Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
Instalare de ferestre din PVC cu mâinile lor - este un proces simplu, care nu necesită abilități speciale sau aptitudini tehnice. Imediat după livrarea de ferestre noi acasă, puteți începe instalarea unui independent, petrece un pic de timp. Dar este necesar nu numai pentru a face de instalare - aveți nevoie pentru a pregăti o zonă de lucru și stoc pe instrumente pentru a evita posibilele erori, care duc la consecințe negative.


Demontarea ferestrelor vechi

Deci, ești deja acasă, gata ferestre din PVC, care pot fi puse. În primul rând, este necesar să se demonteze rama ferestrei vechi și să se pregătească un spațiu de lucru pentru instalarea ulterioară a unor noi ferestre duble.

Efectuați dezasamblarea este foarte ușor - durează doar câteva instrumente. Acest rangă, șurubelniță, ciocanul și dalta. Demontarea se face după cum urmează:

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
Primul pas - demontare ferestrele vechi dețin
 1. Prima fotografie a ferestrei. Pentru a face acest lucru, utilizați un ciocan și o daltă (sau o șurubelniță). În primul rând împușcat cadre de ferestre mobile. Pentru a face acest lucru, șurub cu atenție șofer pentru a cârlig bucla inferioară. care este atașat la fereastră, și apoi să cârlig bucla superioară. Odată aplicat la mai multe intense, dar din partea de jos a accident vascular cerebral îngrijite cadru - așa că ar trebui să iasă din bucla. Dacă fereastra în mișcare a fost fixat destul de ferm, atunci doar un mic efort pentru a se asigura că acesta este scos din balamale.
 2. După demontarea pervazul ferestrei în mișcare trebuie să fie eliminate. Pentru a face acest lucru ia o daltă și un ciocan cu care obbivat tencuiala în crestăturile de pervazul ferestrei. Potolește instrumente și să ia ranga. Cu ajutorul acestuia pervazul de a cârlig în partea de jos (în zona dintre sine și beton armat pervazul ferestrei) și agitat - pentru dezasamblare ușoară este necesară pentru placa pervazul ferestrei liber „plimbări“. Dacă sub pervaz există nici un element de umplere sau de reținere (de obicei, în structurile mai vechi sunt blocuri de lemn pentru a sprijini), acestea sunt eliminate. După aceea, pervazul cu atenție pentru a cârlig pe rangă laterale cadru și câteva mișcări ascuțite împins înainte. Ca o regulă, fereastra vechi praguri slab înregistrate, astfel încât nici o problemă pentru a le elimina nu vor.
 3. Dezmembrabil întreaga rama ferestrei. De-a lungul perimetrului de ciocan fereastra ricoșează ipsos - stratul subțire ascunde elementul de distanțare, pe care se sprijină rama. Inițial, distanțiere de lemn sunt eliminate din lateral. Apoi, folosind o rangă avansuri de rama ferestrei.

De regulă, mulți constructori au neglijat demontării toate regulile - o fereastră din lemn pervazul pur și simplu tăiat în bucăți polizor, iar betonul este rupt de un pumn. Rama, de asemenea, se taie în bucăți, și apoi iese din deschidere piese separate.

Pregătirea deschiderii ferestrei și fereastra

După dezmembrarea vechi ramele ferestrelor va fi o mulțime de resturi. Pe suprafața deschiderii poate fi rămășițele vechi de izolație, ipsos și resturile (așchii de lemn, rumeguș, etc.). Toate acestea ar trebui să fie îndepărtate de pe suprafața deschiderii. În mod ideal, înainte de instalarea noii ferestre de deschidere ferestre din PVC trebuie să fie prezentate sau zidărie de cărămidă pură (în cazul în care casa este caramida), sau plană și netedă placa de beton (în cazul în care panoul de casa). Toate neregulile, fisuri și ipsos ciobite unse și aliniate.

deschiderea ferestrei gata? Apoi, aveți nevoie pentru a verifica starea de ferestre din PVC. Controlați pentru unitatea de deformare, și apoi verificați caracterul complet al tuturor componentelor. Asigurați-vă că pentru a verifica prezența următoarelor componente:

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
Componente ferestre din plastic
 • pervazul ferestrei;
 • prize;
 • Profilul de asamblare;
 • Plăci de ancorare necesare pentru fixarea ferestrelor;
 • Instrucțiuni de instalare (unii producători le oferă într-un set cu sticlă);
 • Fitinguri (pixuri, capac pen);
 • Ebb.

Odată ce totul este verificat, trebuie să se pregătească instrumentele pentru instalare.

Instrumente pentru instalarea de ferestre din PVC

Pentru a instala ferestre din PVC cu mâinile lor, veți avea nevoie de următoarele instrumente:

 • nivel al cladirii;
 • șurubelniță;
 • Spumă poliuretanică și pistol la ea;
 • puncher;
 • grund;
 • Hexagoane (având de preferință 5-6 bucăți incluse);
 • Creion sau un marker;
 • ruleta;
 • Pensulă.

De obicei, instalatorii sunt limitate și un set mai mic de instrumente. Dar, din moment ce ai nevoie pentru a face instalarea corectă a ferestrelor din plastic cu mâinile lor, iar ferestrele ar trebui să fie instalate în siguranță, se recomandă să utilizați lista de mai sus.

Efectuarea ferestrele de măsurători

Puteți petrece două modalități de a măsura - și un sfert și un sfert. Să luăm în considerare fiecare dintre aceste metode.

Colectarea trimestru măsurători

Stripat și pre-preparată prin deschiderea ferestrei se efectuează instalarea de ferestre din PVC. Comandarea ferestre următoarele calcule necesare pentru:

 • îinaltimea: verticală fereastră de deschidere cinci centimetri de scădere;
 • Lățimea ferestrei: deschiderea ferestrei orizontale se scade trei centimetri.

Golurile rezultate sunt apoi sufla cu spumă. Ca rezultat, următorii parametri se obțin: este indentat la 1,5 centimetri de laturile deschiderii și la 2,5 cm de laturile de sus și de jos.

După aceea pervazul ferestrei și a stat de scurgere. Fiecare valoare primită trebuie să fie crescută de cel puțin 6-7 centimetri.

Colectarea de măsurători și de un sfert

Măsurătorile se efectuează după cum urmează: deschiderea ferestrei este măsurată orizontal la punctul cel mai îngust. Valoarea rezultată trebuie mărită cu trei centimetri - astfel determinate de lățimea dorită a ferestrei. În lungimea de direcție verticală este măsurată din partea de jos a deschiderii ferestrei la sfertul superior - deci determinată de înălțimea ferestrei.Conform rezultatelor măsurătorilor ar trebui să semnalizatoarele:

 • Lățimea și înălțimea ferestrei;
 • Lățimea și înălțimea pervazul ferestrei;
 • Lățimea și înălțimea de scurgere.

Instalare de ferestre din PVC GOST

Există două tehnologii de montare. Instalarea geamuri duble cu mâinile lor se poate face cu cutii de despachetare și fără despachetarea. În primul caz, este necesar să demontați complet caseta - elimina Baghete, trage geam, după care cadrul de blocare prin intermediul unor bolțuri de ancorare în deschidere, și apoi montați geamurile și Baghete. În al doilea caz, fereastra nu înțelege, și este fixat prin intermediul unor elemente speciale de fixare, plăci de ancorare, fără a utiliza prin intermediul-dibluri de fixare. Prima metodă este considerată a fi mai complexă și necesită anumite abilități. De aceea, vom lua în considerare doar al doilea caz, ca fiind cea mai preferată pentru majoritatea locuitorilor.

instalați fereastră

Înainte de a începe instalarea de ferestre pe GOST, trebuie să creați propriul plan. Acesta poate fi dezvoltat independent de desen, și instrucțiuni care vine într-un set complet de produse. Ca urmare a planului va ajuta pentru a efectua lucrările fără erori și cu o precizie maximă.

Lucrările sunt realizate după cum urmează:

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
Instalare de ferestre din plastic pe GOST trebuie să respecte anumite reguli atunci când se creează o cusătură de asamblare
 • O suprafață preparată dintr-un primer procesat fereastră deschidere pentru a asigura o mai bună aderență la benzile de barieră hidro- și vapori. Aplicati amorsa nevoie de pensula de vopsea obișnuită.
 • Scoateți ambalajul de la ferestre și pe jumătate de cadrul de perimetru dimensionării bandă de etanșare PSUL. Acest lucru va oferi o protecție suplimentară a spumei de efectele nocive ale razelor UV și a precipitațiilor.
 • Cadrul ferestrei este plasat în deschidere. În momentul în care vom discuta mai detaliat.
 • Se umple îmbinarea cu spumă.
 • Următorul pas este de a lipi bariera de vapori interior cadru. Pentru a face acest lucru, în interiorul cadrului de lipit bandă de vapori dovada.

Noi folosim următoarele reguli atunci când instalarea ferestrelor din plastic:

 1. Desenați semne pe spațiul cadru, în cazul în care acesta va fi mai târziu de montare.
 2. Prin cadrele sunt atașate la părțile laterale ale elementelor de fixare, în același timp, păstrat un pas de 50 cm. Țineți minte că adâncitura maximă de la marginea ar trebui să fie nu mai mult de 15 cm.
 3. Pentru a atașa fereastra de deschidere șuruburi de fixare elemente - placa de ancorare.
 4. Fereastra este expus la penele de montare de plastic la nivel de construcție. Este necesar să se evite orice abateri.
 5. Pentru fixarea suplimentară pe părțile laterale cu ajutorul penelor de montare sau bucăți obișnuite de lemn - acestea sunt introduse în spațiile dintre elementele de fixare.
 • Pe partea exterioară a ramei după instalare, banda fixă, difuză la reflux.
 • Deschiderile sunt lăsate între rama ferestrei și perete, trebuie să arunce în aer cu spuma.

Indicație: În cazul în care rama ferestrei este fixat prin elemente de fixare, nu este nevoie pentru a strânge în mare măsură toate șuruburile. Numai după ce structura este fixat permanent, este posibil să se aducă elementele de fixare la oprire.

instalarea de glafuri

Pervazul ferestrei este într-un set cu ferestre din plastic. Maestrul însuși determină ce ar trebui să aibă lățime. Măsurătorile au fost efectuate, iar apoi bordurate îngrijit prag la lungimea dorită. În plus, pragul este stabilit după cum urmează:

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
instalarea de glafuri
 • Pe blocuri de lemn set pervaz și înălțime reglabilă. Ajustarea trebuie să se desfășoare cu nivelul de construcție la pervazul este în mod substanțial orizontală în ceea ce privește deschiderea ferestrei.
 • Odată ce poziția este stabilită permanent, pervaz este îndepărtat la porțiunile sale laterale sunt puse cioturi. Pe barele de lemn, care constituie baza pentru prag este plasat un amestec adeziv (de preferință CM-11 sau un material similar).
 • Pervaz resetare la bare și ușor presate. Această procedură este necesar să se utilizeze nivelul de construcție ca pervazul în timpul asamblării poate duce la partea ușor.
 • După ce soluția adezivă consolidează, spațiul dintre pervaz și ferestrele cu spumă umflată.

Instalarea reflux

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
Instalarea refluxului la ferestre

Acesta poate fi instalat ca un reflux self-made, iar cel care vine cu pachetul de plastic. Dacă aveți o chiuvetă, trebuie să ținem cont de faptul că acesta este fixat prin șuruburi la profilul de jos și proiectând peste ea parte a ferestrei ar trebui să protejeze profilul de joncțiune cu drenaj. chiuveta sine montat este foarte simplu: pe deschiderea ferestrei este profil fix, iar apoi utilizați șuruburile fixate pe ea de scurgere. Pentru o protecție sporită pentru locul de montaj se face cu spumă de suflare.

Ferestre de etanșare din PVC

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii
spumă de încorporare cusătură de asamblare în timpul instalării de ferestre din plastic

Caracteristici tehnologice de spumare scrise pe spumă de montare cilindru. Fiecare maestru poate verifica acest lucru citind instrucțiunile detaliate pe flacon. polimerizare spumă proces este catalizat de umiditate. De aceea, înainte de a începe procesul de închidere, este necesar să se umezește loc cu apă simplă. În absența umidității polimerizare va fi insuficientă calitate.

După spuma se întărește, este necesar să se taie cu precizie cu ajutorul unui cuțit de papetărie convențional. Face acest lucru cu atenție pentru a nu deteriora geamurile din plastic.

Sfat: Nu corect prima dată pentru a încerca să umple întreaga cavitate a cusătura de asamblare. În primul rând avem nevoie pentru a utiliza un pistol de montare se aplică un pic de spumă, așteptați timp, atâta timp cât se umflă, și apoi re-aplică suma necesară.

erorile de instalare comună

Atât pentru începători cât și de masterat pot face greșeli atunci când instalarea ferestrelor din plastic. De regulă, cele mai frecvente sunt următoarele:

 • Efectuarea măsurării incorecte sau lipsa acestora;
 • Selecție nepotrivite pentru profile de montare;
 • Montarea pe suprafețe neregulate sau pe suprafață, care anterior au fost intacte;
 • Montare ferestre din PVC fără nivel;
 • fereastra defectă. Unii oameni folosesc prea mult sau elemente de fixare, sau nu le folosesc. Rezultatul o - cutie poate fi deformat în timpul funcționării;
 • Instalarea pe lipsa de profunzime a ferestrei. Dacă puneți fereastra prea aproape de marginea interioară a deschiderii ferestrei, probabil, o scădere semnificativă a temperaturii în jurul ferestrei, și, în consecință, formarea condensului;
 • etanșare necorespunzătoare. cusăturile de montaj sau suflă suficient de spuma sau inegale. Aceasta conduce la faptul că, după câțiva ani de funcționare, fereastra începe să se aburească și pierde o parte din avantajele sale.

Pentru a evita capcanele comune, trebuie să efectueze instalarea numai potrivit instrucțiunilor și în conformitate cu caracteristicile tehnologice.

concluzie

Ca o concluzie, trebuie remarcat: instalarea de ferestre din PVC cu mâinile lor nu prezintă nici o dificultate. Întregul proces de instalare a geamurilor de dimensiuni medii durează timp de o zi. Acest lucru ia în considerare nu numai procesul de instalare, dar, de asemenea, timpul petrecut pe demontare, curățare și preparare. Ca rezultat, veți obține nu numai un design solid, dar, de asemenea, economisi foarte mult fondurile lor proprii.

Sperăm că descrierea noastră a procesului de procesul de instalare ferestre din PVC vă va ajuta în activitatea viitoare de construcții.

Instalare de ferestre din plastic foto

Această secțiune prezintă fotografii pe tema articolului de azi. Toate fotografiile sunt accesabile.

Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor manuale detaliate, GOST instalare, instrucțiuni video, fotografii

Instalarea procesului de ferestre din PVC nu este complicat, iar vara trecută cu fiul ei au făcut față fără nici o problemă. proces mult mai dificil de dezmembrare vechi. Este necesar să se facă măsurători precise pentru a evita deteriorarea inutile pe perete pe interior. După instalarea pragului ar trebui să fie refluxului și să facă noi muluri. Acesta este procesul cel mai supărătoare și necesită o mulțime de timp și efort.