instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

Ferestre din plastic sunt populare suficient: în apartamente moderne, dezvoltatorul le instalează, și în casele de clădiri vechi schimba treptat proprietarii de ei înșiși. Asamblarea de ferestre din plastic - nu este un proces mai complicat. Vandut de proiectare gata, făcute la comandă la dimensiunea dorită. Tot ce ai nevoie - este de a instala în locuri accesorii și cercevea și fereastra de sine stabilit în deschiderea ferestrei.În cazul în care pentru a începe să salveze?

De obicei, companiile care fac ferestre furnizează servicii suplimentare pentru instalarea lor, dar merită scump, precum și angaja un maestru în privat.

Prețul cutiei depinde de producător, materialul utilizat, complexitatea proiectului, dimensiunea produsului finit cumpăra sau comanda individuală. fereastră scumpe făcut și finisare pante. Costul mediu de instalare este de 50% din costul de proiectare. Prin urmare, dacă doriți să salvați o sumă considerabilă, este mai bine să ia fereastra de plastic finit; asamblarea și instalarea acest lucru ar trebui să aibă loc în mod independent.

Cum se demontare?

Eu nu cumpăr întotdeauna o cutie în casă. care este încă în construcție și nu are ferestre; de multe ori se confruntă cu problema cum să demonteze structura veche. De fapt, nici o problemă, aceste lucrări nu provoacă, ci să le dețină, trebuie să știți unele dintre principiile de muncă, au anumite instrumente. dezasamblarea neatentă nu numai că poate distruge structura vechi, dar, de asemenea, provoca daune la deschiderea ferestrei, care este mult mai gravă, mai ales în cazul în care vechea fereastra încă de gând să arunce și să nu re-utilizat.

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

Instalare de ferestre din plastic. instrucțiuni care este oferit de noi, este ușor, dar înainte de a începe, aveți nevoie pentru a rezolva două probleme:

 • Pick up ferestre noi în mod corect. Acest lucru va necesita nu numai la măsurătorile corespunzătoare, dar, de asemenea, pentru a decide ce și în ce condiții vor fi operate printr-o fereastră nouă. Faptul că producătorii oferă ferestre de diferite grosimi si modele diferite, diferite deschizător de conserve de sistem. De exemplu, pentru ferestrele de sud irelevante groase, și nu sunt potrivite pentru regiunile triplu-nordice. Camera de zi nu ar trebui să pună o singură cameră de design. Sistemul de deschidere nu afectează căldura camerei, cu toate acestea, ea afectează confortul de utilizare a desenului sau modelului, precum și costul acesteia.
 • Instalare de ferestre din PVC manual prevede începe cu măsurătorile precise ale deschiderii ferestrei: dacă le-ați cheltui greșit, noua fereastră poate să nu fie adecvată în dimensiune. În cazul în care se dovedește a fi puțin mai mică, este fixable, și instalați este încă posibil, dar dacă mai mult, atunci banii vor fi irosit. De aceea, dacă nu sunteți sigur că va fi în măsură să facă măsurători cu precizie și în mod corect, este cel mai bine masurata pentru ca firma la care comanda fereastră. Zamerschik de obicei, vine liber. Se măsoară deschiderea ferestrei de necesitatea peretelui de construcție de perete trebuie să fie de cel puțin 2 cm pe fiecare parte a deschiderii, deoarece spațiul necesar pentru spuma fereastra de aliniere. Dacă comandați o cutie de aceeași dimensiune ca și deschiderea, instalați în mod corect nu va funcționa.

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

Instrucțiuni pentru instalarea de ferestre din plastic cu mâinile lor spune că în primul rând este necesar să se demonteze fereastra veche, în caz contrar, noul pur și simplu nicăieri să-l pună.Consiliul. atunci când desființarea structurilor vechi de a încerca să-l scoate complet. Break fereastra mai ușor, dar aceasta poate provoca deteriorarea diafragmei, complica activitatea, deoarece elementele individuale trebuie să se retragă unul câte unul. Dacă eliminați cu atenție, acesta poate fi folosit din nou vechea fereastra.

Nu este necesar să se sparge geamul vechi, ca și fragmente ale sale vor fi în continuare interfera, același lucru este valabil și pentru chips-uri de pe un cadru de lemn, deci nu ar trebui să fie tăiat.

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

Adunarea de ferestre din plastic

Instrucțiuni pentru instalarea de ferestre din PVC pentru demontare. Ultima trebuie efectuată după cum urmează:

 • Prima fotografie a ferestrei cercevelei.
 • Frame la dosar, dar nu până la sfârșitul anului, și apoi trageți afară cu ajutorul de fier vechi, încercând să nu rupă deschiderea ferestrei. Este posibil să nu depună, dar va dura mai mult timp.
 • Dacă fereastra vechi, de asemenea din plastic, ele pot fi îndepărtate, tăierea miezului de spumă, în cazul în care acestea sunt păstrate.

Consiliul. Cu cât sunt mai precise când trage fereastră, mai puțin de lucru pentru a fixa la deschidere.

deschiderea ferestrei Vacant trebuie să fie curățate cu grijă, puteți folosi o perie de sârmă pentru acest lucru. Gunoiul, chiar mici, trebuie să fie eliminate, este de dorit pentru a îndepărta praful și degresați suprafața. Dacă există fisuri, acestea trebuie să fie aproape de o fereastră nouă nu este cu sufletul la gură. Puteți muta apoi la etapa principală - instalarea de ferestre noi din PVC.

Cum se montează o fereastră din plastic?

Instrucțiuni pentru instalarea de ferestre din plastic nu necesită abilități complexe sau o vastă experiență. Suficient să acorde o atenție la această problemă, după analizarea tuturor subtilitățile. Reguli de instalare fereastră este de obicei aceeași, indiferent de produs care companiei. Secvența de acțiuni ar trebui să fie după cum urmează:

 • Fereastra, care se vinde întreg, trebuie să fie demontate. Nu aveți nevoie pentru a scoate toate elementele, pur și simplu scoateți cerceveaua din cadru. Fă-l ușor prin eliminarea balamalele. O astfel de procedură este necesară pentru a nu se rupe și nu pătează fereastra de geam la instalare, precum și o probabilitate mai mare de a stabili în mod corect un cadru, deoarece clapeta nu va interfera numai cu munca, dar, de asemenea, pentru a adăuga cel puțin 20 kg la greutatea totală a structurii ferestrei.
 • Cadrul poate fi fixat la deschiderea ferestrei cu ajutorul spumei sau ancorare bolțuri. Înainte de a repara, trebuie să pui corect cadru, folosind nivel și speciale distanțierele care sunt realizate din plastic și palmat pe sub cadrul de jos pentru a alinia. După ce cadrul este atașat, sunt eliminate.
 • Instrucțiuni pentru instalarea de ferestre din plastic oferă aranjament strict paralelă a ferestrei, în raport cu planul podelei. Numai în acest caz, montat pe locul ei se vor plia deschise și închise în mod corespunzător, va fi posibil, pentru a evita distorsiunile.
 • După rama este instalat și fixat în siguranță, poate fi cercevelei ungur spate. Dacă utilizați spumă componente, este imposibil de a pune elementele înainte de a se intari, sau pentru a schimba designul masa va duce la distorsiuni inevitabile și de muncă au prodelyvat din nou.

Consiliul. în timpul autorizațiile de instalare necesare pentru a forma cadrul. Scapă de ele, puteți folosi spuma. Această metodă nu ia sigilii lung, de înaltă calitate, toate golurile.

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

instrucțiuni detaliate despre cum să instalați Windows din plastic cu mâinile lor

La aplicarea spumei trebuie să-l distribuie uniform. Layer nu ar trebui să fie prea gros. În cazul în care diferența este mare, provocând un strat de spumă, așteptați până când sa întărit, și apoi se aplică un al doilea strat, dacă este necesar, și straturi suplimentare, după solidificare anterioară. In ultimul set pervazul pante montate.

Concluzie. ferestre din plastic, din care de asamblare nu ia o mulțime de timp poate fi setat în mod independent. Acest lucru vă va ajuta să economisi bani pe instalare servicii.

Regulile și secretele de lucru cu gips-carton
 • Cauzele de orbire pe tavan și cum să scape de ele
 • 8 moduri de a instala semnale luminoase pentru șapă
 • montare Top Opțiuni semnalizatoare pe perete

 • secțiunea intrări noi

  Caracteristici fereastra Salamander
 • Aparatură cercevelei
 • Obloane din lemn pentru ferestre din plastic
 • Ce se întâmplă dacă plânge ferestre din plastic
 • Montanttraversa rack de fațade vitrate
 • Ferestre din plastic și uși în interiorul tău
 • Vitraliu în interior