mâinile proprii topiara la domiciliu

mâinile proprii topiara la domiciliu

Pentru a crea un topiara folosind materiale naturale si decorative. Printre cele mai populare:

arbore ornamental poate fi realizată ca o imitație de plante naturale sau ca produs fantezie de diferite tipuri de ornamente. În ceea ce privește dimensiuni, topiara poate fi un miniaturizat, și a făcut în dimensiunea reală a copacului. Unii maeștri topiara este facut din fructe. Excelent arată, de asemenea, portocal sub forma unei bile. Cu toate acestea, pentru o lungă perioadă de timp nu reprezintă un suvenir perisabile fructe proaspete. La fel de populare arbori ornamentali, confecționate manual plante aromatice și flori, cum ar fi lemnul de trandafir, care nu numai refresh interior, dar, de asemenea, umple camera cu parfumul minunat de trandafiri.copaci cu LED-uri

Unul dintre soiurile de pomi ornamentali sunt copaci cu LED-uri. Designul lor include elemente cum ar fi:

 1. Cadrul de aliaj ușor, care este plasat în folie de plastic și imită coroana și trunchiul unui copac.
 2. Ghirlande cu LED-uri cu duze din silicon care imită frunze și flori.
 3. Transformator la 24 V.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Aceste lămpi decorative pot fi asamblate cu mâinile lor destul de rapid și fără probleme. Forma lor poate fi orice, precum și de culoare și dimensiune. Acesta poate fi un copac roz mic sau copac mare fericire europeană cu o coroană largă. De obicei, acești copaci sunt aproape de forma de lemn, astfel încât se completează perfect designul interior si este una dintre principalele decoratiuni ale casei.

Subtilitățile de fabricație topiară

Topiară nu este greu de făcut, chiar și pentru începători. Pe lângă toate materiile prime sunt ușor accesibile și necostisitoare. Pentru fabricarea de lemn decorativ trebuie să cumpere:

 • oală;
 • fabricarea coroana bilei;
 • rod pentru butoi;
 • clei;
 • Ipsos sau ciment;
 • Accesorii pentru bijuterii.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Diametrul său nu poate fi mai mare decât diametrul bilei pentru coroana. Pot pot cumpăra. Și puteți face cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a ridica container, care este decorat cu vopsea sau material textil.

Vas pentru fabricarea de coroane

decorative din lemn Crohn realizate din hârtie sau minge de plastic. Cartea pasă din ziare vechi sau hârtie. Acestea ar trebui să modeleze și mototolească mingea, și apoi să acopere pasta. Dacă decideți să utilizați o minge de cauciuc, ar trebui să fie conștienți de faptul că, după ce face o gaură în ea pentru picioare, își poate pierde forma sa originală. În cazul în care se presupune elemente decorative pentru a lipi la suprafața unei sfere, opțiunea perfectă ar fi spuma.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Rod pentru butoi

Pentru fabricarea acestui articol este de ramură adecvată sau alt băț, care mai târziu pot fi vopsite în culoarea corespunzătoare. lungimea tijei trebuie să fie suficientă pentru a pune totul într-o oală și formează cu coroana copacului. În cazul în care tija este scurt, produsul își va pierde aspectul său atractiv. Cea mai mare parte activitatea este realizată cu un adeziv universal. Cu toate acestea, poate fi necesar uneori super-lipici sau sticlă de apă.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Ipsos sau ciment

Aceste materiale sunt necesare pentru a umple oala. Dacă există o gaură în partea de jos, ar trebui să fie să clei. Apoi se prepară o soluție de ciment și umple oala. Într-o altă soluție de tijă tijă introdusă brut. Datorită greutatea arborelui soluției va fi stabilă și nu se va inclina din cauza coroanei prea mari. În cazul în care potul ales are asa o greutate destul de grea, atunci puteți umple cu spumă. Pe partea de sus a soluției este o movilă de pietre, nisip sau scoici. Puteți utiliza, de asemenea boabe colorate.

mâinile proprii topiara la domiciliu

accesoriiArborele este decorat cu o varietate de accesorii, cum ar fi:

 • dame;
 • hârtie ondulată;
 • pietre;
 • fisticul;
 • scoici;
 • boabe de cafea.

Faceti o paste Topiary

Acest arbore ornamental original poate fi făcută cu propriile mâini. Veți avea nevoie de:

 • ziare vechi;
 • banda de mascare;
 • paste;
 • coli;
 • Se topește;
 • vopsea spray.

mâinile proprii topiara la domiciliu

În primul rând, este necesar să se facă coroana copacului. Ia ziare vechi și le încreți, astfel încât să se obțină o minge, al cărui diametru este de 5 cm. Apoi, structura trebuie să înfășurați firul și bilă okleit bandă de hârtie de mascare. Într-un castron, se lasă o deschidere în care va fi posibil să se introducă o tijă care îndeplinește funcția de cilindru. În plus, coroana trebuie să vopsesc prin aerosoli și lăsați gol pentru a finaliza uscarea.

lipire macaroane

Următorul pas este de a se lipi la paste piesei de prelucrat coroana. Acest lucru se face folosind Melt. Este mai bine să înceapă din partea de sus și de a muta într-un cerc într-o spirală. Atunci când jumătate de coroană este lipit, preforma este inversat și inserați următoarea parte de paste. La sfârșitul procesului pe care doriți să inserați stick-ul in gaura si lipici-l. Semifabricatul este plasat într-o sticlă și lăsat pentru o anumită perioadă de timp, astfel încât adezivul sa uscat. Coroana terminat paste ar trebui să picteze din nou culoarea selectată.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Efectuarea oală

Deoarece preforma poate folosi o vaza de flori sau ghiveci mic. Dacă acestea nu sunt acolo, se va potrivi cu orice recipient de dimensiuni corespunzătoare. Soluția preparată din gips sau ciment este turnat în oală. Când amestecul sa întărit ușor, introduceți copac. Dries întreaga structură de câteva zile.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Decorării bradului de paste

În cazul în care piesa de lucru cu o oală complet uscat, puteți începe decorarea pomul fericirii. Nu părea să trunchi gol atașat la acesta mai multe ramuri care urmează să fie lacuite. Soluție Ipsos în oală decorate sisal. Aceasta este o fibră decorativ dur, care este adesea folosit pentru decorarea. Pe coroana, iar vârfurile ramurilor le puteți atașa fluturi.

Arborele de cafea boabe

Pentru fabricarea de lemn realizate din boabe de cafea cu mâinile trebuie să pregătească următoarele materiale:

 • cafea boabe prăjită într-o cantitate de 100 g.;
 • sticlă;
 • Perie pentru lapte de var;
 • bilă din plastic, cu un diametru de 8 cm, care pot fi achiziționate de pe piață sau într-un magazin;
 • firul brun;
 • foarfece;
 • cupoane de cauciuc - 2 buc;.
 • adeziv transparent;
 • super-adeziv;
 • nisip în mărime de cupă;
 • gips;
 • lipi de lemn, a cărei lungime este de 20 cm;
 • sfori lungi de 50 cm.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Ordinea de execuție a lucrărilor

Pentru a face un copac de fericire, trebuie să urmați cu strictețe tehnologia. Să începem.

 1. Cu foarfece într-o minge de plastic nevoie pentru a face o gaură pentru arborele de cafea.
 2. Paintbrush trebuie să demontați sau scos mai multe fire.
 3. Firele care rezultă să se stabilească pe capetele ramurilor cu un cupon inel de cauciuc. Apoi, suprafața de ramuri este acoperită cu adeziv.
 4. Trunchiul și ramuri de copaci înfășurat într-un fir de spirală. Capătul liber al firului este atașat Tractarile butoi, după care este introdus în gaura în minge, care servește ca piesă de lucru la coroana.
 5. Shar au nevoie pentru a lipi peste fir de culoare maro, cu ajutorul unui adeziv transparent, pentru toate scopurile. Fire promova un atașament robust de boabe de cafea. În schimb, firul poate fi blocat și fasciculele pensula.
 6. Pentru lipirea boabe necesită un adeziv super-transparent. La suprafața vasului de cereale lipite în mod diferit, adică canelură în sus și în jos, alternativ. Adezivul trebuie aplicat pe fiecare bob de cafea separat. La aplicarea adezivului, respectați precizie, deoarece poate lăsa pete albe pe boabe În plus, super-adeziv are un miros înțepător, și înțeles instantaneu, așa că dacă se ajunge pe mâini, va fi dificil de curățat. Pentru lipirea boabelor mingea este folosit ca lichid cuie.
  mâinile proprii topiara la domiciliu
 7. Pentru a da pase de relief, un strat de boabe este insuficientă. Prin urmare, ele sunt lipite în mai multe straturi în aceeași poziție cu caneluri alternarea pe boabe.
 8. A fost rândul de fabricație pot. În primul rând, o perie de vopsea trebuie să elimine câteva fire de o lungime care depășește ușor diametrul cupei. In partea de jos a sticlei din exterior este aplicat adezivul, iar sticla este plasat pe șuvițele periei. Bast avantaj suplimentar pentru a fi tăiate.
 9. ar trebui să fie tăiate firele, lungimea care este oarecum mai mare decât pentru tratamentul pereților laterali ai vasului decât înălțimea ceașcă. Apoi, la peretele său exterior este aplicat adezivul. Pe marginea de sus stânga a benzii libere de 3 cm. Pe sticla este lipit Bast. fund de sticlă trebuie să-și încheie catenele firului în exces tăiate perie.
 10. Acum, folosind fire lungi au nevoie pentru a lipi peste sticlă pâlnie într-un cerc. Acesta este introdus în trunchiul copacului și turnat nisip. Dacă nu există nici un nisip, este posibil să adormi într-o oală să-l umple cu ipsos sau spumă.
 11. De-a lungul marginii de sus a sticlei este necesară pentru a lega firele sfori și tăiați marginile. Cateva boabe plasate direct în jurul trunchiului de copac. Acestea imită frunzele căzute. Pentru a decora suprafața de lângă trunchi, este posibil să se pună mușchi. Pentru coroana fluture sau ladybird montat.

copac decorative din margele

Acest arbore este destul de dificil de a face cu mâinile, dar merită încercat. În primul rând, este necesar să se taie firul la o lungime de 25-30 cm. Pentru producerea de copaci nevoie de aproximativ o sută din aceste segmente vor încorona răspândi apoi. Pe fiecare segment trebuie să margele șir. Crenguța rezultat răsucită într-o buclă. Apoi a trecut în jurul valorii de un centimetru, și mărgele înșirate-re. Procedura se repetă atâta timp cât intervalul de 30 cm nu rămâne în marginea liberă de 7 cm.

mâinile proprii topiara la domiciliu

Dintre ramurile mai mici fac mai mari, conectându-le cu 10 bucăți. sucursale gata atașat la trunchi, formând o coroană. Trunchiul ar trebui să fie înfășurat cu fir de culoare închisă sau hârtie ondulată. copaci greutate suficient de mare, așa că ar trebui să fie consolidate într-un vas, la Golful de gips. Terenul poate fi simulat printr-un nisip decorativ sau sol.