Jocuri pentru bărbați ce să facă în cazul în care acesta nu suna

Jocuri pentru bărbați ce să facă în cazul în care acesta nu suna

Omul vrea să fie dorit. El vrea să vadă dacă vă place. Aceasta este o manifestare a lui iubire de sine și egoismul. Dar, dacă vă lăsați situația să ia cursul, te va duce de nas pentru o lungă perioadă de timp. Se poate comporta necuviincios, nu suna înapoi și aranja alte controale pentru a vedea cât de departe poți merge, dorind să-l. O fată poate petrece ore de așteptare pentru un apel sau o invitație la ședință, cheltui nervii și să vină cu ceea ce a făcut greșit, dar de fapt - este doar un joc. Rezultatul său va arăta cine va controla relația viitoare.Întrebarea este, de ce nu suna, știind că femeia de așteptare pentru un apel? Și, prin urmare, nu sună. Omul nu va face ceea ce se așteaptă de la el. Ii place sentimentul de putere asupra femeii și situația. Dacă o femeie este nevoie de regulile jocului, iertarea și încuviințarea lui aduc relația cu statul, care deja nu poate fi tolerată. Nu este vorba despre cine va câștiga în această competiție, și cum să înțeleagă principiul jocului. nemulțumirea Express și scandaluri nu are nici un sens, pentru că se poate ruina reputația și relații. Dar este posibil să se răspundă în mod adecvat.

De exemplu, un om stă în bar cu prietenii, știind ce-l aștepta acasă. Ar fi frumos dacă o zi, întorcându-se pe timp de noapte, el nu va găsi pe nimeni acasă. Și nu va fi capabil de a obține prin intermediul. Apoi, tocmai ați trecut la roluri: „De ce nu ai sunat? Nu face asta, eu sunt îngrijorat ". O femeie vine cu zeci de povești, atunci când omul nu a sunat sau dor. Dar, la fel de bine, în cazul în care o femeie va apărea planurile lor, prietenii și afacerile personale, un om va veni cu o explicație. Revenind târziu fără a face apel, el preia controlul asupra situației. Știind că el a fost de așteptare, și îngrijorat de el, se simte nevoie și iubit. De dragul senzația plăcută se va comporta ca un porc, și se bucură de faptul că locul nu găsește o prietenă.

  • LiveJournal
  • Facebook
  • stare de nervozitate

Jocuri pentru bărbați ce să facă în cazul în care acesta nu suna

Cum de a evita să devină o victimă a manipulatorului de sex masculin?

El poate veni cu un copil scuză. Dacă aș fi avertizat târziu și te-ai jura. Dacă nu am avertizat și cu întârziere, ești încă înjura. De ce strica distracția de o bere cu prietenii, dacă nu-mi pasă, apoi a primi o dojană. Fata după ce a citit sfaturi cu privire la ceea ce trebuie să fie frumos, un fel și acomodarea ei înșiși sunt ele însele de conducere într-o capcană. Dacă un om a anulat o întâlnire cu tine, sau a spus că este întârziată pentru câteva ore, nu așteptați pentru favoruri de la natură. Începe să construiască în condiții de siguranță planurile lor și de a face propriile lor lucru. El a avut loc instantaneu sentiment de auto-valoare. Dacă el a apărut dintr-o dată, nu aveți nevoie pentru a anula întâlnirea lor, să-l vadă.

Calmul este femeia, bărbatul va fi emoțional. Dacă el spune că a rămas cu prietenii, așa că are nevoie de atenție. Dar dacă i-ai da atenție ca situația se repetă. Pentru a rupe acest cerc vicios este doar o singură cale: să aibă planurile lor și în liniște du-te despre afacerea lor, în cazul în care este absent. Acesta este cel mai bun mod de a evita o confruntare. Nu aveți nevoie pentru a face scuze, explica volubil și întrebați: „? Kitty, nu vei fi supărat dacă astăzi nu vedem din nou“ Aveți grijă de puterea și nervii, mai ales atunci când vine vorba de relații. Ocoleste chestiune nedorită, lăsați o conversație neplăcută, nu merg despre asta, când ai pus afară, nu intra într-o luptă. Dacă nu reacționează așa cum v-ați aștepta un om, nu-l lăsa să se simtă superiori. Apoi, va fi capabil să comunice pe picior de egalitate - acest lucru nu baza relației armonioase și serioase?


Viața acasă 2: Brad Pitt este sfâșiată între Andzhelinoy Dzholi și Sienna Miller

Invidia tuturor în vârstă de 59 de ani, Sheron Stoun lăudat în figura de imagine Instagram în mini-bikini

Svetlana Hodchenkova odihnă în Grecia: actrița a surprins corpul flasc (FOTO)

Jocuri pentru bărbați ce să facă în cazul în care acesta nu suna
atașament față de familie

De ce bărbații schimbă soțiile lor?

Jocuri pentru bărbați ce să facă în cazul în care acesta nu suna
News show business

Alena Sviridova a fost de acord să se căsătorească

Jocuri pentru bărbați ce să facă în cazul în care acesta nu suna
noi bărbați

Ceea ce ei se tem de oameni care nu doresc să se căsătorească

Ce părere ai despre asta?

Totul este scris corect. Omul, chiar și un succes și independent, acesta poate fi ușor de manipulat. La urma urmei, cele mai multe dintre ele au mai mult sau mai puțin aceleași opinii cu privire la comportamentul în familie și în afara acestuia.

Horashaya carte, acum este doar de lectură. Trebuie să fie toate fetele și femeile să citească.

Sunteți interesat de ce un om nu suna o femeie. Eu însumi sunt din când în când, de asemenea, o asemenea întrebare ... Și ce răspuns mi sa părut cel mai autentic - uneori, în focul pasiunii, și pentru a îmbunătăți lor de auto-percepția de grandoare și persoană generoasă, promit foarte mult o fată și apoi cum era de așteptat, nu poate ține promisiunea. Se pare că e mai ușor să nu mai ceară decât să păstreze „om puternic“, cuvântul-promisiune ....

Un sfat bun divorțat Madame vrea să urmeze soarta ei. Psihologia aici și nu miros.

Un mod constant dovedi că depind de ea și viața directă în sine fără el nu se poate imagina o poziție mult mai avantajoasă pentru o femeie cu adevărat iubitoare crezi?!

Ei bine, să zicem, și nu destul de acord cu opinia că un om trebuie să arate că el nu este cel mai important în viață - Nu înțeleg cum cineva poate construi o relație pe baza acestor principii - nu-mi datorezi nimic - Ți-am spus - prea . Atunci ce despre dragoste, înțelegere și încredere reciprocă. Dar cum ai face cu punctul omului său de vedere, cred că - cum ar trebui să se comporte o femeie într-o parte și nu umili și sperie răceala sau indiferenta. Ea a fost de mai multe ori într-o astfel de situație - atunci când este doar ignora - aici totul este clar - La revedere și nu au probleme, dar atunci când simțiți puterea - este ceva foarte trist și dezgustător.

[Quote = „Natalia“] sunteți interesat de ce un om nu suna o femeie. Eu însumi sunt din când în când, de asemenea, o asemenea întrebare ... Și ce răspuns mi sa părut cel mai autentic - uneori, în focul pasiunii, și pentru a îmbunătăți lor de auto-percepția de grandoare și persoană generoasă, promit foarte mult o fată și apoi cum era de așteptat, nu poate ține promisiunea. Se pare că e mai ușor să nu mai ceară decât să păstreze „om puternic“, a promis cuvânt Dar cu asta sunt de acord! Până la 100%

Sunt de acord la 100%.
Și de ce fac femeile în primul rând de relații necesită atât de multă atenție. ele sunt la fel ca și pe care a trăit fără acest om înainte l-am cunoscut. ocharovyvat..a omul nu ar trebui să pună presiune pe nego..kak Amazon.

Sunt de acord la 100%.
Și de ce fac femeile în primul rând de relații necesită atât de multă atenție. ele sunt la fel ca și pe care a trăit fără acest om înainte l-am cunoscut. ocharovyvat..a omul nu ar trebui să pună presiune pe nego..kak Amazon.

si atunci cum ar trebui să fie? M-am întâlnit cu un bărbat. totul a fost bine, atunci el sa oprit de asteptare, răspunde la apelurile mele și SMS-uri, dar el pur și simplu sa oprit de asteptare. M-am oprit să sun, cred că acest lucru este, probabil, și a căutat să scape de mine, și am fost prost atât de dezgustător. Și, în general, el mă va suna cândva sau să aștepte mai mult?

și toate vibratgr nota mîngîiere. Doar 5% nu au pat Ktorov soți grijulii de succes.
Mai bine decât un chmoshniki dur vibrator ajutor ÎN

Total de acord cu acest articol. Bărbații ca vânători trebuie să ne căutat.

E adevărat, am verificat sunt oameni ca tine, dar această situație ALEGE Pământul de sub picioare, acest sistem funcționează, și omul tău. Și astfel în justiție final, dragă omule.

E adevărat, am verificat sunt oameni ca tine, dar această situație ALEGE Pământul de sub picioare, acest sistem funcționează, și omul tău. Și astfel în justiție final, dragă omule.

Nu știu, nu man'm un câine. Ei bine, există și ea merge prea departe. ea a fost jignit recent, nu vorbi la telefon. au trecut 3 zile. În acest timp, de asemenea, am dat seama că nu există reguli de multe ori starea de spirit deranjante și gândurile lor. se numește pe sine, să știe dacă este încă în viață. ofensați pe care, desigur, nu au înțeles, dar ambele odihnă și să decidă dacă este relația dintre noi ca o astfel de necesitate. Independența, desigur, trebuie să-și exercite, dar nu ar trebui să se mărgini pofigizmom. Dacă vorbim despre om ca un vânător, astfel încât vânătorul toată viața lui după cerb se execută, iar celelalte switch-uri de pradă ..

Da, fată, te ciudat, (este o zi de naștere, și să-l suni la 17-24 ore, există vreo nevoie să fie prost) prietenul tău a mers la o zi de naștere stând la o masă cu oaspeții și trebuie să țină de apel sau ceva? kapets doar
Nu. este doar în această situație, nu a fost un porc nu ați învățat regulile etiketa.On nu merg la război și trebuie să sun în fiecare oră, observând cum trăiesc.
Atunci când există o zi de naștere sau alt eveniment nu ar trebui să-l sun ocupat. este pe oameni, comunicarea cu oamenii, să înțeleagă că eu,
Cât timp ați scris acest post, dar dacă sunt atât de conduita cebya nu va fi tipul unul pe care nu ar fi.
Este necesar și eu pentru a da o odihnă, iar tu ești prea frustrant și deranjante

Am luat o altă surpriză, ce a făcut alternează undeva singur? În sine că ea ar figura chiar și pentru câteva ore))