Interesant persoană, care este pe forum Oculus

Pe care îi considerăm o persoană interesantă?

Voi încerca să dau opinia mea ..

Interesant persoană - cineva cu care interesant să vorbesc, care nu vorbește platitudini care pot spune întotdeauna ceva ce este interesant pentru alții. Sau, să zicem. îi poate ajuta să se înțeleagă pe sine ..Acesta este cel în care există un fel de „perla“, care este, unicitatea, originalitatea,

Acest lucru poate fi exprimat și calitățile Ascendentului. care este, - modul în care această persoană poate „vedea“ alte persoane.

-„Interesant aspect“, „personalitate carismatică“

„Pe fata este un teribil în interior, bine.“

Sau o parte caracteristică a aspectului omului, și posemu-, în alte emergente curiozitate cercetarea in domeniul sanatatii, pentru a vedea ce este în persoana de lucruri pe care nimeni altcineva ..

Sunt la o persoană interesantă, de exemplu, -ce o capacitate paranormală.

El spune cineva la- ceva. Se pare drepturile și.

Și că ceva creează o grămadă sluhov..Lyudi doresc să „dihor“ în sine este ceva pentru a afla posovetovatsya..To trebuie să utilizeze această facilitate paranormala dat personalitate ..

Sau, de exemplu, el are capacitatea de a lipi obiecte de metal lui ..

Și este perfect totul atârnă fiare de călcat, oale, linguri și furculițe ..

Acesta poate fi, de asemenea, „folosit“, oferind diferite spectacole, piese de teatru, concerte, și care a făcut un succes al multor prodyusory.Dlya ei este interesant, din motive economice.

El poate „cârlig“ și le-

,, „Bozhestvennnymi“ calitățile lor personale interne. -Love, neobișnuit pentru cei săraci și slabi. Așa cum Mat Tereza, de exemplu ..

Sau, de exemplu, un talent pentru nimic. Cunoștințe despre ceva, ceva experienta ..

Și ce crezi despre carte de om caracteristici astrologice interesant, nu-i așa?

Nu vă pot da formula de succes, dar eșecul este dispus să ofere formula: încercați să vă rog pe toți.

la fel cum foarte interesant, nu este mult. Ei bine, în opinia mea. Încercările de a izola sau pâlpâirea pe ecranul televizorului - nu este Yeshe carisma.

„oameni interesante - l fascinat oamenii.“ doar să fie încântați de puțin. și trebuie să fie capabil de a inspira și pe alții. dar într-adevăr nu este dat pentru toată lumea.

și entuziasmul pentru ceva fără ceva ehspressivnogo fără unele ekstravetnosti, transformă omul în asta. „Astronaut“, care trăiește numai decât propriile interese, interne, dar acest interes este imposibil de găsit pentru oameni. Am fost prea familiarizat cu astfel de dornici, dar acestea au fost considerate persoane interesante, și un pic excentric, poate fi principalele condimente din domeniul lor de interes.ps. la ceea ce am absolut nu iau oamenii de exemplu celebrități, toate pe care le numesc stele. Cred că despre o persoană din viața celor care sunt aproape de noi.

și, în general, cred că noțiunea de „interesant“ - aceasta este o atitudine pur subiectivă. cum ar fi faptul că a făcut obiectul unei femei frumoase, și altele asemenea.

poate însemna oameni „neobișnuite“ ambigue? știu cei care trezesc în altele întotdeauna o anumită emoție la ceea ce este, uneori, absolut opuse. astfel încât fie dragoste, iubire, admirat. sau absolut nu pot sta, nu pot tolera ura. dar care nu lasă indiferenți.

Acum, despre astfel de personalități ar fi interesant de stiut astrologic.

Și dacă, să zicem, un om de mai multe scandaluri, șabloane, nerăbdător clonțos, dar știind în domeniul lor profesional și „a atras“ la poporul ei, chiar și propria lor, un fel de „non-standard“?

Spika-ka, în gândurile tale „ne referim la“ „oameni neobișnuite ambigue? Cunoaște pe cei care trezesc în altele întotdeauna emoție la ceea ce este, uneori, absolut opus. O astfel că fie dragoste, iubire, admirat. Sau absolut urăsc Ele nu pot tolera ura., dar care nu lasă indiferenți. " într-adevăr ceva de mâncare ..

Îmi plac cei care, de asemenea. În primul rând, ei sunt capabili să captiveze + ele nu sunt standard.

Ele sunt, de obicei, o mulțime de fani, cu toate acestea, ca și adversari care le urăsc ..

Aspectul lor este foarte diferit, de facilitățile, la rușine, dar, de obicei, acești oameni sunt inteligente și au o uimitoare ochi, luminoase și strălucitoare de vorbire, care este, Mercur și Uranus se manifestă în mod clar ..

Nu vă pot da formula de succes, dar eșecul este dispus să ofere formula: încercați să vă rog pe toți.

Lena, voi lua o hartă look Rumyanova Clara, vă mulțumesc.

Mai exemplul ei va noi, ca o variantă a unei persoane interesante de profesie.

Astfel de oameni, creative -De obicei poeți, compozitori, cântăreți, actori, artiști,
dar puțini li..Obychno ei sunt buni profesioniști în domeniul lor și sunt interesați de faptul că investi viziunea lor, auz, senzație de predmeta..i se distinge de oameni care stau în sală.

Nu vă pot da formula de succes, dar eșecul este dispus să ofere formula: încercați să vă rog pe toți.

Răspunde la acest subiect

  • Pentru a crea o nevoie de a crea posturi.
  • Mesajul de schimbare poate fi utilizat numai pentru o oră după ce a fost creat.
  • Fiecare expozanților poate pune în pavilion semnal de subiect. în cazul în care, în opinia sa, subiectul este un conflict (ceartă, îl insultă pe participanți) sau inundații.
  • Consultați Forumul de ajutor.
  • Atenție !! Forum non-tematic este aici!

reguli forum

La forumul nostru

Tranzit Saturn în Asc. raport

Solar, în general, locul de muncă?

Semne de Marte și Venus. comportamente in relatii

Semnul negativ al calității

În bloguri Oculus

Alla Zvegintseva (Aref'eva)

Anatoly Muhtiyarov (tol)

Rectificarea horoscop actor și regizor Rolan Bykov ( "Am mers pe jos peste Moskve", "Aibolit-66", "Andrei Rublev", "sezon mort", "Au fost doi tovarăși", "Big Break", "Din motive familiale", „The Adventures Pinocchio „“ sperietoare „și etc)