lovebirds papagalii la domiciliu

lovebirds papagalii la domiciliu

Lovebirds - păsări mici, cum ar fi un pițigoi sau botgros, dar fizicul mai indesat si capul mare. Penaj în toate tipurile de cioc luminoase pot fi de culoare roșie sau galben-pai. Uita-te la un cuplu de porumbei în casă este o plăcere. Ei au un caracter răutăcios, și, uneori, se comportă la fel ca oamenii. ceartă tare, iar câteva minute mai târziu a fost din nou să stea pe o stinghie, înghesuit aproape unul de altul.Fed la lovebirds la domiciliu deveni rapid obișnuiți cu stăpânul său și să devină complet îmblânzit. Puii mai bine să ia până la 3,5 luni. După această vârstă, domesticit papagali fără tragere de inimă. Papagalii, în mod constant comunicarea cu semenii săi nu au nici un interes într-o conversație umană. Dar dacă pui un astfel de obiectiv, și va instrui în fiecare zi pentru o pasăre, poate că ea își va aminti câteva cuvinte.

Lovebirds nu pot fi păstrate în aceeași cușcă cu alți papagali. Ele pot fi foarte agresiv, provocând lupte și chiar moartea pentru a marca o pasăre mai mare decât ei înșiși.

In ciuda legendei pe scară largă, lovebirds în casă și pot trăi singuri. Dar, dacă de multe ori nu acasă, cele mai bune plante păsări în perechi, astfel încât acestea să nu se plictisesc. Lone Lovebird singur poate obține deprimat și trage ei înșiși penele.Pentru o Lovebird va fi o dimensiune suficientă 80h30h40 vezi celule pentru două 100h40h50, dar celula este mai mult animalele de companie mai confortabil. Partea de jos poate fi acoperită cu hârtie albă sau un nisip de umplere net calcinat. O dată pe săptămână, colivia trebuie spălate cu un dezinfectant, care nu conține clor. Furajare și adăpare boluri trebuie spălate zilnic și umplut numai cu alimente proaspete și apă aparat. O dată sau de două ori pe săptămână puteți aranja pentru scăldat și cele mai multe papagali.

În celulă, ar trebui să existe mai multe stinghii grosime de 2-2,5 cm, cel mai bun material pentru ei. - pomi fructiferi sau salcia. În cazul în care celula este întotdeauna o mulțime de jucării din lemn, de la papagal nu vor avea probleme cu punerea cap la cioc și gheare. Stinghiile nu trebuie să fie plasat peste dispozitivele de alimentare și adapatorilor ca gunoiul nu a căzut accidental în ele.

Baza dietei de lovebirds în casă trebuie să fie amestecul de cereale. Poti cumpara gata-mix în magazin sau pregătiți-vă. Pentru a face acest lucru, se amestecă în proporții egale de diferite tipuri de mei, întregi și părți ovăz, semințe de canar și cânepă, semințe de buruieni (semințe de vitamina), seminte de floarea soarelui crude, pepene verde, dovleac. Este util pentru a da papagal fructe proaspete, ierburi, aproape orice legume, nuci prăjite, proaspete și fructe de pădure uscate. În cușcă ar trebui să fie întotdeauna o piatră minerală.

Papagalii dragoste porumb maturității lăptoase sau fiartă. In particular util pentru a da moulting sau pui de hrănire germinate cereale (grâu, ovăz, orz, semințe de canar).

Amintiți-vă că multe dintre produsele din tabelul uman pot fi periculoase pentru animalele de companie. Sare, zahăr, grăsimi, prajite, papagali, murate picante nu poate fi dat.

reproducere

Lovebird la domiciliu destul de ușor propagate. Vârsta optimă pentru împerechere de la un an la trei ani. lovebirds Partner alege una pentru o viață întreagă. Pentru a obține urmași sănătoși este necesar să se ia o specie de păsări. Puii au primit încrucișării, sunt infertile ca urmare a unor anomalii genetice.