Întrebare treci comprimate LOGEST

Buna ziua! Eu chiar sper răspunsul! Am ratat pastile Logest cincea în colectarea și al doilea în vskr, patru tablete au avut timp să aibă o băutură după menstruație în tablete sale de aplicare grafică. Întrebare: dacă comprimat de 5 luni, și a fost mai mult de 36 de ore, este posibil să se ia în considerare un al doilea comprimat ulterior este, de asemenea, lipsește - dacă am băut până la 12 ore, aproape spate în spate. Ovulația ar trebui să fie în mijlocul ciclului. Nu am înțeles corect că sărind peste -Poti ovulația de declanșare imediat după internare. Acum am o durere în 2 din ovar si senzatia ca în cazul în care durerile de stomac din presă? Ce ar putea fi - sindromul ovulator sau toate acestea sarcinii? Va arăta dacă un test de sarcină după 14 zile de la contactul neprotejat (el a fost în colecția! Pilula Pierdute pe zi.) Sunt însărcinată.Multumesc pentru raspuns! Dar nu este clar: aceasta înseamnă că ovulația poate avea loc imediat după ce lipsește? Simptomele pe care le-am descris - durerea din ovare sunt primele semne ale sarcinii. De ce în diferite surse de a scrie în mod diferit: în cazul în care se spune că, dacă veți continua să bea Logest. și dacă-l bei timp de șase luni - că oul nu se poate atașa la endometru. Și sarcina nu are loc.

Faptul este că ciclul menstrual al fiecarei femei - este individuală, iar capacitatea de a fertiliza este de asemenea diferit. La unele femei, utilizarea pe termen lung a medicamentului gormonsoderzhaschego contraceptiv, ovulația este blocat timp de 2-3 luni, în timp ce altele - conceptie apare atunci când sărind peste pastile. De aceea, este necesar să se excludă sarcina cu precizie, înainte de reluarea aplicării Logest.

Zdravstvuyte.Skazhite dacă sarcini în cazul în care acesta a fost pierdut Logest 2 comprimate (2 și 3), iar restul au fost luate conform graficului, iar sexul neprotejat a fost la momentul sângerării, care a avut loc în a doua zi după ce a luat 21 comprimate?

Bună ziua, ce se întâmplă dacă am pierdut cu al doilea pachet ultimul două pastile și nu acceptă, ca o pauză între pachete a fost de trei zile?
Care ar putea fi o șansă ca am putut ramane insarcinata, ce zi. Sunt 19yo.

Bine ai venit! Te rog spune-mi ce să fac. Am uitat să ia primul și al doilea comprimat de noi pachete (marți și miercuri la ora 22.00). Acum, aici, am băut doar un singur (joi, 13.00). Dacă să accepte a doua seară ca de obicei deja sau ce să fac?

situație bună după-amiază este după cum urmează: Accept Logest (seara), am uitat sa iau o pastila Logest 6, am băut doar după 24 de ore, cu tableta de 7 și apoi a avut pas neprotejat. Care este probabilitatea de a sarcinii și dacă să ia contraceptie de urgenta? Multumesc anticipat

În acest caz, dacă a existat o trecere Logest contraceptiv hormonal, iar apoi a luat și a ratat, și următorul comprimat, aveți nevoie de 7 zile pentru a utiliza metode de barieră pentru a preveni sarcina nedorită. In cazul tau, sarcina nu poate fi exclusă, așa că recomandăm să faceți un test de sarcină în absența hemoragiei menstrualnopodobnoe.


Obțineți mai multe informații cu privire la întrebările dumneavoastră, puteți în secțiunea tematică a site-ului nostru, făcând clic pe link-ul următor: Logest. precum și în secțiunea: contraceptive hormonale. Pentru mai multe informații, puteți obține, de asemenea, la următoarea secțiune a site-ului nostru: Probabilitatea de a obține gravidă și în: Testul de sarcină

Buna ziua! Am uitat să beau 14 și 15 comprimat, a doua zi, a băut un comprimat de 16, dar a început deja ciclu menstrual. Ar trebui să continue să bea tablete și orice risc de a deveni gravidă?

Vă rugăm să specificați ce fel de contraceptiv hormonal luați, atunci vom fi în măsură să răspundă la întrebarea dumneavoastră. Obțineți mai multe informații despre întrebările dvs. puteți în secțiunea tematică a site-ului nostru, făcând clic pe link-ul următor: contraceptive hormonale

Accept Logest, de obicei, în 21 PM. Am constatat că nu ia pilula luni, la ora 10, iar apoi a luat un comprimat. De asemenea, aproape în acest moment am început lunarÎn această situație, trebuie să luați 2 zile la rând de 2 comprimate și apoi continuați să luați ca de obicei. În acest caz, pentru a preveni o sarcină nedorită trebuie să utilizeze o metodă contraceptivă de barieră până după tabletele din pachetul curent. Obțineți mai multe informații cu privire la întrebările dumneavoastră, puteți în secțiunea tematică a site-ului nostru, făcând clic pe link-ul următor: Logest. Pentru mai multe informații, puteți obține, de asemenea, la următoarea secțiune a site-ului nostru: contraceptive hormonale

Am pierdut 2 comprimate Logest, apoi a băut două-trei ratat comprimat Logest, după care a fost PA, fără altă protecție, ceea ce este șansa de sarcină? mulțumesc

Având în vedere că hormonale regim contraceptiv Logest a fost spart de până, a trebuit să se aplice metoda de barieră suplimentară de contracepție timp de 7 zile după comprimate lipsă. În această situație, riscul unei sarcini nedorite este, asa ca am recomanda la o întârziere menstrualpodobnogo sângerare în timpul pauzei de a face un test de sarcina sau de a lua un test de sânge pentru hCG.

Și aș vrea să adaug la problema predyduschimu pentru a sări peste PA comprimate nu au fost timp de 5-6 zile

După trecerea 2 comprimate în ziua 3, am început deja menustratsiya 4 zile este? și dacă este normal? iar acest lucru a fost AP, sansa de sarcina?

Vă rugăm să specificați ce fel de contraceptiv hormonal luați, care ne va permite să răspundă în mod obiectiv întrebarea dumneavoastră. Obțineți mai multe informații despre întrebările dvs. puteți în secțiunea tematică a site-ului nostru, făcând clic pe link-ul următor: contraceptive hormonale

Accept contraceptiv Logest

În cazul în care în timpul trecerii unui contraceptiv hormonal Logest au avut contact sexual neprotejat, probabilitatea de sarcină este. Pornirea menstrualnopodobnoe sângerare din cauza dezechilibrului hormonal în organism, care a fost cauza de circuit de recepție încălcarea pilulele contraceptive. După ce lipsesc două comprimate, trebuie să luați 2 zile 2 comprimate, și apoi continuați să luați 1 comprimat pe zi, precum și necesitatea de a utiliza metode de barieră timp de 7 zile de la internare.


Obțineți mai multe informații cu privire la întrebările dumneavoastră, puteți în secțiunea tematică a site-ului nostru, făcând clic pe link-ul următor: Logest. Pentru mai multe informații, puteți obține, de asemenea, la următoarea secțiune a site-ului nostru: contraceptive hormonale

Bine ai venit! După ultima doză Logest m-am oprit așa cum ar trebui in timpul menstruatiei, apoi ca saptamana trecut a trebuit să beau din nou, dar eu nu le-am luat timp de 2 săptămâni. ca și acum începem să bem? după menstruație? mulțumesc

În cazul în care, după o pauză de 7 zile, nu au reluat contraceptive hormonale Logest, puteți începe orice zi de recepție și să continue să ia droguri strict conform schemei - 1 comprimat pe zi, în același timp. Obțineți mai multe informații despre întrebările dvs. puteți în secțiunea tematică a site-ului nostru, făcând clic pe link-ul următor: regulon. Pentru mai multe informații, puteți obține, de asemenea, la următoarea secțiune a site-ului nostru: contraceptive hormonale

Bună ziua. Am 26 de ani. Am descoperit duminică că sâmbătă am bea o pastila, dar eu știu că vineri și sâmbătă a văzut Logest cu precizie. Prin urmare, de la pastile ratat trecut deja mai mult de 36 de ore. PA a fost, ce ar trebui să fac acum? Bea ratat din rândul său? Este 10-11 zile de administrare de droguri și planificate dublu curs fără întrerupere.

Pierdute comprimat Logest în ziua a 10 a ciclului menstrual, a doua zi a băut o dată două tablete, apoi a continuat singur. Dar, în ziua a 13-a a menstruației. Tabletele au continuat să bea, se va termina în curând de ambalare, întrebarea dacă este necesar să se facă o pauză regulată de șapte zile sau imediat începe un pachet nou și se bea până la capăt? Manualul spune ca „să ia o pauză ca de obicei“, dar a primit 2 menstruație la intervale săptămânale - ca este prea puțin.

În această situație, apariția de sangerare asociate cu afectarea contraceptive hormonale regim de dozaj Logest. Cu toate acestea, atunci ar trebui să continuați să luați pastile strict în conformitate cu schema, indiferent de începutul sau sfârșitul sângerare menstrualnopodobnoe, evitându-se astfel o sarcină nedorită.

Multumesc pentru raspuns! Vreau să se clarifice faptul că riscul de sarcina nu ma deranjeaza, Logest accept pentru că chisturi funcționale (care a dispărut, dar pastilele pentru o lună sau două este necesar), și mai mult decât mi pasă de acest „eșec“, de îndată ce organizează activitatea corpului fără consecințe.
Și eu văd că menstruația întârziată, nu este necesar dacă să înceapă să ia două comprimate pentru a opri sângerarea? Înainte de sfârșitul pachetului (21 comprimate), există doar 4 pastile, dacă nu apoi face o pauză de 7 zile - următoarea menstruație va începe indiferent de ce?

În această situație, trebuie să continuați să luați contraceptive hormonale LOGEST în mod obișnuit - adică, luați 1 comprimat pe zi, indiferent de începutul și sfârșitul menstrualnopodobnoe sângerare, precum și aveți nevoie pentru a vizita personal ginecolog medic pentru inspecție.

Zdravstvuyte.ya accepta logest.ya nu amintesc data exactă a lunii, mă gândesc la exact șapte zile nazad.mozhno dacă Logest începe să consume alcool astăzi? Dacă nu este sigur câte zile au trecut?

Luând Logest contraceptiv hormonal ar trebui să fie strict în conformitate cu instrucțiunile. Începeți să pilula ar trebui să fie prima zi a sângerării menstruale, după tabletele din pachetul curent pentru a lua o pauză de 7 zile și apoi începe să luați pilula dintr-un pachet, indiferent de ora de începere și la sfârșitul menstrualnopodobnoe sângerare.

Aflați mai multe despre acest subiect: