Interpretare vis copil, copii

SUPERSONNIK.COM

Încercați să enumere Caracterele posibile, și încercați să se potrivească cu somnul.

Copilul se poate referi la: mine; o idee nouă; noi afaceri; Talentul este cel care deține copilul în brațe; Aceasta poate însemna un adult, care consideră că este dificil de a trăi fără îngrijirea altor persoane; personalitate decât tine mai puțin dezvoltate, dar care este angajat la dezvoltarea (- divizia de opțiuni de interpretare).Alapta într-un vis - probabilitatea de opțiuni: pentru a da o informație foarte valoroasă și utilă personalitate mai puțin dezvoltate (de învățare pentru a preda, împărtăși experiențe); ajutor, îngrijire, să aibă grijă de o persoană mai tânără decât el însuși, sau mai puțin experimentat sau mai puțin evoluat spiritual; pentru fete tinere ca „perdele pe jumătate deschise“ în viitor - vă va hrăni copilul în viața ta, mai devreme sau mai târziu; „Umplerea“ lucrurile importante noile forțe (un impuls nou sau o idee).

Copil trage mâinile într-un vis - poate că cineva vrea custodie sau de îngrijire; o nouă afacere sau o idee bună pentru a închide, există doar „pick-o pe sus“.

Sărut copilul în vis - în APROBĂM viteză, susține unul dintre personajele descrise la început.

În orice caz, un copil frumos și sănătos - acesta este un somn foarte bun.

În cazul în care apariția unui copil că ceva este greșit într-un vis - vis poate visa, atunci când de afaceri importante sau o idee nu este bine gândit sau nu poate justifica introducerea speranțele lor.
Acesta poate visa, atunci când o persoană se dezvoltă un talent ciudat, sau este de planificare pentru a fi angajat nu lucru său obișnuit (pentru a reda muzică și dans trage).

Dacă visezi cu copilul tau se întâmplă unele probleme - cel mai probabil, acest vis ca un avertisment că în viitorul apropiat ar putea fi o problemă. Caracterul ei ar trebui să determine alte părți ale somnului. Acest vis este dat ca un avertisment sau un indiciu cu privire la care le-au crescut atenția, gândirea și acțiunile întreprinse. Avertizată - este primejdia rea.

Visul Miller.

Be-sely, Num-lea re-benok - o dennaya dragoste lu-uri OMS-recompensa și multi-lea roshih ho Dru-obligațiuni. Re-benok gu la yuschy a - semneze non-dependență-Simos cu trei pre-sky-D-zheniya dos nu o-HN-I-E-uri audio. Es dacă soții-supa-la-vie-dit într-un vis pe care ea Nyan-cheat re-bin-ka - așteptând-o pe om de-al doilea, pentru a-lea este durerea-a-toate să creadă sunt.

PLO-Khoi semn - VJ pus într-un vis, să fie-rete în ru-ki sa-lui durere, dar th-re bin-ka, UE nu face a doua căldură: acest vis înainte conductivă insula- -ex do-ing SHEV-Stra Danie și n-Chal.

Wee-do într-un vis-margine sivyh de-Dren - pre-ve-conductor-Oba este un non-ceai-Noe la suta ve-tanie, fericire și st bla.

Pentru ma-ter vi-do în somn sa-re-bin-ka pune la durere-NYM - Lac-la-cha este ca un nu-go vseg da bu-copii crep ceva zdo-Rove, dar bu-FLS diavolul-la-la-it-Dru Gia MEL-Ting Kie-ri-Yat-Ness, con-Nye asociate cu ea.

Vi-a pus ca de ra ti-bot-dizolvată sau a preda Xia, de pre-ve-o-conductoare mondială și bla-gosos un Yanie.

Wee-do în somn sa-re-bin-ka franco-boluri, dar NYM de durere sau de acțiune-tvym - Lac-la-cha este că aveți la-grade pentru Stra-ha, ca OMS-ni-ka-out de groază-WIDE HS-ro-za-bla-OAG-ființă.Wee-do în vis de acțiune-TVO-lea re-bin-ka - un demon-pentru-care-stvu și ra-zocha-MENT-INJ în duschem BLI-Zhi-Shem-boo.

Ogori-chennye ceva Pla chuschie de TI - sign-grya duschih Nep-ri-Yat-Ness,-Vosges-eschafoda guvernamentale pre-chuvs-TVY, co-Wars-Twa și non-ext-ro te- Ba-Shih-imaginar-Mykh cu Yate-leu.

M-gazdă și în-zit-Xia de a face-mi - Lake-la-cha este că dos Tigne-te-tse dacă cineva toate merches-CAL și Liu-CWA-guvernamentale de cristale.

Wee-do dual-nud într-un vis - on-Dej-Ness în lovoy sfera de-Re, precum și ca fiind orice-vie și credințe-Ness-ma.

Es dacă dual-nyash slab-ki-pa și bo les nennye, NE-ra-Chali și zocha-MENT-TION vă unul-le-TION.

CE dacă mama vicleană-rahat într-un vis de-los sale sa re-bin-ka - l Dol zhna fi primul la al doilea-Tova-res tnym să fie singur-Yam.

DREAM Wang.

Pentru a vis de mulți copii - o indicație că veți avea o mulțime de probleme mici, fiecare dintre care va necesita timp și efort suplimentar. Poate că acest vis prezice o creștere a ratei natalității în lume.

Dacă într-un vis a văzut un copil, în viața reală nu se comportă în cel mai bun mod. poznele copiilor dumneavoastră sunt extrem de nepotrivite și rănesc oamenii din jurul tău.

Pentru a vis de plâns copiilor - un vis prevestește un pericol la nivel mondial. Timpul va veni vremea când oamenii vor merge la război, femeile vor fi angajate în lucruri necaracteristice, iar copiii vor vărsat o mulțime de lacrimi. Dreamer un vis prevestește relele copiilor sau a rudelor acestora.

Dacă ați visat de copii cu dizabilități, obiceiurile proaste sunt dăunătoare nu numai pentru sănătatea dumneavoastră, ci și starea de sănătate a oamenilor din jurul lor. Uneori, visul prezice dezastru ecologic de pe planetă.

Dacă ați văzut într-un vis al copiilor lor, atunci ar trebui să fie atent în relațiile cu familia lor. Este posibil ca acțiunile și cuvintele lor, le jignesc foarte mult.

Cautare copii - un semn rău. Nu poți găsi o cale de ieșire din această situație din cauza unui număr de probleme mici.

Joaca intr-un vis cu copii - un semn că în viața reală sunteți în căutarea unui loc de muncă pentru suflet, dar, în ciuda incercarii sale, va trebui să-și petreacă ceva timp pe un lucru neiubit vechi pe care le privează de ultimele forțe.

DREAM Tsvetkov.

Copiii saruta - calm.
Bateti copii - progres.

DREAM Grishin.

Copiii pentru a vedea - bucuria succesului în viitorul apropiat, „germeni“ bune sau rele în sufletul tău.
joacă pentru copii - satisfacție, liniște sufletească.
Foarte frumos - cunoștință plăcută,
Pacienții - bucurie,
Weeping - o bătaie de cap,
O mulțime de copii pentru a vedea - bani.

Suckling vezi - Afaceri surpriză, îngrijire, bunăstare, modificarea,
suptul străin la el acasă pentru a vedea - bârfă, răutate, ură, dar copilul gasit - bogăție.
copii Goala - trădare.
Swaddled - boala.
Cineva supt piept - boala.
Alăptarea - sănătate, sarcina.
Înfășa - sănătate.
Dădacă - profit.
Swing - tristețe, gânduri de bătrânețe.

Bateti copii - o pacoste.
Sărută - succes, pace.
Imbaiati - daune de fraudă.
Cu un copil obraznic, l rasfatat - boala.
Cu un joc copil - nebunie.
Discutați cu copilul dumneavoastră - un succes.

DREAM Nostradamus.

Copilul - un simbol al speranței, pe viitor.

Pentru a vis de un copil sănătos zâmbitoare - semn fericit. Lumea veni în cele din urmă timp fericit când lumea este condusă de iubire. Oamenii nu vor fi frică de războaie, sărăcie și foame, ci pentru că oamenii din lume o varietate de copii frumosi sanatosi.

A se vedea care rulează pe copil la sol de dormit - este actualizat și reprezintă noua umanitate.

Un vis în care un copil sau ucide șarpele squeezes prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni pericolul de al doilea război mondial.

Dacă visezi ați văzut un copil - este un semn că ați ajuns la punctul vital, atunci când este necesar să se revizuiască și să își schimbe viața.

A se vedea un copil care plânge - pune în pericol viitorul lor.

Caută într-un vis de copilul lor - pentru a încerca să găsească speranța pierdută.

Pentru a vedea în visul copilului, florile detașamentiștii - înseamnă iluminare spirituală.

Păstrați un vis în mâinile copilului - pentru a încerca să găsească o cale de ieșire din situația dificilă.