Instalați prosop cald în baie cu mâinile lor - ghid de film

Înlocuirea unui șină electric încălzit prosop - o abordare mai puțin tradițională, dar acest accesoriu este mai mobil. Dacă doriți să-l instalați într-un loc în care nu au acces la conductele de apă, instalația nu este dificil. Problemele vor fi numai fire de impermeabilizare bun electrice și conexiunea în sine, ci economii de energie. Cu instalarea unui prosop cald apă cu mâinile lor implică o mulțime de întrebări. În primul rând, pentru a fi văzut, conexiunea se va face la instalația de încălzire sau a conductei, care alimentează cu apă caldă. Primul caz este mai puțin comună, deoarece baia de încălzire în casele moderne sunt, de obicei, pe al doilea. Era lui și ia în considerare ca nucleu.2 mai cald prosop vechi cu demontării lor mâini

Cum se instalează port-prosop încălzit apă, în cazul în care baia este doar o țeavă îndoită, pentru care există o apă caldă? Înainte să-l înlocuiască cu un accesoriu frumos, este important pentru a face posibilă o suprascrie la nivel local, în același apartament. Dacă supapa nu este nevoie să negocieze cu biroul de locuințe pentru a bloca fluxul fierbinte în jurul valorii de intrare.După ce se suprapun autostrada macerat timp de 15-20 de minute, astfel încât apa este plecat din sistem, și apoi puteți încerca să schimbe vechiul suport prosop. Această operațiune de obicei, nu cauzează probleme, cu excepția cazului în cazul în care o conexiune filetată este „blocat cu“ trecerea timpului. Apoi, va fi necesar pentru a încerca să aplice orice agent anti-coroziune la punctul de conectare, și după un efort pentru a elimina elementul de fixare. Dacă nu ne ajuta, este necesar să se elimine dispozitivul prin utilizarea polizoare. Ulterior decide cum se instalează șina prosop va fi un pic mai dificil, va fi necesar să se joace cu conducta principală, ceea ce face firul.

Instalați prosop cald în baie cu mâinile lor - ghid de film

Înlocuirea unui vechi prosop cald

Când dispozitivul vechi este eliminat, și totul este gata pentru a conecta noul prosop cald, ar trebui să profite de această ocazie pentru a oferi o conductă suplimentară de evacuare, numită „by-pass“, și două supape cu bilă. Acesta este un design foarte util care să permită mai târziu taie apa, fără a părăsi baie, dacă vă decideți să schimbați din nou acest accesoriu.

Instalarea unui nou dispozitiv 3