Istoria dovedește că este necesar să se căsătorească favorit

Istoria vieții, ceea ce dovedește - bărbații se căsătorească cu femei pe care le iubesc. Casatoreste-te și bucurați-vă lor legitime

Nu cred în existența femeilor care nu doresc să se căsătorească. Vrei. Toată lumea vrea oameni.Doar unele dintre cele mai „înțelepți“, lingușitor viclean și să vă însoțească. Spune ce vrei să auzi, că te iubesc și să le aprecieze chiar mai mult. Uneori, ei înșiși încep să creadă că ei nu doresc. Ei se convingă. Cum ar fi, acum la modă nu vrea să - și nu vreau să.

Dar toate fetele tinere - un vis printesa sa creasca, a pus pe o rochie albă, cu un văl și să spună „Da“ pentru cel mai bun om din lume.

... La înmormântarea mamei Flancul Flancul a spus Masha sedițioase.

„Cine ești tu?“ - a spus mama Flancul.

Mașa - o soție Flancul. Au trăit împreună timp de aproape 8 ani, pur si simplu nu au fost pictate. Ei au avut un copil comun, casa comună și partajate un pat. A existat o ștampilă comună.

Odată Pasha, un tânăr (42), sănătoși (el conduce), de succes (afacerea) bărbat sărută soția și a plecat la muncă în dimineața. O oră mai târziu, el a rupt un cheag de sânge, și Pasha a murit. Instantaneu. În spatele roții. Mulțumesc lui Dumnezeu nimeni nu a fost ucis mai condus într-un stâlp. În spatele roții de câteva secunde, a fost un om mort.

Maria a aflat de moartea soțului ei în seara. Când el nu a venit acasă la timp.

Flancul mama Mașa ura întreaga viață a mașinii. Prin urmare, nu este invitat Masha la moarte Pashin.

Maria cradling în brațe de doi ani Matthew Pavlovich, care a învățat recent să spună „tata“, și suferință. Ea a pierdut un iubit-o, a pierdut mâine sa planificat, a pierdut integritatea și securitatea a umărului. Cum să trăiască acum? Șomer mama singura ...

Matei au conceput în Veneția. Veneția - a fost o mașină de vis pe care Pașa împlinit cu bucurie. Am glumit că luna de miere si luna de miere au avut-o, iar nunta - nu a fost. Acesta oferă serviciile sale ca un facilitator.

- Ol, ei bine, noi chiar nu înțeleg care are nevoie de aceste resturi, - a râs ca răspuns Pașa. Masha nu a râs. Silent. A fost o soție bună. Civic. Ea a sprijinit soțul ei.

Subiectul se stinge, pentru că nimeni nu a aruncat foc.

... Maria, cu inima zdrobită, soacra a sunat și a întrebat când și cât de mult să-i să vină la morgă pentru a spune la revedere.

- Cine ești tu? - a întrebat cu răceală mama Flancul. Lipsa de pumn și prezența de durere ia dat dreptul de a spune acest lucru. Ea a fost de 9 ani nu-i plăcea Masha. Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când mama este foarte mândru de fiul său. și consideră că este nedemn de orice alegere.

- I - soția - Mașa vskhripyvala în tub.

- Arată-mi o ștampilă - socru bătut fără milă rever.

Flancul mama a arătat cine este șeful. Acesta. Ea decide unde va fi îngropat Pașa, și ceea ce este cel mai bun pentru fiul său. Mașa - nimeni. Nu era nimeni.

Dar Masha a învățat prin prieteni rămas bun și a venit la morgă.

Mortuaries este acum la modă, ele au, de asemenea, coadă electronică. Maria a intrat în sala de așteptare, și am văzut ... tot. Toate rudele și prietenii. Au stat în jurul valorii de mama plângând Pashin inel de sprijin dens.

Mary ezită. Tabloul de bord a fost scris că despărțirea de Paul va dura 10 minute. Masha stătea vizavi de un grup concentrat, Pashinoy Rodni.El a abordat mătușa ei Julia, în care de multe ori au rămas cu Pasha, Grisha, care Pașa, proprietarul centrului auto-ingrijire, reparat întotdeauna mașina gratuit, și Valery, Pashin cel mai bun prieten. Totul a îmbrățișat Mașa și ... înapoi la mama ei.

În cele din urmă, Consiliul a informat că este posibil să meargă în camera pentru a spune la revedere. Maria sa ridicat și sa mutat la sala, de asemenea.

Și aici mama Flanc întrebat cu voce tare:

- Cine ești tu?

- Mătușile Ning, bine, nu, - a spus Valery. - Ei bine, nu este momentul acum ...

- Într-adevăr, Ning, nu ... - a sprijinit mătușa Julia.

- Și cine este ea. - Flancul întrebat cu asprime pe mama mea la rudele imediat plecat.

- I - soția - a reamintit în liniște Mary. Ea a avut nici o putere de a lupta. Ea a vrut doar să-i sărute ultima dată când un om care a sărutat 9 ani.

- Fiul meu nu este căsătorit, - șuieră mama Flancul.

La această scenă a început să se uite celelalte rude ale altor persoane decedate.

Înainte de Mașa închise ușa după care a fost Pașa ei. sat Masha. Pe podea. Doar stabilit, strivit de durere. După cinci minute de ușile mi-a venit Valery, a apucat-o de brațe și târât încă în cameră.

Ondularea la revedere de la Pașa. Nu l-am recunoscut în sicriu. Când mașina sa prăbușit într-un stâlp, se confruntă cu Pashino grav avariate. Și el nagrimirovali nou. Altcineva. Maria a sărutat pe altcineva om, rece, în frunte și a părăsit încăperea în mort (ceea ce cuvântul potrivit!) Tăcere.

Masha mi-a spus această poveste pentru a zecea oară. Am înțeles că, deoarece este pe drum, o picătură goni durerea. Așa că ascult. Tăcere. Interferă cu ceai.

- De ce nu ai pus stoarce pe el, Ol? - Maria a apărut în spatele atât de neașteptată încât am tresărit.

- Mash, vorbești despre?

- Tu întotdeauna sâcâi-l de ce nu se însoare cu mine. Ca o glumă, în glumă, dar am apăsat. Și a glumit.

- Mash, de ce ești tăcut? De ce să-i dea posibilitatea de a gândi, nu vrei să se căsătorească cu el? De ce, printre toate visele tale pline de ei a fost cel mai prețuite, cel mai important?

- El nu ar fi. Nu am considerat necesar. Și am vrut să a vrut să!

- Ce prostii! Mary, ai un pescar. Cel mai bun odihna Lui - undiță și Seliger. Dar el a călătorit cu tine toate hotelurile din toate stațiunile. Pentru că ai vrut! El e la Veneția tău nu a renunțat niciodată. Nu o vreau. Și tu - ar dori. Și fericirea lui - pentru a vedea că ești fericit să-și îndeplinească visele. El te-a iubit.

- Aici. Că acesta este cazul. Mi-a plăcut. Și n-am vrut să se căsătorească.

- Știi, în urmă cu aproximativ patru ani, ne-am certat cu tărie noaptea, și a plecat, trântind ușa. Am stat acasă, stând, îmbrățișarea pernă, și m-am gândit că ... pentru că el are tot dreptul să se întoarcă. El este un om liber. Ceea ce-l ține aici? I? Fac totul ca toți ceilalți. Nicăieri peste. Și mi-am jurat că dacă se întoarce, voi nu-l contrazic. Voi trăi și iubire. Și ai grijă gura. Pentru că atunci când el e fericit, atunci eu sunt fericit.

- Voi, concurenta, cineva care va face abilități de comunicare a pierdut mai fericit - Sunt furios. - La, bea ceai. Mă duc să verific Matyushev ...

Stau lângă pat Matveiko care aplatizate stele, bate de sub pătură și de dormit într-o postura unui Superman care zboară. Este foarte similar cu Pasha. Copiere. Aici este, Pașa, doar un pic ....

Și asta e ceea ce cred că băieții despre casatoriile tale civile necivile.

Aceasta, desigur, afacerea ta - căsătorit nu / căsătorit. Și din ce în ce, bărbați, calitate, oameni buni decente alege să nu pună o ștampilă. Negăm valoarea instituției căsătoriei.

- Nu am nevoie de ea - oamenii spun.

- Este o relicvă - oamenii spun. - E doar o ștampilă - oamenii spun.

- Da, - ecou femei. În cazul în care acestea nu se căsătoresc. Silent. Assent.

Ei bine, pentru a nu face creier. Pentru că altfel se poate ridica și pleca. În libertatea sa. Și nu există nici o obligație. Doar un trecut comun, dar problema nu se va coase.

Dar căsătorie, copii - este ca o alegere publică zafinalit. Pentru a spune societatea care se roteste in jurul tau, el trăiește într-un apartament vecin, care lucrează în birou următoare, plimbari lângă tine în autobuz, în picioare, în linie pentru a vedea un medic, spun ei, băieți, am iskal- caută, dar asta e mai bine decât femeia - nu a fost găsit. Am ales.

Deci, pot arunca deoparte exemple nevopsite de familii fericite, dar nu cred în existența unei femei care nu vrea să se căsătorească. Doar în aceste modelul familia ta nu a venit încă controlere ...

Bărbații se căsătorească cu femei care le plac. Casatoreste-te și se bucură lor în mod legal. Și în durere și bucurie. În boală și în sănătate. Până când moartea face parte ...

Istoria dovedește că este necesar să se căsătorească favorit