Leg durere, simptome de boală

Picior durerea este aproape la fel de comune ca dureri de spate.

Motivul poate fi evident, cum ar fi atunci când ai un spasm muscular ai fost așezat într-un avion cocoșat și nu a putut întinde picioarele.Dar mulți se plâng de dureri constante în picior fără nici un motiv aparent. aportul insuficient de sânge este doar una din mai multe explicații posibile.

Aici sunt cele mai importante cauze ale durerii la nivelul picioarelor.

Înfrângerea arterelor. Navele care furnizează sânge mușchii picioarelor, îngustate de arterioscleroză.

Probleme cu venele. Vasele de sânge, care transportă de la picioare la inima (vene), extinse (varice), sau cheaguri (flebită).

Neuropatia - fluxul de sânge în artere și vene este normal, dar nervii la nivelul picioarelor, iritați sau bolnave (se observă într-o varietate de boli neurologice, diabet zaharat, precum si abuz de alcool și tutun). Rezultatul este durere, slăbiciune sau într-una sau ambele picioare.

Îmbinările picior deteriorat. infectate sau inflamate, de obicei cu guta si artrita.

Convulsii datorate oboselii musculare, stres, leziuni, sau lipsa de anumite săruri, cum ar fi potasiu și magneziu (mai ales dacă utilizați un diuretic).

Iată cum puteți identifica cauza durerii.

Aceasta este artrita sau guta. în cazul în care articulația este înroșită bolnave, umflate, sensibile la compresie. și mai multă durere atunci când se deplasează.

flebită acută (inflamație a venelor), interesant un vas de suprafață, oferă o picioare sensibile, inrosita si edematoase. Atunci când lovit de venele profunde, roseata nu, dar piciorul era umflat și sensibil la presiune puternică.

În cazul în care arterele sunt ingustate din cauza arterioscleroză, aceasta poate fi o crampă în vițel, după o plimbare lungă. După o scurtă pauză disconfortul dispare și sunteți în stare să se miște mai repede decât oricând înainte. Pe masura ce artera a lungul timpului a devenit suficient de mai puțin stres pentru debutul durerii, si in cele din urma simptomele apar chiar si in repaus.

Cramp. te simți atunci când mersul pe jos - este strigătul muschii au nevoie de oxigen, care lipsesc datorită colmatării arterelor. Dacă aveți aceste simptome, să ia o privire la degetele de la picioare. Ele pot fi palid și rece la atingere, au un mic ulcere ale pielii care nu se vindeca sau locuri cu o piele înnegrită (gangrena). În cazul în care boala este pronunțată, dureri la nivelul degetelor, sau interiorul piciorului este capabil să perturbe noaptea.Probabilitatea de a crește săraci de alimentare cu sânge, dacă sunt la risc crescut de boli vasculare - de exemplu, în cazul în care o mulțime de fum, au hipertensiune arteriala sau diabet zaharat, sau manifestări de arterioscleroză în alte zone (au avut deja un atac de accident vascular cerebral sau de cord).

Leg durere poate sau nu poate avea nimic de a face cu alimentarea cu sânge: este conectat cu discurile la nivelul coloanei vertebrale. În acest caz, spatele este mai mic te forțează să se plângă, dar ai o durere un picior doi. acestea sunt slabe sau amortite, ca nervul care vine de la nivelul coloanei vertebrale, vertebra sau proeminenþele artritic comprimat sau disc fisurat.

In diabetul zaharat, fumatul si pot avea dureri puternice la nivelul picioarelor datorită neuropatiei, adică boala sau stimularea nervului. Leg să fie complet normal, pulsul în vasele de bună, în ordinea de culoare, este cald la atingere; dar aceste dureri de fotografiere.

Recunoașterea cauzei dreapta a durerii în picior în cele din urmă se reduce la trei observații de bază, pe care le puteți face singur.

  • În cazul în care durerea este redusă atunci când ridicarea picioarelor, mare șansă că flebită.
  • Dacă sunteți mai bine atunci când piciorul este acoperit cu fire de păr în jos (care ajută sângele la pritech picioare), problema este în artere. nu în vene.
  • În cazul în care durerea este însoțită de amorțeală și furnicături, cauza coloanei vertebrale (deși redus fluxul de sange poate provoca, de asemenea, aceste fenomene, în special în etapele ulterioare ale bolii).

Durerea picior este o plângere în care cunoștințele dvs. despre cum și când se întâmplă, și examinarea externă simplă a medicului de multe ori duce la un diagnostic rapid.

Leg durere, simptome de boală

Lista bolilor posibile:

Artrita este unul dintre numele unui număr de boli care cauzeaza inflamatie, creșterea (umflarea) și durere la nivelul articulațiilor. Diabetul În descrierile clinice, termenul „diabet“ de multe ori inseamna sete si diabet (diabet zaharat si diabet insipid). Accident vascular cerebral, tulburări acute ale circulației sanguine ale creierului, ceea ce duce la deteriorarea si moartea celulelor nervoase. Gută este o boală cronică cauzată de tulburări metabolice. Caracterizat prin depunerea de săruri în oase urolitiază, cartilagii, tendoane. Se dezvoltă lent. spasme involuntare paroxistice reduse-TION a mușchilor, care sunt caracterizate prin extreme exemplu- lor zheniya. inflamație tromboflebită a peretelui venos, pentru a forma un tromb-em, închizând lumenul. Cauzele tromboflebită: infectie, prejudiciul venos, încetinirea fluxului de sange si creste coagularea acestuia.

înapoi la partea de sus a unui pas înapoi