Înțeles flori si trandafir de culoare

Fiecare culoare are o semnificație

Înțeles flori si trandafir de culoare
trandafiri

Trandafiri albi - au fost întotdeauna un simbol de puritate si inocenta. Prezentarea un cadou rosebuds alb, dăruitor la fel de mult ca să spună: „Tu cerească și pură“, „Eu admir frumusețea ta cerească și curat, ești la fel de perfect ca și trandafirii albi“.


Cel mai adesea, este trandafirul alb este prezentat în onoarea de iubire sinceră, la fel de pură ca voal alb curat prima zăpadă. Trandafiri albi perfect contrast roșu, care este prezentat să-și exprime pasiunea și sentimentele nebun fierbinte.
Roza Belaya este un simbol al iubirii eterne, o iubire curată, puternică și robust decât toate sentimentele pământești, inclusiv. De aceea, un buchet de trandafiri albi dau nunta.

Trandafiri visiniu - ca stacojiu semnifica sentimentul pasionat de dragoste, pasiune violentă și admirație. Buchet de trandafiri roșii întuneric ca și cum ar încerca să-și mărturisească la destinație: „Ești atât de frumoasă, că nu este conștient de acest lucru“
În cazul în care mai multe detalii să ia în considerare valoarea simbolică de trandafiri de culoare roșu închis, se poate spune că aceste flori exprima farmecul proprietarului de buchet și dragoste la prima vedere. trandafiri Maroon au, de asemenea, diferite nuanțe de culoare, ceea ce denotă diferite opțiuni de valoare simbolică. petale Burgundia cu nuanțe de violet sau levănțică vorbesc despre farmecul, grandoarea și magnetismul, cu toate acestea, nu înseamnă un sentiment puternic și de durată.
Este demn de remarcat, dar acest lucru rosebuds culoare considerat un cadou tradițional și cel mai popular mod de a-și exprima sentimentele pe Ziua Îndrăgostiților.

Trandafiri roz - sunt un simbol de eleganță și rafinament. Culoarea roz este diferite culori bogate Gamut, combinație care este utilizată pentru a produce complexe, și de multe ori promițătoare mesaje elocvente.
Pentru a exprima recunoștința, puteți, după ce a prezentat un cadou de trandafir roz sau luminoase de culoare cires. În același timp, exprimă sentimentul de simpatie poate fi, dând blând flori roz trandafiri nedeschis.
muguri de culoare roz de trandafiri și buchete de aceste culori frumoase și nobile își exprimă recunoștința și mândria, simpatia și gânduri dulci, emoțiile delicate și un sentiment de admirație. Trandafiri roz simbolizează adesea un nou început al relației, un indiciu de sentimentul că, probabil, în viitorul apropiat, va izbucni în vigoare și a lovit doi iubiți în inimă.

trandafiri Orange - în limba de flori, exprimă cele mai bune urări, sentimente calde și entuziasm. Dacă posedat sentimentul impetuos de dragoste, spune iubitul tau va ajuta la trandafiri portocalii.
trandafiri portocalii poate transmite nu numai farmecul, ci și mândria obiectului sentimentelor tale.

trandafiri Peach - o manifestare de modestie. Ele sunt adesea prezentate în onoarea finalizarea cu succes a cazurilor. Cu trandafiri de piersici pot exprima sentimentele calde, sentimentele de bucurie și recunoștință în cadrul reuniunii.


Aceste culori naturale sunt cele mai bune decorarea mesei festive, acoperit pentru orice ocazie.

trandafiri verzi, care nu atât de mult timp în urmă au fost oaspetii florari, inseamna abundenta si generozitate. Este neobișnuit muguri verzi de trandafiri sunt un simbol al fertilității.
Aceste flori vor aprecia personalitatea prosperă și de succes. După cum spun psihologii, verde - este echilibru și stabilitate.
Arată-ți dragostea cu ajutorul de trandafiri verzi este imposibil, dar ei sunt capabili să vorbească despre gelozie.

Blue Rose (albastru) - un simbol de mister. Astfel de roz petalele o culoare neobișnuită achiziționate prin reproducere și soiuri de reproducere artificială.
Ele nu sunt obișnuite și misterios, așa că trandafiri albaștri oferi oamenilor același misterios și inaccesibil.
Cu toate acestea, culoarea albastră a rosebuds are diferite nuanțe. De exemplu, nuante de petale violet pot exprima farmecul, încântare și prima dragoste.

Toate trandafiri luminoase pot fără prea mult subtext pentru a da reciproc prieteni, deoarece acestea sunt un simbol al prieteniei.

Cu toate acestea, nu numai culoarea de rosebuds capabil să-și exprime sentimentele și de a transmite. Există remarcabil și forma de floare. De exemplu, boboci nedeschise de trandafiri, care fac parte din buchet, vorbesc de primele sentimente de dragoste nevinovat.
Deci, roșu și roz rosebuds evidenția admirația frumuseții și tinereții, și petale de trandafir alb ca un indiciu la tineretul și imposibilitatea apariției de dragoste și afecțiune. Dacă doriți prima declarație de dragoste, cea mai bună opțiune pentru tine ar fi un buchet de trandafiri de culoare verde deschis. Dacă darul este prezentat cu un buchet de trandafiri deschise și două muguri, ceea ce înseamnă un fel de mister și enigmă.
Două flori frumoase, care sunt conectate inseparabil una, sunt o invitație pentru o dată, sau poate însemna de așteptare pentru căsătorie.
Dacă purtați o coroană de trandafiri, care în cele mai vechi timpuri, a făcut întotdeauna mireasa la nunta, ea devine un simbol al castității și puritate.
Culoarea și forma mugurilor de trandafir nu sunt singurele moduri de a transmite gândurile și sentimentele lor. De asemenea, de exemplu, verde frunze de trandafiri simbolizează speranță și optimism.
Numărul de trandafiri într-un buchet, de asemenea, pot spune multe. Un trandafir inseamna modestie, un singur trandafir rosu, un cadou iubit, încă din cele mai vechi timpuri este o declarație de dragoste. Și dacă doriți să invite o creatură frumoasă la o dată, da-i un trandafir roșu în legătură cu două trandafiri galbeni.

crizanteme

Crizantema este întotdeauna cel mai bun mod de a-și exprima sentimentele noastre prietenos. Aceste flori frumoase reprezinta bucurie, deschidere, sentimente sincere de prietenie, distracție și relaxare. crizantema Roșu înseamnă în mod tradițional, o declarație de dragoste. Crizantema alba inseamna sinceritate. Un petale de crizantema galbene sunt un simbol al iubirii ofertei.

Tulip a simbolizat de mult noroc. Aceasta floare este un simbol al iubirii pure, și poate însemna gloria și mândria, dar, de asemenea, laleaua - este un amant excelent.
lalele rosii, la fel ca toate florile roșii înseamnă dragoste revelație, ca și în cazul în care doresc să câștige încrederea și de a-și exprima dragostea este irezistibil. lalele galbene interpretate cunoscând limbajul florilor în mod diferit. Acest lucru poate fi o incantare unei persoane dragi zâmbet, comparând-o cu raza de soare; și, probabil, dragoste fără speranță. Culorile pestriț de lalele este o expresie a admirației ochi frumosi.

Orhideea, atat baza de prescriptie medicala si astazi este un simbol de rafinament, înțelepciune și noblețe. Orhidee de multe ori simbolizeaza dragostea si frumusetea, si confortul de familie. culoare roz rafinat petale de orhidee inseamna afectiune pura.

Lily este puritate imaculată, frumusețe și speranță. Cel mai popular este crini albi. Belaya Liliya, fiind cel mai popular în rândul cumpărătorilor, simbolizează inocența și puritatea. Aceasta floare este considerată o mamă neîntinată floare care a conceput Hristos - Fecioara Maria. Pentru toate tradiția creștină, până astăzi crin era galben. crini galbeni simbolizeaza bucurie și recunoștință. umbra Bright de trandafiri galbeni poate, de asemenea, transmite fals și frivol. Dar valoarea de crini portocalii folosit pentru a fi negativ. Ea simboliza ură și dezgust.

Înțeles flori si trandafir de culoare

Gerbera, arată foarte amintește de o margaretă, limba de flori înseamnă un zâmbet secret și poate fi un indiciu al flirtului.

Sursa: Bazat pe Flower.Net.Ru