instruire Rehydron pentru copii

instruire Rehydron pentru copii
Părinții se confruntă adesea cu faptul că karapuzov dureri de stomac. În acest caz, multi medici recomanda rehydron pentru copii. Compoziția acestor preparate include substanțe, cum ar fi clorura de sodiu și citrat de sodiu, clorură de potasiu și dekstraza. Producătorul acestui medicament este Finlanda. Acest medicament este o pulbere albă, care necesită reconstituire în apă clocotită. Adulții pot utiliza acest medicament fără avertismente. Prin urmare, există o întrebare pentru părinți: „Pot să vă dau copii rehydron?“instruire rehydron pentru copii

Acest medicament este administrat în cazul în care copilul dumneavoastră are o tulburare a echilibrului acido-bazic. Distinge unele simptome:

 1. Oboseala, din cauza efortului fizic minor.
 2. greață constantă.
 3. vărsături frecvente.

Acest medicament poate fi administrat în cazul în care copilul dumneavoastră are deshidratare și căldură accident vascular cerebral.

Deoarece fiecare organism este diferit, înainte de utilizare, ar trebui să consulte un medic.

Conținutul unui pachet trebuie sa fie turnat intr-un borcan cu quart apă caldă, fiartă. Stocați soluție gata preparată, ar trebui să fie la frigider.

Utilizați această soluție este necesar, după vărsături (dacă există) sau după fiecare vizită la toaletă, în 10-15 minute. Trebuie sa bei in inghitituri mici.

Cum să bea copilul cu acest medicament?Copiii de până la trei ani. intoxicații doză pentru copii, în prima zi, este de 50 mililitri per kilogram de greutate corporală. În a doua zi - doza trebuie redusă la 10 mililitri per kilogram de greutate corporală.

Copiii mai mari de trei ani. În primele șase ore după doza de expunere este de 100-200 mililitri. Doza zilnică în acest caz este un litru. În a doua zi, doza trebuie redusă la 50 mililitri per kilogram de greutate corporală, și în 10 mililitri.

Cursul de tratament stabilit de un medic. Dar, de multe ori un astfel de curs de tratament este de 3 până la 5 zile.

Ca efect rehydron asupra corpului copilului?

 1. În primul rând, ca parte a preparatului conține glucoză, care ajută la săruri absorbite.
 2. În al doilea rând, medicamentul normalizeaza echilibrul acido-alcalin în organism.
 3. Mai mult, stabilizează nivelul de potasiu, precum și echilibrul hidro-electrolitic în organism.

Contraindicațiile utilizării.

Ca orice medicament, rehydron are contraindicații. De exemplu, dacă un copil are una dintre următoarele diagnostice:

În cazul auto-medicatie, pot exista unele complicații. Prin urmare, este important să se urmărească copilul, cum ar fi:

 1. Dacă există o epuizare rapidă a corpului copilului.
 2. somnolență constantă.
 3. În cazul în care copilul este un pic retardat.
 4. Anurie.
 5. scaune cu sange.
 6. Dacă diareea persistă după cinci doze zilnice.
 7. Dacă există dureri în abdomen, precum și în zona genitală.

În cazul în care există cel puțin una dintre aceste simptome, atunci ar trebui să consulte imediat un medic specialist. Și este mai bine, în cazul în care numirea se face de către un medic, deoarece viața copilului este prea valoros pentru auto-medicate.

nutriție adecvată în timpul tratamentului.

Toate alimentele pe care copilul va manca ar trebui să fie scăzut de grăsime. În această stare, corpul copilului are nevoie de alimente cu carbohidrați ușor digerabili. Inainte de servire, este necesar să se pisa produsele alimentare cât mai mult posibil. Este mai bine pentru a trece printr-un blender.

Perioada de valabilitate a soluției.

Soluția preparată toate substanțele utile de până la 48 de ore. Dar este de preferat în cazul în care bucătarul în fiecare zi proaspătă. Dar, pentru a utiliza aceasta ar trebui să fie rece. Prin urmare, soluția preparată trebuie depozitată într-un frigider.