Lichiorurilor cu mâinile lor 1

Să împărtășesc, retete delicioase băuturi alcoolice de origine dovedite. De asemenea, am împărtășesc experiența mea mica, uneori bine, alteori nu.Acum am un 4 tipuri de siropuri și lichioruri (chiar nu știu ce diferența este) disponibile. Doi la alcool din acest an și două pe vorbe de clacă Ultimii ani rămâne. Fotografiile atașate.
Din moment ce timpul este întotdeauna scurt, îmi place rețete pentru leneș: toate amestecate și gata. Deci:

Infuzia de coacăze roșii

Lichiorurilor cu mâinile lor 1

Ia borcan de trei litri, 1/3 coacăz roșu adormi (am propria mea înghețată) pun 2-3 linguri. linguri de zahăr, în cazul în care fetele băutură, cutia de zahăr și mai mult, umplute cu alcool, un capac de cauciuc a fost închis și într-un loc întunecos timp de trei săptămâni, a pus periodic trage insistat și cambulă despre banca noastră. Citește că cineva este gătit sirop, deoarece zahăr. dizolvă Pot avea un cămin cald, și poate totul în inima mea fierbinte)) este mai scurtă decât o lună, când mi-am încordat coniac, fără boabe de zahăr. Chiar am citit că unele pus într-un loc cald, cum ar fi radiatorul. Nu știu de ce, alcoolul încă nu va da nimic să rătăcească, și ea a insistat pe baterie, și într-un dulap sub chiuveta, diferența de ieșire nu este văzut. Nu recomand să împingă mai puțin de trei săptămâni, o săptămână nu a gustos - alcool golimy, două săptămâni mai târziu, abia perceptibil note fructate delicioase, dar trei săptămâni este deja posibilă îmbutelierea și degustare. Orice persoană care a încercat - nu cred că un astfel de grad mare, pentru a bea foarte bine, dar, de asemenea, aduce în jos)) în jos. A se păstra la temperatura camerei, în shkapichke.

Prin analogie facem coacăze negre. Am prea înghețat.

Lichiorurilor cu mâinile lor 1

Pentru tincturi mandarina coaja si sucul navei 1 mandarina în sticlă de jumătate de litru, se toarnă h. O lingură de zahăr și se toarnă fiertură, îndepărtați carcasa timp de trei săptămâni. culoare galben Little, furatsilinovoy.

Lichiorurilor cu mâinile lor 1


lichior de lămâie. Zest și sucul de la o lamaie intr-o sticla, câteva linguri de zahăr, se toarnă bere și schema noastră timp de trei săptămâni. Toți cei care au încercat mandarina si lamaie, au spus că citric băutură mai gustoase și mai moale.

lichior de mentă. Quart narval de menta, pentru a arunca o potolkla de zahăr cu zahăr, ca Mojito, apă de ploaie și inundate timp de trei săptămâni, ca întotdeauna. Nu-mi place! Culoare ciudat, plin de noroi, gust unele pe bază de plante, nici un indiciu de menta, nu voi face mai mult.

Ca lichior de anason. La o jumătate de litru de vodca linguriță semințe de anason linguriță semințe de chimen, o pereche de stele de anason stelat, nucsoara păstăi tânăr, de asemenea, un cuplu de artă de zahăr. linguri. Capacul închis, și timp de trei săptămâni. ierboase de culoare, dar gustoase întâmplat. Cineva a adus aminte de pertusina gust))

După ce, în urmă cu aproximativ trei ani am încercat să vin cu sigiliu de apă, tot cum era de așteptat. nu au crescut împreună, unele de ieșire agent de poliție dovedit. Cu vin, nu mai deranja.

Trimite și ai lor rețetele favorite testate.

a construit pentru claritate))

Lichiorurilor cu mâinile lor 1

Am deschis coloana „de la cititori“))
Marinochka întreabă: „Este posibil să se facă țuică din chokeberry înghețată“?
Răspunsul este: „Având în vedere faptul că înghețarea fructe de padure chernoplodki reține și astringență și proprietățile sale benefice, restricții pentru prepararea lichiorului nr. Nici nu ar dezgheață, folosit ca bază de rețetă obișnuită ".
Am făcut pentru o varietate de retete, mi-a plăcut totul. Singura problemă, dacă pur și simplu insista pe boabe de alcool, fără tratament termic, este necesar să nu mai puțin de o lună și jumătate, și cu atât mai bine de două. Cu cât el a insistat, se obține gustul corpolent. Și cel mai important caveat. Nu bea cantități mari, în special cele cu tensiune arterială scăzută. Omul meu în ultimul an un pic „cal nu se mișcă“, după o jumătate de litru pentru două, și presiunea în ambele normale.
Deci, am testat rețete de la chokeberry.
Infuzie de alcool.
3 litri borcan de jumătate chernoplodki adormi, apoi de două cești de zahăr, dacă bei numai bărbați, și se poate face, pune o lingură de acid citric. Apropo, mulți nu pun, în opinia mea, fără lamaie se transformă bolnăvicios dulce. Umple totul sau pur sau diluat până la gradul dorit de alcool, cambulă, se acoperă și se îndepărtează aproximativ două luni într-un loc întunecos. Periodic cambulă. După care deține o tinctură, vom fuziona printr-o sită, îmbuteliată.


Atenție! Boabele rămase nu arunca, pentru a umple o ceașcă de zahăr în ea, zhamkaem tolkushkoy, a pus o pereche de gvozdichek, se toarnă alcool într-un loc întunecos timp de o lună. Nu uita bultyhat, după ce filtrăm și îmbuteliată. Gust a doua oară nu este mai rău, ci mai degrabă chiar mai moale si cuisoare dă o notă picant plăcută.

Chernoplodki lichior și cireșe frunze.
Acest lichior este făcută în urmă cu cinci ani, și îmi amintesc încă, gust și miros neobișnuit, cireșe, chernoplodki nimeni nu știa.
Vom avea nevoie de: 300-500 g. boabe, cireșe 100 frunze, 1 lingura. zahăr, 1 litru de apă, de 0,5 litri. vodca, 1 lingura. acid citric linguriță, poate fi mai puțin, este necesar să se încerce, și toată lumea are gusturi diferite, și de zahăr poate fi acum neclar care unul să cumpere, și diferite fructe de pădure. Sarcina noastră este de a echilibra gustul, care nu a fost dezgustator de dulce.
Frunzele mele, se toarnă un litru de apă, se aduce la fierbere la foc mic timp de 10 minute, bucătar, apoi du-te la culcare boabe (pentru mine, mai puțin este mai mult) și zahăr, se fierbe timp de 10 minute mai mult. Eliminați de la căldură, se adaugă acid citric. Adăugați o linguriță și să încerce să gust. Când compot nostru rece, se filtrează, stoarce, se adaugă o jumătate de litru de vodca, sticle si bagati la frigider. Mănâncă poate avea aproximativ trei ore, dar crede-mă, dacă încă suferă de 2-3 săptămâni, gustul va fi mai bine.
În cazul în care nu există frunze, este posibil să se ia 300 de grame de cireșe și se fierbe cu chernoplodki, zaharul aici ar avea nevoie de mai mult, dar de acid citric destul de un pic, prea rece, tulpina, și se adaugă vodca sau alcool, in ciuda ce grad doriți să obțineți.

Astăzi rachiu din batog uscat chernoplodki (uscat).
borcan The-un litru pune 100 de grame. chernoplodki zaharisit, inundate 250 g. sirop (într-o ceașcă turnat 100 g. de apă pentru a umple până la un volum total de zahăr și 30 sec. în cuptorul cu microunde, se amestecă și din nou timp de 30 de secunde. Pe parcursul celor trei seturi de 30 de secunde, toate zaharul este complet dizolvat). Se amestecă, se adaugă ore și jumătate. Linguri acid citric sa răcit, turnat capac peste alcool închis și o chiuvetă. Periodic, voi bultyhat. Șase săptămâni mai târziu prodegustiruem, a raportat cu privire la rezultatele.

Lichiorurilor cu mâinile lor 1

Totul este descris lucid și frumos! Într-un fel deranjant, deși întotdeauna în casă trebuie să aibă o rezervă puțin în scopul tratamentului de răceli, de gătit acasă „cofetării“. Vă mulțumim pentru reteta.

Am gătit coacăz negru, zmeură roșie, și de chernoplodki, cel mai mult mi-a placut tinctura de coacaze negre, a insistat pe vodca

Da, îmi amintesc în sat a fost bun în coacăze cireșe negre, zmeura au fost mult, dar într-un fel nu s-au dus de val.))

Am insistat cireșe, coacăze negre a încercat să insiste, a fost cazul - a insistat agrișe coacăze + alb + rosu coacaze acum infuzate chernoplodki ... din prune galben și albastru în mod individual ...
Ce pot să spun, SRA + = nici o dotare prealabilă cu gheață, la toate
Plum - textura urduroși, destul de vâscos, tseditsya foarte rău.
Se pare coacăze cele mai delicioase negru, în locul al doilea - cireșe.
Cherry - cireșe umplut pereți conice borcan de 3 litri inundat cu 2 litri de vodca - 2 luni în picioare într-un loc întunecat. Tulpină boabe în sirop adăugat o jumătate de pahar de apă și 0,8 kg de zahăr, bătătorit, se ridică, se scurge luni și jumătate.
Ambele fracțiuni de tinctura amestecate, îmbuteliat, încă stătea luni și jumătate. După Anul Nou a început să fie utilizat. Observați - mai mult decât este necesar, mai moale și mai gustoase.
Absolut un caz similar unei coacaze negre.
Acum am decis că voi face doar coacaze negre și cireșe. Restul - în congelare și compot)) pot face unele jam'll sensibile

Eka, da, cireșe și coacăze (amintesc de mulți ani de experiență a tinerilor din mediul rural). (Plum - o temă ușor diferită ... părea brusc o capacitate mare și de mare)))

Alexander 14. Propunerile mele, cereri, clarificări din memoria anilor șaizeci, atunci când a fost necesar să se cunoască totul dintr-o dată. Complexitatea poizuchat tehnologia de vinificare, cred că este mai bine să apeleze la cărți despre ani Stalin alimente gustoase și sănătoase (toate de acoperire a permis să revizuiască și aprobarea de către Ministerul Sănătății al URSS, atunci când grija unui om de semnificație a fost stabilit la locul 1) și ... începe cu vin Armenia, Abrau Durso, și așa mai departe. Mult noroc.

sotka1947 Am citit aceste cărți din copilărie ... Îmi amintesc o mică tradiție formației noastre, borcan de trei litri de coacăze, cireșe doar umplut cu zahăr și învelite cu gât tifon și o dată a fost folosit ca maturare.))

Infuzia preparat cu adaos de suc sau lichioruri făcute din fructe de pădure și fructe. O tinctura de vodca sau perfuzat direct infuzat pe boabe sau fructe. Deci, va fi în continuare tinctura.

Cum de a dobândi tinctura corespunzătoare de verde, astfel încât, în principiu, și gata. Un zahăr pentru a se dizolva rapid, iar foaia de-a făcut lucrarea, este necesar uneori să se agită flaconul (borcan). Avem undeva o zi sau două într-un loc cald a stat.

amintire din copilărie, amintiți-vă bine vorbesc de fusel otrăvire în producția de vin în casă, și că este mai bine
Moonshine lui (este întotdeauna arde într-o lingură), cu toate că „bucătar“ era interzis să fiarbă, și de cumpărare nu a fost pentru asta.
Fusel amenințare vine din semințe, trebuie să studieze cu atenție tehnologia științei, altfel este posibil să se și oamenii lor otrăvească.
În general, tema este grea. Mult noroc tuturor.

Da ... Este important - asigurați-vă că pentru a elimina oasele de cireșe și prune în timpul compoturi de gătit, etc. (Acesta a fost considerat aproape un sfânt), de tip în oase „acid cianhidric“ sau ceva foarte dăunătoare, atunci într-un fel contestat (dori să clarifice ca până în prezent))

Alexander 14. Din păcate, eu nu pot răspunde cu privire la oasele din compotul, dar otrăvirea invitații la nunta băuturile de producție proprie în Orientul Îndepărtat rămâne în memorie. De asemenea, unul dintre prietenii mei, ea a studiat la universitatea din chimist, apoi înscriși la școală absolvent, întotdeauna a subliniat că este mai bine să bea alcool decât coniac sau vin. Stare de sănătate bună la toate!

Ei bine, depinde de ce sarcina este, în cazul în care pentru a obține squeal porc beat, atunci da, alcool - cea mai bună opțiune. Dar, uneori, ei doresc doar să aibă o masă gustoasă și băuturi gustoase. Noi, de exemplu, cu soțul ei, petrecerea timpului pe yuga, foarte mult ca în seara pentru a lua vinurile locale, precum și vinurile cele mai simple, semi-uscate, bucată solidă de brânză și fructe maturate. Intră în cameră, se spală căpșunile, chereshenki, struguri, bucăți rupte de brânză, razolesh vino, inclusiv filmul preferat. Ouch! Am făcut-o să-ți spun, este astfel prelest)) Interesant este faptul ca, casa trebuie să ne vină într-un fel cu jumătate de gură, dar în Grecia, în Spania, în Italia, cel mai logic pentru noi pentru a rotunji ziua. Așa că fiecare băutură o dată pe an, momentul zilei, obstakanovka sale (ca soferul nostru spune)

Agnes! Cine se opune momentului estetic de relaxare și bucurie? Cu ambele mâini!