întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

De ce este cerul albastru, iarba este verde? De ce este umed apă? Un copil sub vârsta de 10 ani pune la aproximativ 300 de întrebări pe zi, oamenii de știință meticulos calculat. La aceeași părinți întrebări au răspuns cu ușurință, aproape fără să se gândească, iar unele pur și simplu, strîngînd capul lui - atât de complicat și neașteptat acestea sunt.Aici sunt cele mai extraordinare întrebări pentru copii care nu pot surprinde doar adulților, dar, de asemenea, să-l pun într-un impas. Ca o întrebare bonus este plasat sub fiecare răspuns de experți desfășurate în domeniu. Am citit și să ia notă. Dintr-o dată este copilul dumneavoastră astăzi să se gândească la „cât de mult greutate pe cer“?

1 întrebare. De ce nu a lovit șoc păsări atunci când stau pe fire?

Raspuns numărul părinte 1. Deoarece firele sunt periculoase doar dacă preocuparea lor și, în același timp, să fie pe teren. În cazul în care o pasăre cu o labă a avut loc pe sârmă, iar al doilea a fost pe pământ, atunci ar fi ucis șoc.

Răspuns numărul părinte 2. Aceasta poate fi comparată cu o limbă rămâne la un singur capăt al bateriei - în acest caz, nu simt furnicături. Cu toate acestea, dacă atingeți ambele capete, atunci se va întâmpla. Deci, în cazul păsărilor - ei doar atinge un capăt al bateriilor convenționale.

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

fizica răspuns expert. Aceasta implică bate trecerea curentului de energie electrică prin corp. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este necesar ca o pasăre atinge două fire dintr-o dată cu diferența de potențial. Cu toate acestea, nu, pentru că stă doar pe un singur fir, iar diferența de tensiune nu este prezent. În acest caz, în cazul în care pasărea val aripile și atinge cablul adiacent, șocul electric său, va muri.

2 întrebare. De ce este luna, uneori, apare pe cer în timpul zilei?

răspuns părinte. De fapt, luna de pe cer este întârziat cu mult mai mult decât putem vedea. Dar, din cauza faptului că soarele strălucește foarte luminos, noi pur și simplu nu observă prezența sa. De exemplu, a inclus o lumină stradă nu putem vedea de departe a doua zi, pentru că este foarte ușoară. În același timp, aceleași luminile de noapte vor fi vizibile pentru mulți metri ca în jurul - întuneric.

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

Răspuns astronom expert. Când Luna se învârte în jurul Pământului, timpul este pe aceeași parte ca soarele, și pentru un timp - pe partea opusă. Deci, atunci când luna și soarele sunt pe de o parte, Luna Pământului este vizibilă în timpul zilei. În același timp, atunci când luna și soarele pe laturile opuse, nu.

3 întrebări. Cât de greu este cerul?

Răspunsul este numărul 1. Unii părinți la fel de mult ca 10 milioane de elefanți se cântărește.

Răspunsul părinte № 2. O bucată de cer, acoperind fiecare 2,5 metri pătrați de teren, cântărește 6,5 kg. Deci, tot cerul cântărește mai mult de 5 miliarde de kilograme.

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!


Răspuns numărul părinte 3. Mai mult decât crezi, fiule. Suprafață teren - 317 de milioane de kilometri pătrați. Presiunea atmosferică este o medie de 6,6 kilograme pe 2,5 metri pătrați. Deci, cerul cantareste undeva 5,2 miliarde de tone. Acum, du-te la culcare.

Răspuns expert. Greutatea aproximativă poate fi de aproximativ o milionime din masa pământului - echivalentul greutate 570.000.000.000.000 adult elefant indian.

4 întrebare. De ce toți peștii din mare nu moare atunci când lovește fulgerul?

Părinte №1 răspuns. Lightning se aplică tuturor mare, astfel încât curentul nu este suficient pentru a ucide peștii. Cel mai probabil, toate viețuitoarele în apă devine un pic, care nu este periculos.

Răspuns numărul părinte 2. Imaginați-vă că ați pus o picătură de suc colorat într-o linguriță. În acest caz, va fi capabil să-l vadă - un punct luminos se va vedea pe o astfel de suprafață mică. Și acum imaginați-vă că sunteți aceeași scădere a fost plasată într-o baie umplut cu apă. O picătură de câteva secunde va dispărea, iar tu nu mai văd cu ea. Deci, fulgere - ca o picătură de suc colorat. Odată ajuns în mare, se răspândește rapid și devine inofensiv, cu excepția locului unde hit-uri.

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

fizica răspuns expert. În cazul în care entitatea vie este ucis de un fulger, care înseamnă a fi pornit pe drum, iar curentul a trecut prin corp. Din fericire, fulgere nu poate face rău tot ceea ce au fost în mare. Numai peștii mai ghinionist poate deveni o victimă. Apa de mare conduce electricitatea. Odată ce fulger lovește ei, ea se răspândește imediat în toate direcțiile. O mulțime de pește poate obține în acest timp, un mic soc electric. Cu toate acestea, matrița poate doar creatura care ar fi la suprafața apei la punctul în care loviturile de trăsnet. În acest caz, cel mai probabil, peștele, care va fi de cel puțin 30 de inci de la suprafață, nu va avea de suferit.

5 întrebare. De ce îmi place culoarea roz?

Părinte №1 răspuns. Mulți oameni au unele de culoare favorit. Ei au un favorit numesc, pentru că le place, se uită la ea, se simt bine. Astăzi, vă place culoarea roz, dar mai târziu, atunci când cresc, poate că percepția ta se va schimba si doriti o culoare diferită.

Răspunde numărul părinte 2. Pentru că a fost frumos. Aceasta culoare este asociat cu tine o mulțime de lucruri plăcute: flori, obraji roz, o masă specială.

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

Răspuns părinte numărul 3. Culoarea preferată, de obicei, asociat cu unele lucruri pe care suntem mulțumiți și fericiți face. Deci, roz este cel mai adesea asociat cu distracție sau dulciuri.

răspuns psiholog expert. În mod tradițional, se crede că femeile sunt mai atrase de roșu, și bărbați - nuanțe de albastru. Unii biologi cred că tendința de sex mai echitabile la roz, datorită faptului că, în timp primitiv, de multe ori femeile angajate în colectarea de fructe nuanțe roșii, ca urmare, acestea au format o percepție specială de culoare. Aceeași caracteristică, potrivit unor cercetători, permite femeilor să distingă mai bine nuanțe de piele - de exemplu, roseata sa - si, prin urmare, mai bine pentru a citi emoțiile altor oameni.

6 întrebare. Ce este timpul?

Raspuns numărul de părinte 1. Timpul - acesta este un lung șir de mărgele, care se întinde și se întinde în depărtare. Fiecare talon - acest lucru la un moment dat din viața noastră, în care ne-am experimentat anumite sentimente: tristețe sau bucurie.

Răspunsul este numărul 2. Timpul părinte - acesta este un concept special care a fost inventat de oameni pentru a organiza viața lor și să se asigure că, atunci când au loc anumite evenimente. De exemplu, atunci când o persoană „A“ vrea să se întâlnească cu persoana „B“, acestea pot alege una și, în același timp - vin la întâlnire în același an, aceeași lună, în aceeași zi, aceeași oră . - un sistem care se calculează în ani, luni, săptămâni, zile, ore, minute și secunde.

întrebări mai dificile pentru copii și răspunsurile lor, - cel mai bun proaspăt zilei veți avea nevoie vreodată!

Răspuns părinte numărul 3. Totul în această lume este obtinerea mai în vârstă. iarbă Aging, o masă veche în cameră, brânza în frigider, oameni și animale, de asemenea, îmbătrânesc ... Timpul - este un anumit mod de a măsura cât de vârstă de animale, oameni și totul în jur.

fizica răspuns expert. Aceasta este o întrebare foarte dificilă. Unii oameni de știință pot fi numite în timpul fluxului de cauză și efect. Alții s-ar fi dat o explicație mai detaliată, în conformitate cu teoria generală a relativității, cu toate acestea, această poziție nu ia toate cercetatorii.