instruire Rehydron pentru copii cu diaree

Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii

instruire Rehydron pentru copii cu diaree
infecții intestinale la copii poate duce la deshidratare. care reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătatea și viața copilului. În cazul infecțiilor acute la copii au diaree și vărsături. care duce la pierderea fluidelor corpului. Printre medicamentele care a restabili echilibrul de apă-sare, medicii emit Regidron.Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii cu vărsături


De droguri este prescris pentru copii pentru reînnoirea echilibrului apei și electroliților în vărsături. Este o pulbere albă, este utilizat în interior. Incluse în componentele medicamentului, cât mai curând posibil, pentru a ajuta la restabilirea echilibrului și pentru a preveni deshidratarea.

Un sac de medicament trebuie să fie diluat cu apă fiartă, cantitatea de lichid necesară clarifică pediatru. În cazul în care copilul este mai puțin de un an, doza inițială trebuie să fie nu mai mult de 5 - 10 ml. O cantitate mică dintr-o linguriță, soluția ar trebui să se acorde copilul la fiecare zece minute. Voma semnificativ complică procesul de tratament. Într-un astfel de caz, este necesar să se aștepte episoade emetice și, după picătură cu picătură, utilizați eyedropper pentru a îngropa reviver copilul.

În cazul în care atacurile sunt foarte puternice, iar amestecul nu are timp să fie absorbit în stomac, se poate congela și pune copilul la dispozitivul de blocare un mic cub. Gheață atinge tocește râgâială, iar medicamentul va fi treptat ingerate. Această metodă este adecvată numai pentru acei copii care pot mânca alimente solide. Cursul de tratament este de aproximativ 4 zile, sau până la încetarea completă a vomei.

supradoză


Preparatul conține o descriere detaliată a simptomelor de supradozaj. Copilul poate avea convulsii. scad ventilația pulmonară. Dacă observați primele semne, ar trebui să opriți imediat utilizarea medicamentului și să consulte un specialist.

Instrucțiuni de utilizare Rehydron pentru copii cu diaree


instruire Rehydron pentru copii cu diaree
În caz de diaree, în cel mai bun mod de tratament al copilului - terapia de rehidratare orală. Deoarece diaree curata corpul copilului o multime de fluide, acesta trebuie să fie restabilită. Medicii recomanda a da Regidron la primele manifestări ale diareei. Această înaltă calitate, de droguri de mare viteză, care promovează de recuperare precoce și de recuperare de la diaree.


Medicamentul trebuie să fie diluat cu apă și fiartă după fiecare utilizare excrementele lichide inghitituri mici. In primele 4-10 ore pentru un copil a amestecului este cuprinsă între 30 și 60 ml per 1 kg.

Neonatală recomandat să ia 1 linguriță la fiecare 10 minute. Pat pentru grupa de varsta mai tanara - 2 lingurite. În starea copilului trebuie monitorizați cu atenție în timpul tratamentului rehydron. Cursul de tratament este în medie de 4 zile, în cazul în care nu au urmat după îmbunătățirile necesare pentru a consulta un medic.

Contraindicații la utilizarea medicamentului:
 • Ocluzie intestinală;
 • Diabetul;
 • Hipersensibilitatea la componentele.
Rehydron - cel mai eficient medicament pentru copii în caz de vărsături sau diaree. Că copilul nu a avut o deshidratare puternica, ar trebui să restabilească echilibrul de apă cu sare. Substanțele care sunt incluse în formulare pentru rezolvarea acestei probleme, timp de 4 zile. Rehydron mare avantaj constă în faptul că componentele sale sunt sigure chiar și pentru copii.

Rehydron pentru copii

instruire Rehydron pentru copii cu diaree
Fiecare mama are o trusă de prim ajutor, care include fondurile necesare la boala copilului. Boli ale acestora, desigur, pot fi foarte diverse, dar unele medicamente ar trebui să fie întotdeauna la îndemână, pentru că nu se poate ajunge întotdeauna la o farmacie în mijlocul nopții sau lăsați copilul bolnav nesupravegheat în după-amiaza să-i aducă medicamente. Una dintre problemele comune la copii sunt o varietate de tulburări gastro-intestinale, care pot fi însoțite de vărsături. pregătirea Indispensabil în acest caz este Regidron pentru copii.

Rehydron - un preparat de glucoză-sare care este destinată să restabilească echilibrul apei și electroliților persoanei. Pur și simplu pune, este un preparat impotriva deshidratarii. Pierderea de lichide este extrem de periculos pentru corpul copilului, dar se umple cu apă simplă nu este posibilă: este necesară pentru a regla echilibrul de săruri. Preparatul inclus dextroză, clorură de sodiu, clorură de potasiu, citrat de sodiu. Compoziția a fost în complex este perfect echilibrat pentru reglarea echilibrului acido-bazic, răspunsurile osmotice, detoxifiante și reaprovizionarea de energie pentru procesele metabolice.

Rehydron: utilizarea copiilor

In unele cazuri, medicii pediatri recomanda insistent utilizarea Regidron pentru copii? În primul rând, pentru orice tulburări intestinale însoțite de diaree prelungită. Deshidratarea la copii apare foarte repede, mai ales la sugari. Dacă diareea se alătură vărsături, procesul este chiar mai repede. În același timp, este o condiție periculoasă pentru pierderea corpului copilului este doar o zecime din lichid. Concluzii greu de făcut.Cererea pentru copii rehydron în următoarele cazuri:

 • Atunci când diaree orice origine, cu o pierdere ușoară și moderată de lichid;
 • Atunci când infecțiile intestinale de diferite etiologii;
 • Când intoxicații și alte intoxicațiilor;
 • Când sindromul dysbacteriosis și intestin iritabil;
 • Dacă supraîncălzirea copilului și transpirație abundentă;
 • La activitatea fizică ridicată, care este însoțită de transpirație abundentă.

Acest medicament este complet sigur pentru sănătate, dar există contraindicații pentru utilizarea sa. Rehydron pentru copii nu pot fi utilizate în cazul în care copilul este inconștient, în cazul în care acesta a scăzut brusc de presiune în cazul în care există o boală de rinichi și ficat, în cazul în care orice formă de diabet. Nu ar trebui să fie administrat de droguri în cazul în care există o suspiciune de obstrucție intestinală.

copii Rehydron: instrucțiuni de utilizare

Înainte de a lua rehydron trebuie să cunoască greutatea exactă a copilului și să evalueze gradul de pierdere a fluidelor - ușoară, moderată, severă. În deshidratare severă, care necesită spitalizare a copilului, astfel încât să fie sigur de a apela o ambulanță, în cazul în care situația amenință sănătatea.

Cum de a da Regidron copilului? Toddler este puțin probabil să fie de acord să-l bea dintr-un pahar, așa că cel mai bine este să-l apă cu o lingură. Pentru a recupera apa si sare echilibru necesită 10 ml de soluție preparată per 1 kg greutate corporală. Aceasta este suma pe care trebuie sa bei timp de o oră. După deshidratare amenințarea a trecut, doza rehydron se reduce la 5 ml per 1 kg de greutate corporală, iar medicamentul este administrat după fiecare meci de diaree. Se cântărește copilul este necesară nu numai pentru a determina masa corpului său, dar, de asemenea, în scopul de a controla pierderea de lichide - medic pediatru va ajuta foarte mult informațiile.

În consecință, instrucțiunile, cantitatea de medicament ar trebui să fie de două ori pierderea de lichid. Aceasta este, în cazul în care o persoană și-a pierdut 500 de grame, el ar trebui să bea un litru de soluție. Pentru copii este practic imposibil. In timp ce da Regidron copil dacă el nu vrea să-l bea, sau diaree însoțită de vărsături?

Este necesar să se dea soluția treptat, literalmente linguriță și asigurați-vă că bebelușul nu reacționează voma. Pentru sugari sub vârsta de doze inițiale rehydron nu trebuie să depășească 5,10 ml. Puteți turna chiar și soluția cu o pipetă, firimiturile dacă nu se poate bea cu o lingura. Dacă vărsături sarcina de a bea rehydron copilul pare ireal, dar, cu toate acestea, ar trebui să fie făcut. După încheierea atacului trebuie să fie foarte atent pentru a da copilului o lingura de soluție după 10 minute de alta, creșterea volumului. Astfel, copiii de obicei, oferă o soluție la fiecare 10 minute.

Lăsați copiii nu se îmbolnăvesc, dar doar în cazul, să păstreze o pungă de soluție miracol este întotdeauna la îndemână, mai ales atunci când călătoresc.

Text: Olga Pankrat'eva

Rehydron pentru copii

Rehydron - un medicament care este prescris pentru adulți și copii cu deshidratare care rezultă din leziuni ale infectiei gastro-intestinale sau insolatie. vomă și diaree copioase duce la pierderea de fluide corporale și săruri.

Rehydron - solubil în apă, un număr mare de pulbere, care compensează echilibrul electrolitic în organism. Compoziția de pulbere include clorură de sodiu, potasiu, glucoză și citrat de sodiu.

Este posibil pentru a da copiilor Regidron?

Există o altă părere că deshidratarea la copii se produce foarte repede, și aveți posibilitatea să bea doar sorbi, astfel încât Regidron să nu aibă timp să rănesc dramatic copii. Deci, Regidron pentru copii se aplică numai acelor părinți care sunt încrezători în siguranța sa.

Instrucțiuni de utilizare

Cum în mod corect pentru a da copiilor săi? În primul rând, pulberea trebuie diluată într-o cantitate mult mai mare de apă pentru a reduce concentrația de sodiu. În al doilea rând, lichidul ar trebui să bea sorbi 10-15 minute după vărsături sau scaun lichid. In timpul primei 10 chirurgie preparare ore băutură poate fi nu mai mult de 50 ml per kilogram greutate corporală a copilului, reducerea treptată a dozei până la 10 ml.

Să ne amintim cum să gătească rehydron pentru copii: instrucțiuni simple.

 1. Un pachet diluat într-un litru sau mai mult (în funcție de vârsta copilului) apă fiartă la temperatura camerei;
 2. se dizolvă în mod corespunzător toate cristalele până la dispariția completă;
 3. Store utilizează nici o soluție la temperaturi cuprinse între 2 și 6 grade;
 4. Nu utilizați soluția după o zi;
 • Înainte de utilizare, soluția trebuie să fie să cântărească copilul pentru a stabili gradul de pierdere în greutate și nivelul de deshidratare.

  Avertismente pentru părinți

  O regulă importantă în tratamentul infecțiilor intestinale este lipsa de hrană și multă băutură. Lichidul ar trebui să fie ingerate de gât încet, dar într-o cantitate mare. norma zilnică de 100 ml de lichid per 1 kg greutate. Este periculos să utilizați rehydron cu insuficiență renală, diabet zaharat. obstrucție intestinală și hipertensiune. Este necesar să se spitaliza urgent copilului, dacă următoarele simptome în timpul tratamentului cu rehydron sa alaturat:

  Regidron combina cu alte medicamente și împerecheați orice lichide altele decât apa nu este recomandată. Dacă apar vărsături după ingestia soluției a crescut, puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie.

  supradoze de droguri

  In cazurile de supradoze de potasiu apare riscul de creștere și sodiu în organism, prin urmare, există o slăbiciune puternică apare aritmie, somnolență și denaturarea conștiinței. Foarte rar se poate constata stop respirator. În disfuncție renală poate fi observată apariția convulsiilor, respirație rapidă și scăderea activității musculare. Găsirea aceste simptome, ar trebui să opriți imediat administrarea rehydron, cereti sfatul medicului si tratarea simptomelor care au apărut după ce a petrecut condiția necesară teste de laborator a corpului.

  condițiile de depozitare

  Preparatul uscat poate fi ambalate magazine aproximativ trei ani la temperatura camerei nu mai mare de 25 de grade C, la îndemâna copiilor. Soluția preparată, așa cum sa menționat mai sus - nu sunt mai mult de o zi.

  Rehydron în timpul sarcinii

  Femeile gravide și mamele care alăptează consumă Regidron absolut sigur în setarea de dozaj. Efectele secundare în această stare sunt practic eliminate, dar poate fi o manifestare de reacție alergică.

  Ce se poate înlocui Regidron?

  În cazul în care copilul dumneavoastră are nevoie de ajutor de urgență, și rehydron sau un analog al acestuia nu este la îndemână, puteți să vă pregătiți un mijloc necesar. boli infecțioase cu experienta recomanda sa ne amintim o reteta simpla pentru prepararea rapidă a soluției de electrolit: într-un pahar de apă pentru a dizolva o lingurita de sare si zahar (foarte mici, este mai bine să ia o lingură de cafea).

  Dacă aveți copilul să bea băutura nu este posibil, este necesar să-i ofere stafide fierte, ceai verde, fara zahar sau apa pura. lichid, care este aproape de temperatura corpului mai bine și mai rapid absorbite. Deshidratarea este extrem de periculos pentru corpul copilului, iar procesul anterior dezlipit de pornire, recuperarea mai rapidă și mai ușoară va avea loc.

  După oprirea proceselor de excreție și de a îmbunătăți starea copilului, se poate produce pofta de mancare. Pentru o lungă perioadă de timp ar trebui să fie eliminate din dieta de alimente grase si glucide complexe pentru a permite tractul gastro-intestinal este complet restaurat.

  Produsele permise includ:

  • biscuiți sau pâine albă ieri;
  • Chiftele de abur de carne macră și păsări;
  • Supa bine fierte la bulion scăzută;
  • brânză proaspătă conținut scăzut de grăsime frecat printr-o sită;
  • Abur sau omletă fiert;
  • cereale fierte apa mucos;
  • coapte sau mere rași;
  • compot neindulcit de fructe uscate, ceai verde.

  Manifestare tulburărilor gastro-intestinale la copii este deosebit de periculos, și trebuie să reacționeze imediat. Ca urmare a tuturor acestor linii directoare, vă va face rapid cu simptome de infectie intestinala. iar copilul va transfera cu ușurință boala. În cazurile severe, boala este foarte periculos pentru a încerca să se descurce pe cont propriu. acces în timp util la un medic poate salva viata copilului tau!