Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii, la ce vârstă și cum să dea copilul la rehydron

Tulburări în tractul gastro-intestinal - o problemă destul de comună în societatea de astăzi. organismele de copii sunt mai sensibile la stimulul mucoasa stomacului și intestinelor, toxine, virusuri, bacterii și diverse microorganisme care pot provoca diaree și alte tulburări gastro-intestinale.Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii, la ce vârstă și cum să dea copilul la rehydron

Vărsături, diaree, febră - factori care ar putea afecta negativ funcționarea organelor și sistemelor. deshidratarea rapidă poate duce la consecințe ireversibile (pierderea de mai mult de 10% lichid) și chiar moartea (pierderea de 25% conținută în fluidul corpului).

Deshidratarea a corpului copilului este mult mai rapid decât adulții, și conduce la o deteriorare rapidă a sănătății copilului. Prin urmare, în cabinetul de medicină de origine ar trebui să fie întotdeauna Regidron pentru copii sau analogi ai acestora.

Rehydron - un instrument eficient pentru a preveni deshidratarea și neutraliza toxinele!

Terapia de rehidratare orală folosind Regidron de droguri pentru copii, la care a fost atașată o instrucțiune detaliată privind aplicarea - o metodă eficientă de a restabili echilibrul de apă cu sare și se ajustează indicatorul acido-bazic.

În vărsături și diaree corpul copilului pierde rapid electroliti necesare pentru funcționarea normală a organelor și sistemelor. Pentru a restabili echilibrul pierdut, se recomandă să bea Regidron, care acționează ca un rehidratare și eficient lupta cu toxinele.

Compoziția pulbere Regidron

Rehydron pentru copii nu conține substanțe care pot provoca iritarea mucoasei gastro-intestinale, de aceea este adesea prescris copiilor și femeilor gravide. Structura medicamentului profilactic includ:

Forma de presă

Pulberea albă cristalină este ambalat în saci de 18,9 grame. Pentru a afla cât de mult este de 1 plic este suficient pentru a împărți prețul mediu al unei cutii de carton (350-400 ruble), numărul de pachete (20 bucăți). Cele mai multe farmacii medicamentul este eliberat la 1 pachet, care costa variază de la 15-25 de ruble.

Atenție! Medicamentul este disponibil fără prescripție medicală, dar, în măsura în care este posibil să se consulte cu medicul dumneavoastră, care, în funcție de starea generală a copilului poate recomanda Regidron diaree sau sfătui să-l înlocuiască cu colegii.

Dacă ați cumpărat copii Regidron într-un ambalaj din carton, dar nu a folosit toate plicului cu droguri, acestea pot fi stocate până la 3 ani (data de expirare indicată pe ambalaj). Este important de a plasa sacii cu medicamentul la îndemâna copiilor, în cazul în care temperatura nu depășește + 25 ° C

Indicații de utilizare a medicamentului Regidron copilărie

privind aplicarea Regidron instrucțiunea de droguri în prezent, nu conține recomandări pentru copii care au primit de droguri. Medicamentul menționat la grupul adulților datorită unui conținut suficient de mare de sodiu, care supraabundență poate dăuna organismului. Acesta este motivul pentru care multi pediatri nu recomanda utilizarea unui medicament pentru nou-născuți. Dar, în strictă conformitate cu doza și absența unor analogi eficiente în dulapul cu medicamente, pentru copii Regidron poate deveni o mântuire reală pentru deshidratarea critică.

indicaţii

Vă oferim indicații de bază pentru utilizarea rehydron in copilarie si copilarie:

 • infecții intestinale acute.
 • accident vascular cerebral de căldură.
 • Deshidratarea după exercițiu.
 • Disbacterioza.
 • Diareea de diferite etiologii.
 • Holeră și alte boli infecțioase.
 • Prevenirea tulburărilor pH-ului sanguin, și așa mai departe.


Atunci cand un copil are nevoie de îngrijire medicală de urgență?

De multe ori, părinții unui copil mic, care a avut loc tulburări de alimentație banală, încep să intre în panică prematur. alarmă senior este trimis la copil, și toată casa este cu susul în jos. Dar se întâmplă, de asemenea, că mama, nu doresc să meargă la medic, punând firimiturile corpului amenințare serioasă. Cum de a face copii Regidron ia în considerare în continuare. Între timp, veți găsi o listă de simptome, prezența care este necesară pentru a apela de urgență la medic:

 • vărsături incontrolabile.
 • Foarte frecvent, diaree apoasa (eventual cu sânge).
 • pierderea in greutate copil cu 10% sau mai mult.
 • Temperatura corpului este peste 39 °.
 • Absența urinare.
 • letargie copil neobișnuite și confuzie.
 • Reducerea tuturor reacțiilor.
 • dureri abdominale acute în fundal opri brusc diaree.
 • Convulsii, halucinații.

Atenție! În cazul în care rehydron recepție și alte metode de acasă pentru tratarea diareei la copii nu s-au îmbunătățit condiția timp de 3 zile, vizita unui medic este o necesitate!

Efecte adverse, contraindicații, supradozaj

În ciuda faptului că Regidron de droguri disponibile fără prescripție medicală și este practic inofensiv atunci când există un număr de contraindicații pentru utilizarea acestuia, inclusiv:

Violarea rehydron de dozare într-un mod mare poate duce la hiperpotasemie și hipernatremie, alcaloză metabolică. Părinții care doresc să facă nici un rău, și de a ajuta copilul să facă față vărsături și diaree, este important să se înțeleagă pentru ei înșiși cum să se reproducă corect Regidron.

Dozare și copii doza

Cum de a da copiilor Regidron instrucțiunile producătorului nu este specificat, dar în unele cazuri, medicul poate recomanda utilizarea acestui medicament, oferindu-o astfel de consiliere pentru părinți:

 • Pentru sugari doza inițială nu trebuie să depășească 5,10 ml (conținut linguriță). Soluție Ia ar trebui să fie la fiecare 10 minute. In termen de o zi, se recomandă să dea sugarilor care nu depășesc 30-50 ml de soluție per 1 kg greutate corporală.
 • Când anacatharsis trebuie să aștepte atacul, și abia apoi să se introducă picurare în gura dătător de viață a copilului apă (folosiți o pipetă).
 • In cazurile severe, copilul poate fi administrat Regidron per 80-100 ml per 1 kg greutate corporală.
 • Pornind de droguri este recomandat la 1 litru. care va permite sa afle corpul copilului răspunde la medicație (în cazul în care cauza vărsături repetate).

Rețetă pentru droguri farmaceutice Regidron este simplu, dar necesită respectarea strictă a câteva lucruri:

 • Conținutul pachetului trebuie diluat până la 1 litru. apă fiartă. Pentru a obține o soluție mai puțin concentrată pentru sugari, este necesar să se dizolve conținutul unui pachet în 1,5 litri de apă.
 • Se agită soluția până când dizolvarea este completă ar trebui boabe, apoi începe imediat copilul dezlipire.
 • agent Diluați poate fi doar apa la temperatura camerei.

Inacceptabil în introducerea unor componente suplimentare ale soluției pentru a îmbunătăți gustul și mirosul!

Sfaturi utile pentru parinti! Copilul refuză cu încăpățânare să bea medicamentul? Sugerează copilul său mai în vârstă ca înghețată „bomboane“ gust rehydron va fi mai puțin pronunțat și efectul asupra receptorilor reci ale gurii ajută la calmarea voma. Sugarii pot injecta cantitate foarte mică de obraz folosind o seringă (fără ac!).

Cum de a da copilului dumneavoastră Regidron am aflat, și acum atinge, la problema depozitării și a alternativelor.

Cum se păstrează soluția?

Soluție gata de utilizare pot fi depozitate la 2-6 ° C (frigider compartiment principal) sau congelate sub formă de mici „bomboane“. Este inacceptabil să se utilizeze soluția după 24 de ore de la momentul preparării sale!

Rehydron la domiciliu

Copilul are diaree și vărsături, iar mâna nu este medicamentul corect? Pentru a nu pierde timpul pe o vizita la farmacie, și cât mai curând posibil pentru a restabili echilibrul de apă-sare, puteți găti la rehydron acasă.

Iată câteva recomandări pentru a da Dr. Komarovsky:

dizolvat în 1 litru de apă fiartă la temperatura camerei timp de 1 oră. L. sare, 1 h. l. sifon, 2 linguri. l. zahăr.

Recenzii de preparare Regidron

Despre rehydron părinții răspund pozitiv, ca o soluție în timp util copil de apă cu sare de pornire dezlipit, în cele mai multe cazuri, pentru a evita deteriorarea și spitalizare. În plus, prețul medicamentului este suficient de democratică, ceea ce o face accesibilă unei game largi de utilizatori.

Cea mai frecventă plângere a mamelor este lipsa de oportunitate de a îmbunătăți gustul, și necesitatea de a bea soluția în cantități relativ mari. Dar, intoxicație și deshidratare firimiturile „pentru a rezolva“ droguri, cel puțin, ilogic.

Pret, în cazul în care pentru a cumpăra

Am selectat pentru tine verificat la farmacie online, unde puteți cumpăra ieftin Regidron pentru copii:

Preț de la 375 de ruble. farmacie

Preț de la 397 de ruble. farmacie

Preț de la 432 ruble. farmacie

La ce vârstă să ia Regidron și dacă să accepte, la toate ar trebui să fie decisă de către medicul curant. În situații de urgență, alegerea este pentru părinți. Orice ar fi fost, eficiența ridicată a medicamentului și cel puțin contraindicații face extrem de important să-l includă în cabinetul de medicină acasă!