izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi

Isoprinosine - un complex de droguri sintetice grupe de imunomodulatori, care posedă un efect antiviral pronunțat. Medicament utilizat pe scara larga pentru a stimula sistemul imunitar in timpul bolii si prescris pentru adulți și copii ca agent preventiv și terapeutic pentru infecțiile virale. În plus, medicamentul a face față în mod eficient cu bolile cauzate de virusul virusul herpetic uman, rujeolă, oreion, virusul papiloma.izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
În medicina pediatrică vine în ajutorul nu a format imunitatea copilului, sprijinind-l și ajută să facă față cu boli virale prelungite sau cronice. Izoprinozin apreciat pentru performanță ridicată și este utilizat în astfel de domenii ale medicinii ca ginecologie, imunologie, virusologie.

Medicamentul este administrat nu numai la bronșită banale sau SARS, dar, de asemenea, utilizat in tratamentul afectiunilor maligne, imunodeficiență severă și este utilizat ca un tratament de reducere după boli grave. Izoprinozin produc companie farmaceutică din Portugalia, și Israel, astfel încât prețul de droguri este destul de mare.

Izoprinozin - descrierea preparatului

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
Isoprinosine este un derivat purinic sintetic. Ingredientul activ al medicamentului - INOSINE PRANOBEX stimulează sistemul imunitar și are efecte antivirale nespecifice prin blocarea proliferării virusurilor periculoase și ameliorarea simptomelor de boli virale. Isoprinosine distruge patogenii aparate genetic, și restabilește activitatea limfocitară sub imunitate redusă.

Medicamentul este activ împotriva virusului herpes, pojar, gripa, citomegalovirus, virusul polio, uman limfom cu celule B. Medicație crește rezistența organismului la viruși, oreion, encefalitei ecvine, papiloma, encefalomiocarditei.

ingerare Isoprinosine este absorbit din intestin și atinge plasmatică maximă deja după 1-2 ore. În această formulare nu se acumulează în organism, metabolizat și excretat prin rinichi complet în decurs de 2 zile.

Compoziția, structura

Isoprinosine produce o singură formă de dozare - sub formă de tablete pentru administrare orală.

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi

Tabletele au o formă alungită, biconvexe, de culoare alba, risc pe o parte și un miros caracteristic amine. Un comprimat conține 500 mg de ingredient activ (pronobeks inozină).

Dintre componentele auxiliare din compoziție includ:

 • Amidon (67mg)
 • Manitol (67mg)
 • Povidona (10 mg)
 • Stearat de magneziu (6 mg)

Tabletele de 10 bucăți sunt ambalate în blistere Valium. Într-o cutie de carton cu un preparat pune 2,3 sau 5 blistere.

Izoprinozin destinate pentru tratamentul infecțiilor virale la pacienții cu sistem imunitar slăbit. Medicamentul este prescris în următoarele situații:

 • izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
  In tratamentul gripei sau SARS
 • Pentru leziunile cauzate de papilomavirusul uman (veruci si a verucilor de orice localizare, papiloame ale laringelui / corzilor vocale infecții genitale papilomavirusul la barbati si femei)
 • În cazul în infecții cu herpes (herpes, keratită herpetică, herpes genital)
 • Varicelă, herpes zoster
 • În cazul în care infecția cu CMV
 • În rujeolei severe
 • Când molluscum contagiosum
 • Cand mononucleoza infectioasa cauzata de virusul Epstein - Barr

In plus fata de aceste boli, medicamentul este prescris pentru boli cronice infecțioase, respiratorii și sistemele urinare, panencefalita sclerozantă, encefalitei ecvine. Isoprinosine este utilizat ca profilaxie în perioada de recuperare după boală gravă și prelungită, terapia stărilor imunodeficienta (SIDA) sau în timpul stresului sever.

Izoprinazin pentru copii utilizate în cazurile în care un copil este bolnav cu gripa, SARS varicela. De droguri va ajuta copilul să facă față cu rujeola dificile care curg, zona zoster, papilomavirus uman și infecție cu herpes.

Cum să luați medicamentul?

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
Instrucțiuni de utilizare izoprinozin prevede luarea de droguri, după o masă cu o cantitate mică de tablete fluid. Doza zilnică pentru adulți și copii peste 3 ani (cu o greutate de 15 kg) se calculează din raportul dintre 50mg medicament per 1 kg greutate corporală. Calculat băutură în doză de 3-4 ore. Pentru adulți doza zilnică uzuală - 6-8 tablete pentru copii - 250 mg de medicament per 5 kg de greutate corporală pe zi.

În infecțiile severe, medicul dumneavoastră poate crește doza pentru adulți de două ori și împărțiți-l de la 4 la 6 doze. Astfel, doza maximă posibilă nu trebuie să depășească 3-4 g de medicament pe zi.

Durata tratamentului depinde de tabloul clinic al bolii si severitatea simptomelor.

 • izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
  În cazul în care boala este cronica, Isoprinosine folosit de mai multe cursuri de 5-10 zile, cu un interval de săptămâni între ele.
 • In terapia acută infecție virală se efectuează timp de 5-14 zile. Tratamentul se continuă până la dispariția simptomelor clinice, și apoi încă 2 zile continuă să ia droguri pentru fixarea unui rezultat pozitiv.
 • Dacă există o nevoie de terapie de întreținere, medicamentul este prescris în doza minimă (0,5-1 grame) pe zi, timp de o lună.


Dacă este necesar, durata tratamentului poate fi crescută de către medic în mod individual, în funcție de starea pacientului.

În tratamentul infecției cu virusul herpes medicament prescris pentru adulți și copii timp de 5-10 zile, iar apoi, pentru a preveni posibila recidiva in termen de o lună, se recomandă să luați 2 comprimate pe zi.

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
Isoprinosine cu HPV (HPV) este utilizat ca monoterapie și să desemneze un adult pe zi până la 6 tablete. împărțit în trei etape. Bebelusii doza zilnică se calculează din raportul 1/2 comprimat pe 5 kg greutate și se lasă copilul ei în 3 doze divizate. Tratamentul dureaza de la 2 săptămâni la 1 lună.

Este la fel ca și cea pentru HPV, dar regimul este oarecum diferit atunci cand recurente genitale doza negii de droguri pentru adulți și copii. Astfel Isoprinosine poate fi utilizat atât în ​​monoterapie cât și în combinație cu îndepărtarea chirurgicală a negilor folosind supozitoare antivirale, unguente, preparate de interferon recepție. În plus, o durată de tratament de 14-28 zile nu este suficient, recomandăm o repetiție curs de trei ori, la intervale de 30 de zile.

La femei, medicamentul este prescris în tratamentul displazie de col uterin, cauzate de expunerea la papilomavirus uman. Luați 2 comprimate de trei ori pe zi, timp de 10 zile. Apoi, la intervale de 2 săptămâni, se recomandă doar 2-3 curs similar.

Izoprinozin în timpul sarcinii

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
Izoprinozin nu ar trebui să fie luate în timpul sarcinii și alăptării, așa cum a fost efectuat studii în vederea identificării riscului de anomalii la făt. Dacă penetreaza substanță activă de droguri, de asemenea, nu sunt cunoscute în laptele matern. Prin urmare, în timpul alăptării izoprinozin recepției ar trebui să fie eliminată.

Contraindicații

Izoprinozin nu trebuie prescris pentru guta, pietre la rinichi, este interzisa utilizarea medicamentului la pacienții cu insuficiență renală cronică și boli ale aparatului cardio - sistemul vascular (aritmii). Medicatia nu trebuie prescris la copii sub vârsta de 3 ani și, în aceste cazuri, atunci când copilul cântărește mai puțin de 15 kg. Contraindica utilizarea hipersensibilitate sau intoleranță la componentele individuale ale preparatului.

efecte secundare

Isoprinosine este bine tolerat de pacienții de orice grup de vârstă, dar ca orice drog de sinteză, medicamentul poate, în unele cazuri, reacțiile cauze secundare ale diferitelor sisteme de organe.

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi

Sistemul digestiv reactioneaza adesea de a lua medicamente greață, vărsături, dureri în regiunea epigastrică. Pacienții pot sărbători tulburări digestive, însoțite de diaree sau constipație. Uneori există modificări în plasma sanguină.

Pe partea metabolismului observat agravarea simptomelor de guta și crește cantitatea de uree în plasmă.

Sistemul nervos de multe ori raspunde la dureri de cap de medicație și amețeli, slăbiciune, tulburări de somn, manifestate prin somnolență sau insomnie.

În partea a osului - sistemul muscular, în cazuri rare, există dureri articulare, tulburări ale tractului urinar sunt la fel de dezvoltare poliurie. Cu sensibilitate crescută la reacții alergice la medicament (erupții cutanate, prurit).

instrucțiuni suplimentare

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
Într-o cerere comună cu imunosupresori, izoprinozin eficiența este redusă, astfel încât medicamentul nu trebuie administrat concomitent cu medicamente care deprimă sistemul imunitar.

Activitatea antivirală a medicamentelor, cum ar fi AZT și creșteri de aciclovir considerabil în timp ce utilizarea izoprinozină.

După 2 săptămâni de tratament izoprinozin recomandat controlul acidului uric în urină și ser. În cazul în care tratamentul este lung, apoi în fiecare lună pacientul este necesară pentru a controla funcția rinichilor și ficatului.

Izoprinozin nu are contraindicații pentru a efectua munca asociată cu concentrație mare de atenție, vehiculelor de conducere sau de mecanisme de control.

Izoprinozin și alcool

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
Pe tot parcursul tratamentului de droguri ar trebui să evite consumul de alcool. Băuturi alcoolice crește riscul de efecte secundare și de a crește manifestările neplăcute. În același timp, luând medicamentul cu alcool o persoană poate dezvolta o reacție alergică severă, colică renală, aritmie, insuficiență renală simptome.

preţ Analogii

izoprinozin comprimate pentru instruirea copiilor cu privire la aplicarea, analogi
analog structural Isoprinosine, compoziție similară și efectul terapeutic este un medicament Groprinosin. Medicamentul este efectuată în Polonia, acesta conține același agent activ (inozina pranobex), dar diferă în componentele auxiliare de compoziție. Groprinosin este mult mai ieftin și are un efect ușoară, deci mai potrivite pentru tratamentul pacienților vârstnici. Prin medicamentul eficienta nu este izoprinozin inferior, dar ar trebui să ia câteva cursuri în doze mai mici.

În plus, piața farmaceutică există o serie de preparate - imunomodulatori, cu alți compuși activi, dar un efect terapeutic similar. Enumerăm cele mai populare omologii, care, după consultarea cu medicul poate fi înlocuit Isoprinosine:

Selectați medicamentul adecvat sau echivalentul acestuia ar trebui un specialist, nu se recomandă înlocuirea auto Isoprinosine alte medicamente.

În farmacii, medicamentul poate fi achiziționat pe bază de rețetă. Aici sunt prețurile medii pentru droguri:

tablete Izoprinozin (20 buc) - 550 ruble

tablete Izoprinozin (30buc) - de la 840 ruble

Izoprinozin comprimate (50 buc) - de la 1500 ruble

Opinii de pregătire mixtă. Pe partea pozitivă este dominată de trimiteri la ameliorarea rapidă a simptomelor, absența efectelor secundare adverse și efecte în tratamentul gripei și infecțiilor virale respiratorii acute la copii pronunțată. Cu toate acestea, mulți pacienți raportează că un rezultat pozitiv în tratamentul negilor și a infecției cu HPV se realizează numai cu utilizarea terapiei combinate.

Opinii de tablete aplicare Isoprinosine

Cu izoprinozin m-am întâlnit datorită unui dermatolog. Apoi am încercat să scap de negi pe mâini. A încercat să te trateze, de ce nu a încercat. A trebuit să merg la medic pentru a obține sfaturi mai cuprinzătoare și asistență de specialitate.

Trebuie să spun că acest medicament nu este ieftin. Pentru ambalarea tabletelor a trebuit să plătească aproape o mie de ruble. Luate de trei ori pe zi, timp de două comprimate. Cursul de tratament a durat două săptămâni. 7 zile de la inițierea medicamentului prezentat îmbunătățiri. Unii negi mici au dispărut aproape complet, iar cel mai mare a fost servit ultimele semne de viață.

A fost un an în urmă, și apoi a dispărut ca negii după primirea izoprinozin, și nu apar nici mai mult. Aș dori să spun vă mulțumesc dermatolog și, desigur, acest medicament.

Cu izoprinozin am cunoscut pentru o lungă perioadă de timp. Sora a scris acest medicament cu infecție cu virusul herpetic, ea a vorbit despre el pozitiv. Și el ma ajutat atunci când bolnav ARI. Sunt surprins la destinație, dar doctorul a spus că acest medicament nu numai face față cu herpes, dar, de asemenea, cu un număr de infecții virale.

Desigur, medicamentul este scump, dar eficient, rapid elimină simptomele, întărește sistemul imunitar și, spre deosebire de antibiotice, nu cauzează dysbiosis. De la febră mare, nas infundat si dureri de cap Isoprinosine ma dat doar câteva zile. După aceea, am cumpărat un alt pachet de produse. Deci, doar în cazul în care, poate veni la îndemână în orice moment.

Copilul meu are un sistem imunitar foarte slab. Ar putea avea doar câteva săptămâni, la fel ca în grădină și o lună după aceea bolnavă, și a trebuit să iau concediu medical. Am consulta un medic și ia cerut să ridice un mijloc eficient pentru a spori imunitatea.

Medicul pediatru sfătuit Isoprinosine, dar a avertizat că medicamentul este scump. La acel moment, copilul este încă bolnav SARS, astfel încât achiziționarea de droguri a fost doar ceea ce am nevoie. Pediatru recomandat pentru o săptămână pentru a fi tratate cu acest medicament.

După tratament, copilul a mers la grădiniță din nou, și iată și iată că de fapt, a devenit bolnav mai rar. Probabil, acest lucru este încă un izoprinozin de merit. Aș dori, de asemenea, să se constate că au fost observate efecte secundare și reacții alergice în timpul tratamentului.