line video de căsătorie, dragoste și copii pe de o parte (palma)

Linia de căsătorie este situat sub baza degetului mic. Ea simbolizează nu numai căsătorii și numărul de cât de multe relații cu sexul opus, în general. După ce am citit această linie, puteți obține, de asemenea, unele informații cu privire la nașterea copiilor.aspectul caracteristici

Absența liniei căsătoriei indică indiferență față de sexul opus și refuzul de a fi legat prin legături de familie, dar nu este un simbol al singurătății.

Prima căsătorie. sau prima relație de dragoste simbolizează linia, situat în apropiere de linia inimii. Uniunile ulterioare indicate prin linii din amonte.

line căsătorie lungă indică uniunea iubitoare continuă.

Dacă este scurt. acest lucru indică o legătură pe termen scurt, dar nu caracterizează nu a reușit.

O linie clară a căsătoriei sugerează sentimente puternice și o mare pasiune.

Linia subțire prezice atitudine mai puțin strălucitoare, lipsa de sentimente pentru, sau iubirea neimpartasita.

Bifurcat la sfârșitul liniei de căsătorie vesteste un divorț din cauza divergențelor de interese. soți Way ieși, dar nu va împiedica să mențină relații de prietenie.

Ruptura în linia căsătoriei, urmată de o continuare vorbește despre marile certuri de cuplu. Astfel de cupluri de multe ori decid să plece, apoi re-încercarea de a fi împreună.

În cazul în care linia de căsătorie traversează linia inimii. ea prevestește văduvie.Linia de căsătorie în jos. și intersectând linia de spirit (cap), vorbește despre cruzime din partea unuia dintre soți. Această linie prefigurează probabilitatea de abuz fizic și a criminalității interne.

În cazul în care linia de căsătorie este însoțită de o linie paralelă. se spune despre romanul pe partea. În cazul în care aceste linii se intersectează, se arată o intervenție iubitor constantă în viața de familie. Din acest triunghi amoros afectat mental toți cei trei participanți.

Dacă linia de căsătorie este puternic curbată, ajungând într-un semicerc la baza degetului mic - acest lucru este echivalent cu coroana de celibat. Din orice motive, pentru a asigura o viață personală a unui astfel de om nu va funcționa.

Linia de căsătorie, începând cu o furculiță. poate prevesti recăsătorirea după divorț cu aceeași persoană. În unele cazuri, acesta este un simbol al relației problematice înainte de căsătorie.

bord pe verticală scurt. venind de la linia de căsătorie, spun că numărul de copii, precum și să ofere informații publicului datorită relației care se nasc. Destul de scurt cratimă prevestesc nașterea fetelor, și mai lungi - băieți.

O linie verticală scurtă. merge în jos de la linia de căsătorie, a declarat dezamăgirea în soția sa. Cu cat mai multe linii, cu atât mai mult vei fi dezamăgit.

Semne și simboluri

Insula pe linia de căsătorie indică relația dintre soți grele.

Triunghiul este un simbol al violenței, care poate fi atât emoțională, cât și fizică. Speranța de viață umană în frică constantă și tensiune.

Steaua spune că al doilea soț a fost începutul nesincer. Poate că este vorba despre relația cu escrocherii de căsătorie.

Crucea simbolizează perioada dificilă în relațiile cu soțul.

Piața în chiromanție este un simbol de protecție. În acest caz, marca poate fi interpretată ca o căsătorie cu un om periculos, care nu te rănesc în mod miraculos. În cazul în care interiorul pătratului este crucea, acea persoană comite o crimă violentă, și are probleme cu legea.

Punctul de a vorbi despre momentul separării. Dacă linia continuă după punctul - cuplul așteaptă o reconciliere.