Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

În cazul în care plantare plantate cu dragoste a început să se usuce și să moară pe viță de vie, este probabil ca cricket stabilit în zonă. Gazduire în grădină, acest invitat neinvitat încalcă sistemul radicular al plantelor, ceea ce duce la distrugerea lor inevitabilă. Lupta împotriva Medvedkov necesită o abordare sistematică și persistență.Ce este de cricket?

Pentru a lupta în mod eficient pentru bunăstarea grădină, pur și simplu trebuie să știe inamicul în față. Prin urmare, să vedem cum arată un cricket obișnuit în diferite stadii de dezvoltare:

 1. Imago sau greierii individuale pentru adulți reprezintă Orthoptera corp brun insectă cu o lungime de 5 până la 8 cm. La exterior se aseamana cu cancer minuscul. În caz de pericol, capabil să atragă sub capul coajă, echipat cu fălci puternice de tip musca. În partea de sus a cefalotoracelui sunt o pereche de picioare săpat puternice - cu ajutorul lor de cricket călătorește în subteran, trecând de la o plantă la alta.
  Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode
 2. Larvele mol greierii similare, la persoanele adulte, dar este inferioară în dimensiune - lungimea corpului depinde de faza de dezvoltare și variază de la 1,5 până la 3,5 cm, În plus, nu are aripi -. Ele apar doar după 5-6 năpârlire.
  Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode
 3. Oua mole greieri. Pentru nașterea cu succes a larvelor au nevoie de un mediu cald și umed. De aceea crichet în sine locuiește la o adâncime de aproximativ 1 metru, ambreiajul este suficient de mare cât mai aproape de suprafața solului. Se pare că sac din zidărie de lut umplut cu ouă maro deschis mici. Numărul acestora într-un singur ambreiaj poate fi de până la 500 de bucăți.
Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Ce face coropișnițe?

Mole - dăunătorilor omnivor, produse alimentare servește ca părți de plante și insecte mici vii. Numai feed-născut larve pe humus organic și apoi se trece la o dieta de legume proaspete. Burrowing de cricket încalcă sistemul de rădăcină de plante, de multe ori complet răsucind în afara terenului. Cele mai multe dintre toate acestea afectează culturile florale și erbacee, arbuști tineri și rădăcini.

Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Simptomele de greierii

Dintr-o dată pe moarte pentru nici un motiv absolut de plante sănătoase, șerpuit caracteristică „piesă“ și un diametru al găurii de 1-1,5 cm pe suprafața solului - toate aceste semne indică faptul că zona a apărut chiriaș nepoftit - cricket Ogorodnaya. coexistența pașnică nu se poate aștepta, deci ar trebui să procedeze cât mai repede posibil pentru a combate Medvedkov.Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Mole - metode de luptă

Descoperit pe site-ul Medvedkov grădinar ar trebui să fie pregătiți pentru o lungă și acțiuni sistematice „militare“. Nu, chiar și lupta cea mai activă împotriva Medvedkov, arcul nu este încununat cu victoria, cu excepția cazului în care este susținută de acțiuni competente în perioadele de vară și de toamnă. Distrugerea dăunătorilor ar trebui să vizeze toate fazele de dezvoltare a acesteia, din cuiburilor cu ouă și terminând cu adulții.

Lupta împotriva remedii populare Medvedkov

Deci, pe site-ul găsit de cricket, cum de a lupta - remedii populare sau industriale? În stadiile incipiente ale luptei împotriva Medvedkov, ar trebui să fie efectuate numai metode de uz casnic în condiții de siguranță pentru mediu și capcane Sperietoare deteriorarea fizică a ei se misca. De exemplu, este posibil să se umple în soluția de săpun gaura sau kerosenul (2 linguri găleată de apă), sau să-l umple cu nisip amestecat cu petrol lampant. Ca urmare, insecta va ieși la suprafață sau în interiorul accident vascular cerebral mor.

Este de remarcat faptul că dăunătorul nu-i place mirosul de excremente de păsări. îngrășământ Fertilizarea periodic, care va ajuta nu numai pentru a consolida planta, dar, de asemenea, pentru a proteja rădăcinile lor de năvălirile greierii. Cu o funcție COPES similară și usturoi, pe care doriți să se stabilească în groapă de aterizare pentru un dinte. Uscate și zdrobite în eggshell pulbere în amestec cu ulei vegetal este un mineral bun pansament pentru răsaduri, care transportă un pericol mortal pentru greierii.

Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Preparate din greierii

Combaterea Medvedka grădina și este ținută prin intermediul insecticide sub formă de pelete, care sunt adăugate în godeuri la plantare sau transplantare îngropat între rânduri, sunt încastrate în sol la 3-5 cm. Cu o acțiune prelungită (cel puțin 3 săptămâni) insecticide granulate contaminează minimum solul , având un grad înalt de eficiență. Populare sunt următoarele medicamente:

 • "Medvetoks";
 • "Grizzly";
 • "Thunder";
 • "Bankole";
 • "Fenaksin Plus".
Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Repeller medvedok

Observat că greierii nu pot tolera mirosuri puternice și sunete. Această caracteristică a fundației a fost pus câteva dintre modalitățile de a scăpa de greierii în grădină:

 1. Pește. În timpul lucrului de aterizare pe paturi din fiecare pește capete îngropate, care se descompun descurajarea dăunătorilor de pe site.
 2. Condiții de viață „gard“. Medvedkov nu ca mirosul anumitor plante. Marigold semănat porțiunea de perimetru. coriandru sau molid ramuri dispersate va fi o protecție sigură împotriva acestui organism dăunător.
 3. Alunga Medvedkov poate și folosind un repeller cu ultrasunete disponibil comercial pentru alunițe - este, precum și alți locuitori subterane nu vor fi în măsură să coexiste cu sursa de oscilații de înaltă frecvență.
Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode

Cum de a prinde un coropișnițe?

modalități eficiente de a face cu Medvedkov includ și capturarea acestuia cu ajutorul diferitelor capcane:

 1. Înainte de începerea lucrărilor de aterizare poate fi întins pe paturi sau bucăți de plăci de polietilenă. greierii crawling încălzi sub o astfel de acoperire. Plimbare prin zona în mijlocul zilei, puteți colecta cu ușurință și de a distruge o mulțime de adulți.
 2. Medvedok atractiv pentru mirosul de bere. Sapate în sticlă zona jumătate de litru umplut cu această băutură spumă (aproximativ 50 ml), se poate rezolva parțial problema combaterii Medvedka.
 3. Ca o potrivire momeală și miere. capcană de miere face următoarele - tencuiți în interiorul băncii și sapă în grădina gâtului. Odată ce în interiorul dăunătorul nu poate ieși dintr-un perete lipicios și moare.
 4. În toamna anului greierii se așază pentru iarnă în două grămezi de bălegar. Shoveled poate distruge cea mai mare parte a dăunătorilor.
Lupta împotriva Medvedkov, grădină - semne, metode