Julia salibekova a spus de ce copiii Lupita

Julia salibekova a spus de ce copiii Lupita

Julia Salibekova // Foto: "Instagram"

spectatori credincioși telestroyki țară amintesc bine două surori curve Julia și Catherine Kolisnichenko. Primul a fost mult timp căsătorit coleg Tigran Salibekova spectacol și a luat numele de familie. Cuplul are doi fii, Roland și Eldar.Cu toate acestea, sa dovedit că femeia nu este atât de ușor cum ar putea părea din afară. Zâmbete fericite la îmbinarea cu copiii din fotografii „Instagrame“ atinge texte pentru ei și consiliere regulat participanților „Casa-2“, cu așa-numita Muntele Olimp - nu sunt valide timpul săptămânii brunetă. Julia a mărturisit „StarHitu“ că băieții sunt în creștere băiețoi reale. De asemenea, ea a spus că a fost motivul pentru care ea trebuie să pedepsească moștenitori.

Mă întreb ce părinții Tigran iau periodic copiii lor pentru o perioadă scurtă de timp, să-și petreacă timpul cu nepoții lor și să dea cuplului răgaz. Cu toate acestea, ele nu fac față întotdeauna cu tineri pusi pe sotii. Potrivit Iulia, uneori șeful acțiunilor de familie detalii mostenitori de educație cu tatăl meu.

„Odată ce Tigran a spus tatălui său că băieții nu au ascultat cu adevărat. La care el a răspuns: „Tigran, dar cineva le ascultă?“ Este. Tot ce sper este că, odată cu vârsta devin mai liniștită, dar acum toate Eldarchik preia de la Roland - Senior noi toți Skoda. Desigur, noi le iubim foarte mult și încercăm să le dea la maxim, dar în momentul în care devine foarte dificil, „- a spus“ StarHitu „Salibekova.Este demn de remarcat faptul că un astfel de comportament din partea fiilor lui debitelor de frumusete pentru propriul personaj în vârsta lor. Sa dovedit că, în tinerețe Julia cu sora ei de multe ori ei a adus faptul că aceleași probleme. Fetele misbehave, a jurat și a venit cu tot felul de farse. Dar, având în distracție, ei știau foarte bine cum să reacționeze la această mamă.

„Este mult plecat, dar îmi amintesc că un copil ea ne lupila cu Katya ca capre. Pune mana goale fund de colț lupila tare tipa din cauza vaza rupt. De îndată ce a auzit Katya și am pași apropiindu, imediat ne-am spus unul altuia: „Ei bine, vom colecta aer timp de cinci minute și să tolereze totul? Da, cinci minute și am tolera totul. " Desigur, eu nu înțeleg cât de greu este de a crește copiii, în timp ce mama lor era încă și trei. Acum, toate acestea au avut loc în sine și nu contează ce nu te superi, „- sincer Julia.

Familia a Tigran copii ca crescut în severitate. Băiatul încă din primii ani au fost stabilite astfel de concepte ca respect, onoare, demnitate, puterea voinței. Potrivit unui bruneta, dacă el a spus ceva ce nu o fac, chiar și în gând nu a făcut altfel.

În ciuda amintirilor negative Julia își găsește puterea și înțelepciunea să nu ia infracțiune la părinți și să le personaje complexe fac. Femeia să înțeleagă în mod obiectiv toate neajunsurile mamă și tată, și folosește experiența lor în propriile lor vieți - încercând să evite astfel de greșeli. Într-un interviu cu „StarHitom“ Salibekova în comun momentele cele mai personale ale copilăriei, și-a exprimat gândurile cu privire la această chestiune.

„Tata nu este cu noi a trăit - a plecat când Katya și cu mine eram foarte tineri, noi nu-l amintesc. Ea și mama ei erau tineri, probabil, așa că nu toate dovedit. Eu nu dau vina pe nimeni. Dar acum am o soție și eu înțeleg exact: nu lăsați pe soții bune soții. Da, sora mea si nu am vazut nevoia de a vorbi mama si tata, dar eu încă încerc să fiu înțelept în această privință. Oricine nu jignit, este păcat că mama nu a văzut familia și nepoții mei. Ea ne-a învățat întotdeauna să lupte cu Katya, merge mai departe, nu renunta niciodata. Ea a fost cea care ma învățat cum să detecteze cu precizie minciuni, se calculează trisorii“, - a spus Julia.