Lăcomia și avariția, cu Dumnezeu

Lăcomia și avariția, cu Dumnezeu
Lăcomia - este un păcat, în care o persoană se privează de posibilitatea de a primi plăcere de la faptul că el a dat. La urma urmei, cea mai mare bucurie vine cu predare necondiționată. Totul în univers are o nevoie de a împărtăși, la fel ca pomii roditori emit un parfum de o floare. Plată au băutori gustul plăcerii veșnice.În lacom exprimat puternic egocentrism (toate ia pentru el însuși, dar dă nimic în mediul înconjurător). oameni Greedy din lume este închisă (nu există nici un transfer de energie), iar în viața acestui om nu vine, care aduce pacea fiecăruia dintre noi. Această apropiere nu permite să intre fericire, iubire, bucurie și bunăstare.

Lăcomia vine din cauza lipsei de credință sau lipsa de credință. Omul, de frică pentru ziua de mâine, surplusul se acumulează în starea lor materială, nu avea încredere în Dumnezeu, fără să creadă că Dumnezeu îl va da toate cele necesare. „Păsările cerului nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în hambare, și Tatăl ceresc le hrănește.“ Manifestându voința lor în acumularea, negam lui Dumnezeu va oferi oportunități în viața noastră de care avem nevoie.Lăcomia sau avariția senzație de sensibilitate, bunătate, cuvinte bune, pentru Ziua Recunostintei - spune că o persoană lipsită de iubire. Acest lucru duce la scandaluri, certuri, conflicte în relațiile cu oamenii.

Măsura nu este lacomia. Omul cuprins de lăcomie, tăvălindu tot mai adânc în mocirla materialului, sunt din ce în ce intră sub influența Celui Rău și lăcomia lui intră în forma sa extremă - lacomia. Pentru a iesi din cătușele de lăcomie, o persoană trebuie să se întoarcă la Dumnezeu. evadare propriu din starea de lacomia nu este posibil, este imposibil să se rupă din propria lor ultima etapă de alcoolism si dependenta de droguri. După ce a aruncat toate energiile pentru achiziționarea de material, oamenii se închid de la Izvorul Vieții - Dumnezeu.

„Nu strîngeți-vă comori pe pământ, unde molia și rugina le strică și unde le sapă și le fură, ci strîngeți-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică și unde hoții nu le sapă și le fură“

Bine ați venit în vara intensiva:

Lăcomia și avariția, cu Dumnezeu
.

Nou Online:

- Despre cunoaștere
- Fapte importante pentru viață
- Ceea ce trebuie să știm pe drumul spre Dumnezeu


Alatura-te:

Informativ și util:

Lăcomia și avariția, cu Dumnezeu

Caută acest site: