instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

Toată lumea cel puțin o dată în viața sa depășit situație destul de neplăcută: diaree sau vărsături. Acest lucru se poate datora ingestiei unei infecții intestinale, un virus sau o intoxicație. Se înțelege că, din cauza pierderii constante a fluidului din corp este perturbat echilibrul acido-bazic. Mai ales indigestie periculoase pentru copii. Deoarece aceasta poate fi deshidratare. De droguri „Regidron“ pentru copii, în acest caz - cel mai bun mod.Care sunt ingredientele medicamentului

Atunci când deshidratarea este foarte ajută soluții de glucoză ser fiziologic. Ele sunt utile pentru adulți și copii. Sărurile opri pierderea de lichide, și întărește glucoza organism. Datorită acestei acțiuni comune, diaree si varsaturi rapid terminat, iar digestia se treptat obtinerea înapoi la normal. Cu diaree și vărsături organismul pierde rapid de potasiu, motiv pentru care acest mineral este, de asemenea, inclusă în compoziția medicamentului.

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

De droguri „Regidron“ a fost mult timp în cerere și popular în rândul persoanelor de toate vârstele. Dar în ultimul timp, producătorul omise din instrucțiunile de utilizare informații privind doza pentru copii. informații exacte despre ceea ce este motivul, nr. Se presupune că această măsură se datorează faptului că deshidratarea are loc la copii mai rapid decât adulții. Acest lucru necesită o acțiune urgentă, și anume, săruri intravenoase. Și astfel de medicament nu acționează la fel de repede cum ne-am dori. Dar „Regidron“, în raportul de amestec corect este complet inofensiv pentru copil.

Ce este o parte a acestui medicament? Un plic conține:

 • -3.5 g de clorură de sodiu;
 • clorură de kaliya- 2,5 g;
 • natriya- dihidrat de citrat 2,9 g;
 • Dextroza - '10

De obicei, pachetul este de 20 de saci de pulbere de culoare albă. Fiecare are o greutate de aproximativ 18,9, pulberea are un miros plăcut, astfel încât consumatorii să-l bea cu ușurință. Fiecare plic trebuie dizolvat într-un litru de apă clocotită ostuzhennoy. Medicamentul se dizolvă ușor, fără sedimente. Este necesar să-l ia după fiecare meci de vărsături sau scaune moi. Exemplu de calcul - 10 ml pe kg greutate corporală.

În unele cazuri, medicamentul ajută

Regidron OMS a aprobat și servește pentru tratamentul următoarelor boli:

 • infecții intestinale, cauze infectioase sau virale diareice și vărsături;
 • insolatie sau transpirații cauzate de supraîncălzire;
 • supraîncărcare a corpului, cauzând pierderea sărurilor;
 • utilizarea pe termen lung a apei topite;
 • sângerare, arsuri, traume;
 • intoxicații și intoxicație;
 • dysbiosis cu diaree cronică;
 • pentru a corecta echilibrul acido-bazic în alte boli (altele decât diabetul).

Rehydron are contraindicații. Cine nu ar trebui să ia acest medicament:

 • la pacienții cu insuficiență renală sau hepatică;
 • care suferă de diabet zaharat;
 • pacienții cu obstrucție intestinală;
 • persoanele care au intoleranță la componentele individuale ale formulării;
 • oameni care sunt în stare de inconștiență;
 • gipotonikam.


Medicamentul poate provoca giperkalimiyu și hipernatremie, în cazul în care depășesc doza de mai multe ori. simptome de supradozaj: slăbiciune, confuzie, leșin, stop respirator, convulsii, somnolență, comă. În acest caz, o urgență medicală.

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă
Trebuie remarcat faptul că însărcinate și care alăptează pot lua Regidron. licență de acest medicament nu afectează de conducere.

Pot da acest medicament la copii

Rehydron poate și ar trebui să fie folosit ca un remediu pentru copiii cu varsaturi si diaree. Cu toate acestea, auto-medicate nu este necesară, deoarece copiii se dezvolta rapid deshidratare, ceea ce poate uneori sfârșitul tragic. Prin urmare, este necesar să se adreseze urgent la un specialist la primul semn de vărsături sau diaree. Mai ales atunci când nu puteți întârzia următoarele simptome:

 • prezența sângelui în scaun;
 • febră;
 • paloare, confuzie, letargie;
 • copilul nu este urinat pentru o lungă perioadă de timp;
 • vărsături și diaree mai des decât de 5 ori pe zi;
 • prezenta dureri abdominale acute.

Multe mame sunt interesați de întrebarea cum să ia copiii Regidron? După vomitarea atac trebuie să aștepte 15 minute și începe copilul otpaivat. Poate da copilului apa fiarta, ceai slab, apa de orez, și, desigur, Regidron. In primele ore ale unei doze de 25-60 ml per kg greutate copil. Ar trebui să vină, de asemenea, cu scaune. După fiecare mișcare a intestinului este necesară pentru a bea cu un rehydron lingură. După 10 ore, este posibil pentru a da 10 ml per kg greutate corporală.

În cazul în care copilul nu ia medicamente cu o lingura, puteți utiliza eyedropper sau o seringă fără ac. Pentru a reface lichidul din corpul copilului este vitală. Dacă nu urmați normalizarea acidoza, este posibil de a dezvolta boli grave: guta si pietre la rinichi. Temperatura de medicamente ar trebui să corespundă temperaturii corpului copilului.

Se depozitează soluția diluată poate fi la frigider. Dar, înainte de a aplica să se încălzească la temperatura dorită.

În cazul în care starea copilului sa îmbunătățit, vărsături și greață a trecut, pofta de mancare, este posibil să se hrănească copilul, păstrarea la o dieta.

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

Apariția unui nou-născut în firimiturile de familie - nu este doar un eveniment foarte fericit și vesel, dar, de asemenea, extrem de interesant pentru părinții lui. Firește, viața tinerilor părinți, apoi umplut cu un număr foarte mare de întrebări.

Site-ul nostru este doar destinat să-și îndeplinească rolul de consilier în educația copiilor - un inteligent, dovedit și complet discret.

Ai un copil? Relaxează-te, du-te lasa de temerile lor și să se bucure de fiecare minut. Și vom face tot posibilul să vă ajute.

Articole populare:

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă

instruirea copiilor Rehydron, utilizarea ca plantă