Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii cu diaree, diaree la un copil

Indicații pentru utilizare:
- restabilirea sau menținerea echilibrului apei de bază;
- diaree de boli infecțioase, inclusiv holera;
- pentru a preveni încălcări ale pH-ului sângelui și a echilibrului de apă-bază cu transpirație abundentă legată de stres termic sau fizic.Metoda de aplicare:
Pentru conținutul plicului se adaugă 1 litru de apă clocotită și apoi soluția a fost lăsată să se răcească. Ia inghitituri mici după fiecare scaun liber, înainte de utilizare, soluția este amestecată bine. Ceasul trebuie să bea aproximativ 10 ml / kg greutate corporală după fenomene de deshidratare scad, doza rehydron redusă la 5-10 ml / kg greutate corporală a pacientului, după fiecare scaun liber.
Dacă există vărsături, apoi da Regidron încă 10 ml / kg, după fiecare meci de vomă.

Efecte secundare:
În cazul în care medicamentul utilizat în doze terapeutice nu apar reacții adverse.

Contraindicații:
- excesul K în organism;
- insuficiență renală cronică și insuficiență renală acută;
- diabet;
- hipertensiune arterială, moderată și severă.

sarcinii:
Rehydron utilizat în timpul sarcinii, deoarece nu are efecte adverse asupra fătului.

Interacțiunea cu alte medicamente:
Regidron este alcalin, este necesar să se ia în considerare la numirea acestuia cu mijloace care absorbția are loc la un anumit nivel al pH-ului.

supradozaj:
Când supradozare există un risc de hipernatremie și hiperkaliemia. Simptome: slăbiciune, confuzie, aritmii, somnolență; în cazuri rare, stop respirator.
Cu filtrare glomerulară redusă, se poate produce alcaloză metabolică, care se manifestă prin următoarele simptome: crampe, tonus muscular scăzut, reducând ventilația.
Dacă există simptome de supradozaj, trebuie să opriți imediat rehydron introducerea și începe corectarea tulburărilor electrolitice.

Tipul de produs:
plicuri de 18,9 g porționată, într-un pachet de 20 de bucăți.

Condiții de depozitare:
Rehydron soluție preparată, depozitată într-un frigider la 2-8 ° C, nu mai mult de 2 zile.

ingrediente:
NaCl - 3,5 g citrat de Na - 2,9 g, KCl - 2,5 g Glucoză - 10 g.

Substanțe active: clorură de sodiu, citrat de sodiu, dextroză

Atenție!
Descriere Regidron de droguri pe această pagină este o versiune simplificată și mărită a instrucțiunilor de utilizare oficiale. Înainte de a cumpăra sau de utilizarea produsului, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră și a vedea rezumatul aprobat de către producător.
pregătirea informațiilor furnizate se referă în scop informativ și nu ar trebui să fie utilizat ca un ghid pentru auto-vindecare. Numai un medic poate decide cu privire la numirea de droguri, precum și pentru a determina dozele și metodele de aplicare.

O astfel de acțiune privind drogurile:

Rehydron. Instrucțiuni pentru copii.

Vărsături și diaree apar frecvent atunci când produsele alimentare sau chimice intoxicatii, fiind în același timp însoțită de intoxicație severă în pericol viața umană, în special pentru copii. În astfel de cazuri, care necesită îngrijire medicală de urgență în spital. Dacă nu puteți apela un medic, puteți utiliza cel vechi. dar mijloace eficiente - rehydron. Instrucțiuni pentru copii sunt foarte descriere detaliată a utilizării și dozajul.

Regidron reprezintă un plic de pulbere albă, care se dizolvă rapid în apă, nu are nici un miros și un gust dulce și sărat. Compoziția acestui agent include clorură de sodiu, clorură de potasiu, citrat de sodiu și dekstraza. Glucoza promovează o mai bună absorbție a sărurilor și citrat, duce la normal echilibrul acido-bazic al sângelui.

soluție rehydron este utilizat într-o deshidratare puternica, care este o cauza vărsături sau diaree. Dacă un copil prezintă semne de deshidratare, o nevoie urgentă de a începe să utilizați rehydron. Instrucțiuni pentru copii este diferită cantitate de soluție care trebuie diluată și luate în interior.
De asemenea, se folosesc, și ca o măsură preventivă pentru sarcini fizice și termice mari, care sunt însoțite de transpirație puternică și poate duce la perturbarea echilibrului apei și electroliților.

Cum se aplica rehydron? Instrucțiuni pentru copii și adulți

Un pachet este dizolvat într-un litru de apă fiartă și răcită. Se amestecă bine până la dizolvarea completă a cristalelor. Se depozitează la soluția finală ar trebui să fie de la 2 la 8 grade. Nu utilizați după expirarea zile. Soluția nu trebuie amestecat cu alte componente pentru a evita încălcarea a avut loc de droguriPentru a preveni deshidratarea, este necesar să se înceapă tratamentul rehydron cât mai curând posibil, începând de la primul semn de diaree.

Rehydron pentru copii cu vărsături și greață, cel mai bine este de a oferi mese mici frecvente și refrigerate. Puteți utiliza sonda nazogastalnym, dar numai sub supravegherea unui medic.

Primul 6-10 ore rehydron ar trebui să fie luate în cantități mari, care este de două ori pierderea in greutate din cauza diareei. De exemplu, în cazul în care pacientul pierde greutate de 400 grame, cantitatea de soluție trebuie să fie de 800 de grame. In tratamentul nu necesita aplicarea altor lichide.
Dacă diareea persistă, este recomandabil să se introducă suplimentar rehydron plus lichid.

copii Rehydron sub un an desemnează o linguriță la fiecare 10 minute timp de 4-6 ore. În cazul în care nici o cantitate diaree severă de soluție este de 40-50 ml / kg pe zi, și mai gravă atunci când valoarea totală a crescut până la 100 ml / kg pe zi, iar recepția este terminată soluție după o oprire completă a diareei și a restabili apă și echilibrul electrolitic.

Nici utilizarea la pacienții cu boală renală, diabet zaharat, obstrucție intestinală, și componente de droguri sunt hipersensibile.
În timpul sarcinii și alăptării este posibilă utilizarea rehydron de droguri. Instrucțiuni pentru copii spune doza necesară și în condiții de siguranță.

Somnolența, epuizare, temperatura crește până la 39 de grade, fecale cu sânge, diaree a durat mai mult de cinci zile, sau dintr-o dată încetează să mai fie însoțite de durere acută. Când primiți rehydron, copilul începe simptomele de mai sus, trebuie să apelați imediat medicul pediatru pentru a stabili diagnosticul bolii.

efecte farmacologice

Pregătirea pentru corectarea echilibrului energetic și electrolit.

Restabilește echilibrul apei și electroliților deranjat de deshidratare; corectează acidoza.

Soluție Rehydron osmolalitatea este 260 mOsm / l, pH - 8,2.

Farmacocinetica

Datele privind farmacocinetica medicamentului disponibil Regidron.

Dozarea medicamentului rehydron

Un pachet este dizolvat în 1 litru de apă, soluția preparată se administrează pe cale orală. Dacă nu există nici o certitudine că apa este sigur să bea, trebuie fiartă și răcită, înainte de prepararea soluției. Soluția preparată trebuie depozitată într-un loc răcoros, la temperaturi la 2 la 8 C și utilizat în decurs de 24 de ore. Soluția nu poate fi adăugat orice alte componente pentru a nu perturba acțiunea medicamentului.

Înainte de tratament, pacientul trebuie să fie cântărite pentru a evalua gradul de pierdere în greutate și deshidratare.

Mesele pacientului sau alăptarea nu trebuie întreruptă în timpul terapiei de rehidratare orală trebuie continuată sau imediat după rehidratare. Se recomandă să se evite alimente bogate în grăsimi și carbohidrați simpli.

ar trebui să înceapă cât mai curând diareea pentru a preveni deshidratarea recepției rehydron. De obicei, medicamentul este utilizat nu mai mult de 3-4 zile, tratamentul este oprit la sfârșitul diareei.

Dacă greață sau vărsături este de dorit să se producă soluție răcită doze repetitive mici. Puteți utiliza, de asemenea, un tub nasogastric sub supravegherea unui medic.

Pentru rehidratare Regidron luate în timpul primelor 6-10 ore, într-o cantitate care este de două ori pierderea de greutate corporală diaree indusă. De exemplu, în cazul în care pierderea de greutate corporală a fost de 400 g, indicele rehydron cantitate este de 800 g sau 8,0 dl. In timpul acestei faze de tratament nu este necesară utilizarea altor fluide.

In cazul diareei deshidratare continuat după corecția se recomandă să se introducă Regidron, apa si alte lichide timp de 24 de ore, în conformitate cu următoarea schemă:

Cantitatea totală de lichid necesară (dl)

interacțiuni medicamentoase

interacțiune de droguri Regidron de droguri nu este cunoscut.

Soluția este produsul de reacție slab alcalină, prin urmare, poate influența eficacitatea medicamentelor, a căror absorbție depinde de pH-ul conținutului intestinal.

Diareea poate ea însăși modifica absorbția multor medicamente care sunt absorbite în intestinul subțire sau mari, sau preparate în metabolismul care are loc circulația intrahepatic.

rehydron Aplicarea în timpul sarcinii

Efecte secundare - Rehydron

În conformitate cu dozele recomandate reacții adverse rehydron sunt puțin probabile. Potențial posibilă reacție alergică.

Condiții și termeni de pregătire rehydron

Medicamentul trebuie păstrat la temperatura camerei (15 până la 25 C), la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate - 3 ani.

Soluția preparată trebuie depozitată într-un frigider (la 2 la 8 C), nu mai mult de 24 de ore.

Indicații pentru utilizare rehydron

- Restaurarea apei și echilibrului electrolitic, corectarea acidozei în timpul diareei acute (inclusiv holera), cu leziuni termice asociate cu apa și alterarea metabolismului electrolit; pentru a preveni - căldură și exercițiile fizice, ceea ce duce la o transpirație intensă;

- rehidratarea terapia orală a diareei acute cu (pierdere în greutate de 3-5%) ușoară sau (pierdere în greutate - 6-10%) moderat, gradul de deshidratare.

Atenție la primirea rehydron

deshidratare severă (pierdere de greutate corporală de 10%, anurie) trebuie ajustate folosind mijloace pentru rehidratare la / v administrare, atunci pot fi atribuite Regidron.

Soluția de zahăr nu poate fi adăugat. Alimentele pot fi administrat imediat după rehidratare. Dacă voma, așteptați 10 minute și se lasă să bea soluția încet, cu înghițituri mici. Pacienții care au dezvoltat deshidratare la pacienții cu insuficiență renală, diabet sau alte boli cronice, care au încălcat echilibrul acido-bazic, electrolit și carbohidrați necesită o atentă monitorizare în timpul tratamentului cu Regidron.

La aplicarea Regidron de droguri este necesar să se consulte un medic în următoarele cazuri: încetinire vorbire, oboseală rapidă, somnolență, pacientul nu răspunde la întrebări, creșterea temperaturii corpului peste 39 C, încetarea de urină, apariția unei scaune cu sange lichid, diaree care durează mai mult de 5 zile, încetarea bruscă a diareei și apariția unor dureri severe în cazul în care tratamentul la domiciliu este ineficient și imposibil.

Efecte asupra capacității de a conduce vehicule și mecanisme de gestionare

Rehydron nu afectează capacitatea de a conduce vehicule și mecanisme de gestionare.