Instrucțiuni privind modul de resetare setările de pe Android (pentru a face hard reset)

Prin acest ghid, veți afla cum să resetați setările de pe Android în moduri diferite: de la simplu și se termină cu mai puțin evidente. Utilizați oricare dintre posibile - de fapt, rezultatul este unul singur: obține o curat dispozitive mobile curate în stare de funcționare.Avertizare. Înainte de a trece la setările din fabrică, citiți măsurile de informare și de siguranță generale:

Cum de a face o resetare hard, prin setările regulate Android

Du-te la meniul aparatului - Settings - Setări generale. Dacă această subsecțiune nu, atunci du-te înapoi. Principalul lucru pe care se află lângă „Backup (Copiere de rezervă) și reset“ sau confidențiale. În diferite versiuni de Android pot fi diferențe substanțiale în numele meniului de setări.Faceți clic pe „Reset de date“ sau „Reset Dispozitiv“ și apoi „Șterge tot“ pentru a confirma resetarea.

După repornire, veți obține mâinile curate și funcționare a unui dispozitiv mobil, după cumpărare.

Simultan apăsați și mențineți apăsată trei taste: „Putere“ + „Acasă“ (centru) + „Volum“.

Eliberați butonul „Power“ o dată pentru a afișa inscripția «apare Samsung Galaxy. “. Butoanele rămase apăsat până la recuperare (aproximativ 5-15 secunde).

De îndată ce apare logo-ul, eliberați butonul de pornire (numai ei, celelalte butoane dețin). Ar trebui să apară meniul rekaveri. Cum de a arunca prin setările, citiți mai departe.

Resetarea prin rekaveri

1yu Managementul modului de meniu rekaveri prin intermediul butonului reduce sunetul. Selectați «Ștergeți datele / resetare fabrică» și pentru a confirma, apăsați pe butonul de pornire.

Suntem de acord cu tranzacția (selectați Da - șterge toate datele utilizatorului) și confirmați din nou.