Iulie - cea mai bună lună pentru o nunta

Iulie - cea mai bună lună pentru o nunta

Nunta - una dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane, începutul unei noi etape în viața lui. Astrologii recomanda posibil pentru a obține serioase cu privire la alegerea data nuntii. La urma urmei, uneori, chiar și cele mai puternice cupluri rupe din cauza căsătorit cu o perioadă nefavorabilă.Cel mai bun an pentru o familie

  • Luni. Simțiți-vă liber să se căsătorească. uniunea va patrona Luna, care va face relația de încredere și puternic.
  • Marți. O căsătorie făcută în acest an, va fi sub influența lui Marte. Gelozia, certuri și reconciliere furtunoasă va face Uniunea dumneavoastră imprevizibil și pasionat.
  • Miercuri. Uniunea, încheiat sub auspiciile Mercur, poate fi instabil și să aducă dezamăgire. În acest an este potrivit doar pentru o căsătorie între oameni într-o relație de prietenie care prevalează.
  • Joi. Căsătoria va păzi Jupiter. El dă fericire, dar numai pentru acele cupluri care nu se vor lupta pentru conducerea în relația.
  • Vineri. Anul este perfect pentru o nunta. Venus va face dragostea ta puternică și pungă - complet.
  • Sâmbătă. Uniunea cade sub influența strictă a lui Saturn. În acest an pentru căsătorie de succes de comoditate, nu dragoste. Și dacă asociați aceste sentimente, apoi selectați încă un an pentru o nunta.
  • Duminică. Anul favorabil pentru căsătorie. Soarele va face viața de familie fericită și strălucitoare. Si partenerul tau nu va numai speranță și sprijin, dar, de asemenea, o sursă de inspirație inepuizabilă.


Căsătoria - o unire a doi oameni. Zile de naștere și nu întotdeauna viitorii soți cad în aceeași zi a săptămânii. Ce să fac? Factorul determinant în alegerea unui moment favorabil pentru nunta este considerată ziua de naștere a femeii, purtătorul energiei lunar, gospodină.