Madness - cauze, simptome, simptome, tratament

Madness - cauze, simptome, simptome, tratament
Madness - acesta este numele vechi de nebunie, care este o patologie mintală incurabilă potențial severă. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea nebunia numit gândirea sau comportamentul operațiunii, pentru a transgresa limitele normelor acceptate într-o anumită societate. De exemplu, o specie de nebunie atribuită convulsii, tentative de suicid. De asemenea, convulsii, efectele de leziuni cerebrale și comoție cerebrală este considerat un semn de nebunie. Deci, ce face nebunia cuvânt? Acest termen înseamnă o pierdere de inteligență. Nebunul - este o persoană care și-a pierdut mintea lui sau înnebunise. Din moment istoric conceptul de „nebunie“, aplicat la mai multe boli diferite ale psihicului, astăzi este folosit rar în practica medicală și psihoterapeutică moderne, cu toate că, de asemenea, colocvial populare.Cauzele nebunie

Nebunie în viață este o boală psihică severă, care se caracterizează printr-o percepție distorsionată a realității. Oamenii de știință spun că o ușoară nebunie cauzată de încălcarea are loc în unitatea sufletului omenesc și corpul. Se crede că principalul factor care provoacă începutul nebunie, este lipsa posibilității de adaptare și de a face starea de veghe. Aceasta este o nebunie în termeni simpli este atunci când realitatea a creierului nu mai răspunde stereotipurilor formate. Datorită faptului că tipurile și formele de nebunie sunt foarte variate, astăzi este destul de dificil de a identifica cauzele comune care pot duce la pierderea minții individuale.

Cei mai mulți psihiatri medievale, întrebându-se ce nebunie, se referă la acest concept manifestări precum odihna banală, lipsa de patriotism, precum și tot ceea ce face un individ diferit de curentul principal. Ei au fost gata să recunoască artiști mari, care sunt într-o grabă de creativitate și inspirație la un pas de nebunie, o nebunie.

Posesia demonică în acele zile a fost considerată o cauză comună de natură supranaturală, apelantul descrie starea.

De multe ori, problema de natură morală și spirituală poate provoca simptome de nebunie. De exemplu, pierderea rațiunii poate provoca o repetare a hassles de zi cu zi, o mare durere, mânia, furia. Factorii fizici care cauzează nebunie includ răni la cap.

Medicina din Grecia antică, Hippocrate, bazându-se pe cercetare, a explicat cât de nebun peste „bilă neagră“, care perechea stabilit în creier, erodând-l, și care a dus la nebunie. Pentru a crește activitatea, și anume nebunie coleric, manie si epilepsie a dus la un exces de „bila galbenă“. In timpul domniei Renașterii și umanismului descrie conceptul a găsit oa doua viață.

În a doua jumătate a secolului al XlX-lea a fost stabilit cu fermitate teoria pozitivistă, care afirmă că sufletul - aceasta este doar o marionetă a creierului, astfel încât toate simptomele de nebunie sunt fizice si foarte tratabile. Datorită influenței conceptului de gospodărie a luat cuvântul „nebun“, deoarece însemna că subiectul uman este sufletul, care are capacitatea de a „se îmbolnăvesc“. În viața de zi cu zi în cele din urmă a stabilit definiția unui „nebun“.

Astăzi, toate simptomele generalizate anterior pe termen nebunie, denumită tulburare mintală. La urma urmei, ceea ce face nebunia cuvânt? Nu este nici un motiv, atunci există o pierdere completă de raționalitate în comportament. acțiuni nebuni sunt imprevizibile, precum și într-o serie de patologii ale psihicului.Psihiatria modernă convins că bolile mintale apar din cauza tulburărilor de echilibru neurotransmitator, cu alte cuvinte, elementele structurale și funcționale ale sistemului nervos - ca neuronii sa reciproc, nu sunt conectate, distanța dintre ele se numește fanta sinaptică, care sunt neurotransmitatori transmit impulsuri intre neuroni. Tulburările mentale apar din cauza încălcării soldului de mai sus.

semne de nebunie

Deoarece formele de nebunie este destul de diversă, evidențiați simptome comune este problematică. Anumite criterii pot servi ca o deviere comportamentală de la normele acceptate, de exemplu, hiperactivitate patologice și stupoare catatonică.

nebunie Început indică următoarele caracteristici:

- lipsa de auto-critica;

- o conversație cu tine, dacă cealaltă persoană;

- modificări ale dispoziției, natura irațională a lagărului.

Prin nebunie utile includ previziune, inspirație creatoare, încântare și extaz. Multe genii bine-cunoscute au fost la un pas de nebunie și de a crea capodopere.

Prin natura simptomelor de nebunie în viața mea este împărțită în melancolia, manie si isterie. Melancolia se manifestă în mohorala, apatie completă. letargie, lipsa de interes în ceea ce se întâmplă. Persoanele care suferă de această abatere, se simt neliniștea și suferința psihică, stau o lungă perioadă de timp într-o stare de depresie. Mania și isterie - un contrast complet cu melancolie. Aceste abateri sunt exprimate în agresiune pacient, neliniște și furie. Persoanele predispuse la manie sau isterie pot comite acte impulsiv, erupții cutanate, care adesea poartă consecințe negative.

nebunie Severitatea este clasificată în ușoară (nebunie ușoară), o gravă și acută. tulburare slab caracterizate prin simptome clinice sau ele sunt exprimate într-un mod simplu. Gravă nebunie - o tulburare a conștiinței cu care subiectul să facă față pe cont propriu nu se poate.

Simptomele nebunie caracterizat prin creștere serioasă a intensității și frecvenței de apariție. nebunie acută manifestă abateri puternice în funcționarea psihicului, care sunt permanente.

tratament nebunie

In nebunia in Evul de multe ori a încercat să se vindece cu ajutorul magiei și a citi diferite vrăji. La urma urmei, ce nebunie oamenii medieval? Această obsesie, locuirea demon. În catolicism agenți de întărire a servit în masă, rugăciunea și pelerinajul în evanghelizare aplică lectura suplimentară a alienaților Bibliei.

În epoca de piatră, conform mărturiei a numeroase săpături, utilizate pentru tratamentul unei astfel de proceduri, ca craniotomie. psihiatrii medievale credea că eliberarea de demon în cap și dă-i drumul spre libertate este posibilă prin intermediul unor găuri în craniu. Desi diagnosticul de nebunie este aproape imposibil să se vindece în acest fel, dă baza să-și asume, că în Evul Mediu nebunia asociată cu prezența anomaliilor în creier.

Psihiatrii ignoranță și înapoiere de psihiatrie ca știință a dat naștere la partea sa întunecată la sfârșitul secolului XIX începutul secolului XX. Apoi a început să se aplice nu au în sine nici o bază teoretică pentru astfel de metode chirurgicale sălbatic de tratament, ca o histerectomie (indepartarea uterului), circumcizia de sex feminin (îndepărtarea organelor genitale feminine: clitorisului și buzele), lobotomie (excizie, sau separarea un lob al creierului din alte zone), și ca metoda de terapie de șoc.

Dr. G. Bumbac a fost convins că principalele cauze ale nebuniei sunt infecții localizate. El este considerat fondatorul metodei de „bacteriologie chirurgicale“, care a devenit utilizat pe scară largă pe pacienți cu boli mintale care primesc tratament într-un spital din Trenton.

Bumbac, împreună cu echipa sa a efectuat un număr de operații pe oameni bolnavi mintal, de multe ori fără consimțământul lor. La început, au scos amigdalele bolnavi și dinții, în cazul în care un tratament nu a fost atins, au scos organele interne, care, în opinia lor, a dat naștere la probleme. Bumbac considerat a fanatismului metode proprii, prin care dinții naturali îndepărtate precum și o operațiune similară efectuată pe soția și cei doi fii.

Bumbac a fost convins că ei au inventat metoda a dat un grad ridicat de eficiență a vindeca pacienți. Cu toate că, în realitate, această afirmație este departe de adevăr. El a justificat moartea a patruzeci și nouă de pacienți de la colectomy (indepartarea colonului), care presupune că au fost „psihoza stadiu terminal“, înainte de o intervenție chirurgicală. După moartea metodele sale de bumbac au intrat în anonimat.

Medicina modernă tratează boli mintale pe larg, incluzându terapia de droguri și tehnici psihoterapeutice.

Terapia de șoc este încă folosit, dar în variantele moderne (sub anestezie). Ea sa stabilit cu succes în tratamentul tulburărilor bipolare.

În plus, în ziua de azi, „bolnavi mintal“ indivizii sunt izolați de societate. Dar, clinica moderna, din fericire, nu au nimic de-a face cu casele unde bolnavi mintal au fost păstrate până la sfârșitul secolului al XlX-lea.

Mesaj de navigare