Manichiura cu pietre la domiciliu în special utilizarea poloneză gel, sfaturi pentru incepatori

Caracteristici ale manichiurii cu strasuri la domiciliu

Decorarea poloneză cu pietre, în conformitate cu stilisti, perfect adaptate la rigorile stilului de zi cu zi și imaginea de vacanță de lux. El adaugă eleganță și rafinament.O trăsătură caracteristică a paiete si cristale - versatilitatea lor. Aceste elemente decorative perfect combinate cu orice ornament (sacou, motive clasice neutre, florale, geometrie etc.) arata foarte bine pe plăci de orice lungime și formă, naturale sau naraschonnyh.

Principalul avantaj al strasuri - posibilitatea de utilizare multiplă.

Sub rezerva utilizarea de adeziv de înaltă calitate, care pot fi achiziționate de la magazinele de specialitate, pietrele vor rămâne pe unghii pentru o lungă perioadă de timp. După schimbarea designul unghiilor poate fi îndepărtat cu atenție și depozitate într-o cutie, până la următoarea utilizare.

paiete de decorare

Paiete dimensiune cristale mult mai mici. Cu toate acestea, unghii cu paiete de mai mulți ani continuă să fie înălțimea de moda. Secretul său - în versatilitate. Discret moale, într-un ritm vioi ar fi adecvată într-un mediu strict de birou, iar la o petrecere într-un club la modă.

Cel mai simplu mod de a decora cuie paiete - utilizarea lacului finit. O cameră mai complexă, dar lăsând pentru tinerii designeri este o singură piesă prin lipire paiete de pe placa de unghii. Există diferite tipuri de paiete:

 • da ( „praf“) - cel mai mic, acestea sunt aplicate destul de gros, chiar strat, sunt indispensabile pentru crearea de modele complexe;
 • Shimmer - un fel de praf;
 • glitter - au un diametru mai mare de 1 mm, calibrul în general indicate pe ambalaj; vizual similar cu confetti sau mini-artificii.

paiete de asemenea, forma variază - de la clasic la rotund „asteriscuri“.

Manichiura cu pietre la domiciliu în special utilizarea poloneză gel, sfaturi pentru incepatori
efect topica rămâne „degrada“ atunci când baza de unghii (bine) beteala aproape absent, iar marginea exterioară a acestora crește densitatea de depunere

Se prepară unghiile la domiciliu este la fel ca înainte de a atașa strasuri. Este necesar să se aducă mâinile pentru a depune unghiile și de a le da forma dorită, scoateți cuticulele și bavuri, lăcuit (instrucțiuni pas cu pas descrise mai jos).

Cea mai simplă tehnică de suprapunând casa paiete arata ca acest lucru:

 • face manichiură clasică franceză;
 • Folosind vopsea terminat cu paiete mici în vrac acoperit frumos alb marginea de fiecare unghie, după o așteptare pentru uscarea completă, un al doilea strat;
 • acoperi unghiile Fixat.

Pentru lipirea pietremari nevoie de potrivire, scobitoare sau o perie subțire, puteți să le stabilească în baza de lac nevulcanizat sau adeziv special.

Pentru a desena un ornament sclipici fantezie, va trebui să muncească din greu, să dezvolte abilitățile creative. În acest scop, baza este aplicată cu o bandă adezivă fină perie paillettes apoi stropite unghiei. După o așteptare pentru uscarea completă a reziduurilor lipici cu atenție îndepărtate (suflat departe sau o perie moale pentru ventilator).

Rhinestones ca decor de unghii

Înainte de a continua cu manichiura cu pietre, este important să se aleagă materiale de înaltă calitate. chic specială este o combinație a unui model pe degete și bijuterii (inel, bratara).

Pastelor sau cristale Svarovski produse de formă de bază diferită. Unele pietre au o suprafață de fund plat, celălalt a făcut în formă de con. Plat potrivit pentru lipirea unghiile naturale și artificiale. Con necesita pretratarea plăcilor de unghii (găuri de foraj), deci utilizați numai naraschonnyh cuie.

Manichiura cu pietre la domiciliu în special utilizarea poloneză gel, sfaturi pentru incepatori
Folosind cristale Swarovski va face o manichiura originala si elegant

Materialul folosit pentru a face cristale, este, de asemenea, de mare importanță. Aceasta afectează atât costul de decor și durabilitatea acestuia. Pietrele sunt fabricate din: • cristal;
 • sticlă (extrudat și la tăiere);
 • acrilic;
 • din plastic;
 • zirconiu.

manichiură Mulți preferă să lucreze cu cristale Swarovski, deoarece acestea au mai multe avantaje:

 • formă rotundă dreapta;
 • bază plat confortabil cu folie reflectorizantă;
 • un anumit număr de fețe, oferind un joc de lumină.

În aparență, cristalele sunt împărțite în:

 • complet rozrachnye (alb);
 • colorate;
 • holografic;
 • acoperirea cu un satin;
 • metalizată;
 • hematit;
 • transparență scăzută.

indicii cele mai practice considerate șampanie, neon și cristale pe deplin transparente.

Reguli de bază pentru a urmări atunci când decorarea unghiilor profesioniști farfurii strasuri, sunt după cum urmează:

 • O mai bună Mai puțini, dar mai eficient. Este necesar să se evite grămezi de pietre, deoarece creează disconfort în viața de zi cu zi, cât și vizual degetele „mai grele“.
 • Precizia este extrem de important. pietre fără nici o legătură cu dungi lipite vizibile de lipici pot anula toate eforturile pentru vopsirea unghiei.
 • pasta de Nuanță ar trebui să fie în armonie cu culorile de bază acoperire (pietre verde smarald pe monocrome tare roșu uite fără gust).

De obicei, cristalele nu sunt combinate cu alte elemente volumetrice decorative. - Profilate, etc. Dar pietrele pot fi fixate nu pentru toți, ci numai pe unul dintre degetele de la o mână ..

Cristale medii și mari sunt capabili de a face vizual unghii scurte!

Aici sunt mai multe opțiuni pentru decorarea pietre:

 • manichiură clasică franceză, unghii pe inelul de la marginea interioară a liniei albe este respectată împrăștierea strasuri;
 • pe unghii, substratul acoperit este o culoare naturala, prima pasta de dantelă delicată, și apoi decora cu cristale, la libera sa alegere.

Aceste tipuri de manichiură „în fiecare zi“, sunt elegante și atractive.

Manichiura cu pietre la domiciliu în special utilizarea poloneză gel, sfaturi pentru incepatori
aranjament simplu circuit de cristale pe unghii

Metode de pasta de lipire la domiciliu

Instrucțiuni pas cu pas pentru decorarea cristale spumante manichiură va fi după cum urmează:

 • Asigurați-manichiură eliminarea cuticulelor.
 • Se prepară baza: fiecare unghie este acoperit bază, apoi stratul pas-2. Al doilea se aplică numai după uscarea completă a primului. Apoi se acoperă unghiile fixativ și începe modelarea modelul viitorului.
 • Adeziv special „marca“ (pune mici puncte) locul de pietre viitoare.
 • Un capăt al scobitori muiată în apă, apoi „luat“ cu ajutorul pietrei de pe partea frontală. O bază plată, care se află în afara cristalul aduce cu precizie într-o picătură de lipici pe unghii și ușor presate.
 • Treptat, toate strasuri lipite.
 • pietre pe partea de sus a fixatorului aplicată din nou.

Pentru a lucra cu pietre au devenit mai confortabile, ele pot fi golite din casetele de pe o foaie de hârtie albă, și să folosiți o pensetă scobitori. mic depozit, se poate presara pe partea de sus a lacului umed.

De la blocare unele cristale își pierd luciul lor! Prin urmare, ele sunt lipite la capăt, după fixator.

Recomandări pentru începători

Între sticlă și produse din plastic au o mică diferență în valoare. În primul rând du-te un pic mai scump, dar arata mai impresionant. Ei nu își pierd strălucirea lor originală, cu strat de finisare, păstrează strălucirea lor.

Varietatea de nuanțe de cristal, uneori, determină pierderea chiar profesioniști. Nou-veniții mai bine pentru a încerca să îndepărteze pietre, sau să lucreze cu paiete 2-3 culori. De-a lungul timpului, gândurile încep să apară ideea de a îmbunătăți manichiurii, în timp ce culorile poate fi extins treptat.

Utilizarea de pietre prea mari la început ar trebui să fie abandonate. Ei au nevoie de unghii lungi artificiale forma perfectă, iar numărul lor este ușor de „exagera.“ Pentru incepatori, cea mai bună opțiune este după cum urmează:

 • jacheta clasic sau bază monocrom;
 • o risipire de pietre mici sau calibru mediu lipite separat (sau o bază de ton contrastante).

Alternativ, puteți să vă antrenați înțepare cristale metalizată sau transparente, pe o bază neagră, care ascunde în mod convenabil picure lipici.

Manichiura cu pietre la domiciliu în special utilizarea poloneză gel, sfaturi pentru incepatori
Atunci când lipirea pastă, fiecare piatră pentru presa de fixare sigură ușor în jos cu ajutorul unei pensete sau scobitoare

Dacă piatra este atașată incorect, este necesar pentru a elimina toate unghiilor, și începe din nou peste tot (cu bazele de date de aplicație). De aceea, înainte de a trata placa de unghii adeziv, puteți atașa pur și simplu strasuri pe partea de sus a acesteia, ceea ce face un preliminar „montare.“

stilistii recomanda doamne mai în vârstă să se abțină de la utilizarea de pietre, sau cel puțin pentru a decora un singur cui pe pietrele clare de mică adâncime de mână în vrac. În plus, manichiurista preveni impactul negativ al cristalelor asupra plăcilor de unghii. Ei sunt sfătuiți să alterneze cristalele cu manichiura obișnuită.

Glitter cele mai bune pentru a încerca mai întâi în lac finit, și deja apoi trece treptat la praf și sclipici. Începeți cu o singură nuanță - o poloneză de culoare strat de bază, extinderea treptat gama de culori.

Scoateți lac de unghii cu sclipici este mult mai complicat decât cu strasuri. Pentru a facilita îndepărtarea „pâlpâire“ de acoperire tampon de bumbac abundent umezit într-un solvent și apoi timp de 2-3 minute bine imbracate in unghia.

Decorative de acoperire de unghii sclipici și paiete continuă să rămână în vogă. O gamă largă de materiale permite creativitate și experimentare fără sfârșit. Încercați să vă parte la unghii-arta este orice femeie care nu este indiferentă față de frumusețea mâinilor. Paiete pot încerca în lacuri sau gata pentru a fi achiziționate separat. cristale de fixare necesită o anumită dexteritate, dar un rezultat excelent vor aprecia.