Ipsos pereți fără semnalizatoare cu mâinile lor una dintre modalitățile de a salva

Reducerea costurilor reparațiilor fiecare vrea. Ipsos pereți, fără faruri - un mod de a nivela suprafața cu investiții financiare minime. Lucrarea se face rapid, care salvează pe forța de muncă, dacă ați angajat o echipă. În cazul în care reparația se realizează pe cont propriu, beneficiile sunt de asemenea evidente. Novice suprafață tencuite cu ușurință.Ipsos pereți fără semnalizatoare cu mâinile lor una dintre modalitățile de a salva

De ce suprafață tencuiala fără semnalizatoare

Creați o suprafață netedă a peretelui este posibil, cu sau fără construirea de faruri ele. În cazul în care tencuiala fără semnale luminoase, puteți obține un perete neted, fără defecte. Este vorba doar despre aspectul vizual al suprafeței unei reparații brute va arata complete și exacte. Fix fără nivel de construcție prelate de perete și faruri aproape imposibil. Coped doar de către un maestru experimentat, iar procesul necesită mult timp și efort.

În cazul în care tencuiala este un om fără abilități, idealul în raport cu alte planuri ale suprafeței nu va funcționa. Instrumentul va arăta inexactitatea care este invizibil pentru ochi. Înainte de operația este recomandat pentru a evalua peretele oblic. Nivelul este verificat de un plan orizontal, vertical și diagonale, linie folosind cărbune după cum este necesar pentru a evalua îmbinările pereților la tavan și podea. În cazul în care diferența nu este critică, este posibil să se facă fără construirea de faruri.

In camara, camera de utilitate, pe balcon nu are nevoie de o acoperire de perete perfectă, astfel încât dub-față în față în ele. fără balize tencuială se aplică cu un strat subțire, din acest motiv, un amestec de consum minim, care va economisi. În zonele rezidențiale folosesc o astfel de metodă este de asemenea posibilă, cu toate acestea, diferența dintre diferențele de nivel nu trebuie să depășească 12 cm, în caz contrar acesta va fi vizibil.

Instrumente de lucru

Ipsos pereți fără semnalizatoare cu mâinile lor una dintre modalitățile de a salva

Procedura de pereți de egalizare fără semnale luminoase nu este complicată și nu necesită adaptări speciale. De obicei, utilizați inventarul, care este în casă. Oricare dintre elementele pot fi înlocuite cu ceea ce este la îndemână. Pentru a alinia pereții cu propriile sale mâini instrumentele necesare:

 • rezervor de amestec de diluție;
 • o găleată de apă;
 • una sau mai multe spatule de diferite dimensiuni;
 • lama pentru soluție sau măturică;
 • răzătoare de construcții;
 • sită pentru sitare;
 • rola sau pensula pentru lucrările pregătitoare.

Nu uita de protecție pentru ochi, sistemul respirator și piele, mănuși de utilizare. În plus, magazinul ar trebui să cumpere ipsos, ipsos sau var adecvat. Fără utilizarea soluției trebuie să fie mai faruri vâscos, deci nevoie PVA lipici și ciment. sortiment lui vastă în magazin, să nu se piardă în selecție, achiziționa cele mai populare - M400. Pentru a pregăti suprafața primer utilizat.Dacă aveți nivelul de un constructor, acesta nu va fi de prisos. Înlocuiți-l poate conduce. Este mai bine să utilizați instrumentul este mai mare de 2 m. Setul nu este foarte diferit de instrumentele care sunt necesare pentru a alinia pereții pe balize. Diferența în densitatea soluției și tehnologia.

Cum să se pregătească de perete pentru tencuiala fără balize

Ipsos pereți fără semnalizatoare cu mâinile lor una dintre modalitățile de a salva

Înainte de tencuieli pe perete fără faruri, acestea ar trebui să fie puse în stare bună. Din această fază de operare depinde, așa cum se va ține un strat de tencuială aplicat fără balize. Suprafața este curățată de murdărie și praf, se spală cu apă caldă sau șters cu o cârpă umedă. Este necesar să se elimine orice lucru care ar putea să perturbe: defect de perete, proeminente cuie, cleme de construcție movile proeminente din ipsos, picături înghețate de mortar de ciment.

suprafață netedă tencuite fără utilizarea semnalizatoarelor nu este posibilă. Cea mai mare problemă este vopsea de ulei, care este atât de plăcut să utilizeze constructorii ai secolului trecut. Sa aduca complet în jos sau este îndepărtat printr-un solvent, iar dacă acest lucru nu este posibil, cu toporul face șanțuri frecvente. Prin soluția de perete din lemn, bastoane prea rău, ea obbivayut sipci subtiri de lemn, dispuse pe diagonală. Un zid de beton ar fi mai bine să păstreze tencuiala. în cazul în care pre-fac incizii. caramida perete nu necesită o pregătire mecanică înaintea tencuire fără balize.

Întreaga suprafață este tratată cu grund. Ea a luat pe tipul de suprafață, de obicei, pe recomandările pachetului de utilizare. Aplicarea are loc de sus în jos. Greșeala este de a efectua lucrări privind alinierea pereților fără utilizarea semnalizatoarelor imediat după aplicarea soluției de sol. În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, așteptați 12 ore, și apoi începe procedura.

Etapele de lucru, fără utilizarea semnalizatoarelor

Înainte de a începe tencuirea pereților trebuie umezită cu apă, pentru o mai bună aderență cu suprafața. Tehnica de aliniere presupune mai multe etape:

 1. Crearea o suprafață rugoasă.
 2. Aplicarea unui al doilea strat pentru a regla.
 3. Lucrările pe stratul de finisare.
 4. Grout la o stare buna.

Primul strat este aplicat cu o construcție mistria neglijent. Amestecul este turnat în perete, astfel încât blocat. Float Mortar de nivelare, netezime ideală nu este necesară, dimpotrivă - este important să se creeze o ușurare. Grosimea verde a stratului necesar să fie mai mică de 5-7 mm. Uniformitatea se realizează prin aplicarea unui strat cu spatula, cu o suprafață mare. Lungimea acesteia ar trebui să fie de 40-50 cm.

Instrumentul de circulație comise în diferite moduri: de sus în jos, într-un semicerc, de la dreapta la stânga. Nu încercați să completați o dată pe întreaga suprafață a peretelui. Munca progresează de la o secțiune la alta în sus. Aproximativ 2 ore este suficient pentru a trece la a doua etapă.

Pentru a evalua calitatea primului strat, au nevoie de reglementări de construcție. strat de daune nu a avut încă complet uscat. Găsirea locurile aspre, puteți ajusta regula lor. În continuare, se aplică stratul următor. Ipsos ușor plasat pe suprafața flotoarelor de construcție, și nu pe perete și fixați în.

Când apucând regula evaluate rezultatul strat. Instrumentul ar trebui să fie umed, atunci ei aleg să lucreze. Defecte corectate imediat: movile se spală într-un flotor mișcare circulară și scobituri umplut cu ipsos. Procedura se face atâta timp cât diferențele majore nu sunt complet eliminate. Pentru a usca suprafața să se aștepte timp de 3 ore.

Al treilea strat de tencuială se va da un perete neted. Amestecul ar trebui să fie foarte fluid, astfel încât să se poată scurge. Lângă plafonul începe să se aplice soluția. Convenabil udat oală de turnare de perete sau de lingură mare. Float frotiu de lichid pe perete, atâta timp cât nu va obține aspectul dorit. Stratul de finisare are nevoie de mai mult timp pentru a turna, așteptați timp de aproximativ 5 ore. Al patrulea pas este necesar pentru a face peretele de catifea. Perete stropit cu apă și se freca curata o răzătoare.

După uscarea completă a suprafeței poate fi furniruit. Desigur, metoda de pereți de nivelare fără semnalizatoare aplicate corect în cazul în care nu este nevoie de a rezultat perfect, dar având în vedere dimensiunea costurilor financiare și de timp, metoda nu este rea.