Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte

Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte

Acei oameni care nu sunt familiarizați cu o astfel de, decor elegant ureche neobișnuit este probabil să fie pus câteva întrebări: cum să poarte Manșetă, cum să poarte Kaffa și ce este vorba?

Kaffa sau în limba engleză cuvântul „manșete ureche“, purtat ca un ornament pentru ureche.

Dar acest accesoriu este, de asemenea, capabil să afecteze și cum va arata coafura sau o imagine de ansamblu ca un întreg. Depinde de ce fel de soiuri de a alege Manșetă.

Cum să poarte Kaffa?

Toate Kaffa diferă în funcție de tipul de atașare la ureche. Există mai multe moduri de a Manșetă de fixare ureche:

 1. Caffa cu un clip. Acest tip de bijuterii este atașat deasupra sau dedesubtul zonei urechii.

Caffa cu un clip mare. Acestea sunt destul de mari în dimensiune și sunt adesea completate de diverse elemente, cum ar fi aripi sau pene.

Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte
Manșetă fixat astfel în spatele urechii.
 • Caffa cu un arc. Acest ornament este atașat în spatele urechii.
 • Caffa cu o puncție. Un astfel de accesoriu este atașat, respectiv, la locul de injectare în lobul urechii, în timp ce cealaltă parte a capetelor superioare ale urechii.
 • Caffa cu un lanț. O astfel de decor este atașat la fata de păr, adăugând astfel imaginea sa de un pic neobișnuită.
 • În prezent, în diverse magazine cu ornamente au prezentat o mare selecție de cele mai diverse Manșetă, vă puteți ridica aproape orice tinuta sau activitate. Deci, ce este Kaffa și cum să le poarte?

  De fapt, manșetei este un accesoriu plin care se poate adăuga cu ușurință o imagine. Fiecare fată va găsi, în garderoba ei, ce să poarte Manșetă.

  Cu toate că, în unele cazuri, este necesar să se gândească mai serios despre ce fel de bijuterii ar arata mai adecvat.

  De exemplu, în cazul în care un personal de birou fată, conducerea poate nu ca un decor masiv pe urechea sclavului. În acest caz, ar trebui să alegeți ceva mai discret și elegant. Există mai multe sfaturi despre cum să poarte Manșetă, unde să le pună, și ce să combine:

  1. Kaffa este de a alege ca accesoriu pentru femei și fete care prefera stilul si tunsori, cu părul pus pe de o parte, și cei care iubesc updo cu părul ascuns. Este important ca sergentul nu a fost închis bucle lejere, în caz contrar nu are sens să aleagă să poarte doar un decor.

  Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte
  Nu este necesar să se poarte Manșetă, înainte de a merge undeva, în cazul în care este necesar să se deplaseze în mod activ, ca cele mai multe variații ale acestui decor este atașat numai la Pinna, este probabil să-și piardă Manșetă în mișcare.

  În special sfătuiți să nu poarte astfel de ornamente pe formare în sala de sport, sau la un club discotecă. Ar trebui să facă o alegere în favoarea acestui accesoriu, dacă aveți de gând să viziteze un loc liniștit, apoi, de exemplu, într-o seară de gală.

  Pot face Kaffa cu propriile sale mâini?

  Acest decor poate fi făcută cu propriile mâini. Principalul lucru pentru a arăta un pic de răbdare și imaginație. Crearea unui simplu buton de guler nu ia mult timp, dar va aduce o mulțime de distracție. Este întotdeauna frumos să creeze ceva cu propriile lor mâini și de a decora, astfel încât imaginea de sine.

  În acest caz, poate ajuta la mai multe clase de master, care va fi foarte util pentru cei care sunt mai dificil de a veni cu ceva diferit sau pentru cei care nu știu de unde să înceapă de fabricație manseta și, în principiu, face acest lucru.

  1. Materiale de decorare: pentru a crea Manșetă cu siguranta nevoie de o pereche de foarfece, clești și un fir destul de subțire. Principalul lucru este că este bine îndoit și țineți forma în viitor. Etapele de lucru:

  este necesar să se taie lungimea firului de aproximativ 8 cm;

  Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte

 • trebuie remarcat faptul de marginile de aproximativ 2,5 cm și în acest moment să se îndoaie, astfel încât vârful firului este paralelă cu porțiunea rămasă a acestuia;
 • atunci trebuie să se aplece celălalt capăt al firului, astfel încât să se obțină o cifră care amintește de un zig-zag;
 • superioară și inferioară capăt al zigzag rezultat, cu o pereche de clești, este necesar să se răsucească în ringlets mici. Ai nevoie să se aplece spre exterior. Rezultatul ar trebui să formă alungită, cu două ochiuri și două inele paralele între ele pe centru;
 • aveți nevoie pentru a lua un pix obișnuit sau carioca și înfășurați ușor cifra rezultată.
 • Decorare 2. Folosiți un fir subțire, puteți crea Manșetă, care va arata ca un piercing adevărat. Materiale: sârmă, foarfece și un clește. Ca și în primul caz, firul trebuie să fie destul de flexibil și capabil să păstreze o formă prestabilită. Etapele de lucru:

  • va trebui să taie o bucată mică de sârmă - 20 cm ar fi suficientă. Lungimea poate fi selectată în funcție de faptul dacă rezultatul este planificat în cele din urmă;

  pornind de la fiecare capăt al firului să se îndoaie, astfel încât un inel mic. Acest lucru va ajuta la un clește;

  Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte

 • atunci trebuie să se aplece treptat sârmă, măsurând aproximativ 3 cm de la fiecare nouă curbă. Rezultatul ar trebui să fie un fel de acordeon;
 • la celălalt capăt trebuie să fie făcut cu ajutorul clește, același inel ca al doilea pas.
 • pentru a finaliza decorarea de necesitatea de a manipula. Aceasta va ajuta să facă pasul final. Acordeonul rezultat trebuie să-și încheie în jurul valorii de mâner pentru a da forma unui standard de manșetă. Dacă doriți, puteți decora Manșetă unele elemente suplimentare. Dacă remediați Manșetei rezultat la locul cartilajului, aceasta va simula bijuterii piercing.
 • În funcție de lungimea firului, numărul de bucle, bucle, iar lungimea t. D. Se poate face o varietate de diferite ornamente. Un mod corect de a măsura parametrii urechii, și corect calcula lungimea și grosimea firului, puteți crea o bucată de bijuterii care se potrivește perfect cu persoana respectivă.

  Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte
  Urmând aceste instrucțiuni simple, puteți crea un Kaffa neobișnuit și elegant, cu mâinile sale. Principalul lucru este să nu uităm despre creativitate. Puteți veni cu ceva pentru decorarea suplimentare Kaffa - .. margele, panglici, pene, etc Cu ajutorul componentelor suplimentare pot fi foarte bine pentru a sublinia stilul lor propriu. Cu puțină imaginație și materiale adecvate, și puteți crea o piesă cu adevărat frumos și unic de bijuterii care va mulțumi întotdeauna proprietarul său.

  Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte

  Kaffa cu mâinile ceea ce este și cum să poarte bijuterii, cum să poarte