: Setați barele de pe fereastra cu mâinile

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni
Etansarea gaurilor pe cutii de spumă de montare

instalarea de glafuri

Pervazul ferestrei poate fi instalat într-un moment în care spumă solidificată. Pervazul ferestrei trebuie să se extindă dincolo de marginea deschiderii ferestrei de 50-100 mm și 30-70 mm în actul. Semifabricatul este marcat și taie excesul folosind un puzzle sau un fierăstrău convențional cu dinți fine. Marginile laterale sunt închise cu capace speciale, care sunt mai bine lipirea folosind supermoment. Sculptate set prag, astfel încât el a intrat într-un fund de construcții canelură a cadrului. Înainte de instalarea finală a pervazul cu un strat protector detașabil. Cu ajutorul barelor sub nivelul pervaz și atașați-l la o poziție strict orizontală. Spațiul de sub pragul este sigilat cu ajutorul mortarului sau spumă. Dacă utilizați spuma, pentru a preveni umflarea pe pervazul ferestrei de încărcare se potrivesc, în general, utilizate câteva cărămizi. După solidificare a spumei poate trece la interior si exterior.

Instalare de ferestre din plastic cu mâinile sale video, fotografii, instrucțiuni
Setați pervazul sub fereastra

Cadre

asieta exterioară ar trebui să înceapă cu instalarea curentului, care este situat într-o canelură în afara ferestrei și în continuare zapenivaetsya. Marginile valul poate fi fixat cu un fir pe peretele clădirii din partea de jos a deschiderii ferestrei. Finisajul exterior poate fi realizată folosind panouri sau amestec de nisip de ciment.

Interior pante de finisare are mai multe opțiuni. largă popularitate a primit pante calde. Esența lor constă în faptul că pe pantele stabilite profile de montare, între care este plasat izolație. Totul este panouri din plastic închise sau foi de GCR sau GVL. Pentru instalarea panourilor de plastic necesita ghidaje speciale, care sunt prinse cu șuruburi la profilele de ghidare. În cazul foi sau GCR Gols deja elemente asieta sunt fixate cu șuruburi la profilurile, capacul și golurile dintre panourile ascunse chit. grunduite suplimentar panel si de obicei vopsele pe bază de apă sau email sunt colorate. Diferența dintre panourile și pereții de capăt sunt îngropate mortar de ciment cu nisip, nivelat și acoperit cu o suprafață de plastic, care este pus pe unghii lichid. Uneori, ca o pante de finisare interioare utilizate tencuieli, montarea placilor, sau o combinație a acestora. astăzi populare și Siding finisaj. După terminarea lucrărilor de finisare instalarea de ferestre din plastic pot fi considerate finalizate.