Lăsați acasă sau de a lua cu tine

Lăsați acasă sau de a lua cu tine?

Feriți-vă de oameni care nu le place pisicile (Proverb irlandez).

Lăsați acasă pisoi, pentru el și pentru tine este cea mai bună opțiune. Pentru aceasta va fi foarte stresant dacă ai lua cu tine sau „rândul său, în“ la hotel (mai mult lăsați în pace). Ei bine, dacă există cineva care este familiar pentru a fi în măsură să vină și să se hrănească pisica în absența ta. Dacă nu aveți prieteni care vă puteți încredința apartament și să-l părăsesc pisoiul principală de apă (apă pentru mai mult), și produse alimentare pentru prima dată.Din păcate, nici unul dintre prietenii tăi nu vor putea.
Sunt, de asemenea, înclinat la această opțiune. Mă îndoiesc, pentru că pisica este foarte comunicativ, și puțin altceva, cred.

Feriți-vă de oameni care nu le place pisicile (Proverb irlandez).

Postat de PamPam

Din păcate, nici unul dintre prietenii tăi nu vor putea.
Sunt, de asemenea, înclinat la această opțiune. Mă îndoiesc, pentru că pisica este foarte comunicativ, și puțin altceva, cred.

Foarte bine știi, aproape că nu mai pleacă unul dintre sigiliile lor, cere întotdeauna un prieten sau mama la sat. Mama mea a cerut o dată să stea cu o pisica de 10 zile (pentru bani), puteți și ar trebui să ofere bani familiare, atunci ei pot găsi timp?))

Atunci ce despre expozițiile și plimbare de șapte luni și cinci luni? Aceste două zile și drumul înainte și înapoi. Pisoii de la grădiniță pentru a lua trenuri. Duceam lui cinci luni pe tren de aproape două zile - în mai puțin de două ore, se amesteca în jurul valorii de coupe a fugit-hopped. Și aceasta ar trebui, de asemenea, să ia în considerare faptul că ea mă cunoștea aceste aceleași două ore.Pentru mine, cu siguranta mai bine cu familia mama-tata pe tren mult de trei zile singur.

Pisici - un pic zei care însoțesc sufletele noastre.

Nu-ee, acasă este cel mai bun. Kunin concediu gruel în prima zi sushnyak a doua sau a treia și o mulțime de apă. Și nimic nu se va întâmpla cu el - o zi de post kotyam pe lună este foarte util, și lângă castron plin de uscare încă nu a murit

Mi-ar părăsi casa.
Doar o zi în avans să fie transferat la uscare.
Apa ar trebui să fie lăsat foarte mult. După uscare, ei beau mult mai mult decât după naturalki + este acum apa fierbinte se evaporă repede. apă Bazinul, probabil, trebuie să plece.
Toaletele mai mult. Din moment ce va fi de mai multe ori pe zi, de la uscare.

Nu-mi pot imagina o pisica câteva zile singur, chiar dacă el este acasă. Asta ar fi stresul, și nu faptul că mai puțin de la hoteluri, cu atât mai bine. Mi-ar fi lăsat pisicuța într-un hotel, unde cel puțin oamenii vor vedea. Am avut un caz în care am plecat Domus mea timp de cinci zile. A plâns, când am ajuns, Ryzhunya mea, chiar foarte puțin să mănânce, toate bolurile aveau o masă. au trecut 12 ani, iar eu încă nu pot uita strigătul lui, atunci când am pus cheia în ușă. Dar a fost o pisica adult si pisoi aici

Maine Coon Crescatoria LYURVIG Novokuznetsk
www.lurvig.ru

IMHO, hotelul va fi dublu de stres - nu numai că proprietarul nu este în jur, cu atât mai mult și nefamiliare mediu.

Cred că trebuie să fie asumat ca un pisoi suferă locații de schimbare în cazul în care călătorii, etc. reacția normală (am un Kosh absolut impenetrabil, deși gata să circumnaviga plecare glob), este mai bine să iei cu tine.

În cazul în care nu tolerează, stres mult - este mai bine acasă singur, stresul este cu siguranță prea, dar mult mai puțin decât călătoria (dar ambele va fi fericit când te întorci).

o multime de alimente, apă, pregăti casa pentru siguranță (încep să se distreze în cursul merge tot ce prost bătut în cuie în jos) și să încerce să fie de acord cu cel puțin cu vecinii săi, ceea ce ar o dată pe zi verificarea kotorebenka

Dacă ieși din casă, porniți radioul încet și puțină lumină. Trei zile stau, cred. Dar, dacă doriți să arate, este mai bine să iei cu tine. Experiența la această vârstă nu poate face rău.

Kennel AmbientCat.com Pisici Maine Coon în Sevastopol