Masina de vis carte - toate secretele Dreams Revealed

Probabilitatea de executare a viselor


Masina de vis carte - toate secretele Dreams Revealed

Din moment ce unii oameni sunt mai susceptibili de a influența Lunii, iar cealaltă influența soarelui, aveți nevoie pentru a alege ce sistem este mai potrivit pentru tine - în zilele însorite (zilele lunii) sau zilele lunare. Uita-te si vei da seama repede ce sistemul dumneavoastră.Astăzi, ziua 26 a lunii. Vise visat în noaptea de astăzi, promisiunea de plăcere și distracție.

Astăzi, a 4-a zi a lunii. Vise visat în noaptea de astăzi, ca regulă, nu devin realitate.

Astăzi este miercuri. Miercuri - mijlocul săptămânii, condus de intermediar planeta - Mercur. Air Mercur aduce de multe ori lumina, soi, vise forgettable. Dar, dacă este amintit visul, apoi decripta, veți obține informații cu privire la prieteni și cunoscuți, frați și surori, și toți aceștia au contactat în mod frecvent. Dreams mass-media despre modificările minore viitoare în viață. Pe sursele de informații care sunt relevante pentru tine acum, despre învățare, despre excursii viitoare și conversații minte.

În cazul în care mass-media bogat vis, mobil, cu scene frecvent în schimbare, ai persoana sociabila. Cu tine este ușor și plăcut pentru a discuta și în curând veți avea o mulțime de prieteni noi, cu care va fi ușor și distractiv, într-un mod discret, care vă va învăța o mulțime. Dacă visul înseamnă, calm, sau pur și simplu neinteresante, cu situații primitive, banale, în viitorul apropiat, veți experimenta o lipsă de informații, nimeni nu te va ajuta. Ei bine, atunci când în „mercurial“ un vis este o mișcare, se deplasează din oraș în oraș, de exemplu. Mișcarea înseamnă diversitate, bogăție de schimbări de viață pentru o mai bună, recuperarea, construirea de relații cu oameni interesanți. Dacă miercuri seara a trecut în zbor, așa că va fi în curând o mulțime de informații disponibile. Vei deveni mai independent de circumstanțe.

Ce vrei să visezi?

CAR - Visul Miller

Pentru a visa că sunteți în călătorie cu mașina, este activitate și norocul în afaceri.

Dacă sunteți implicat într-un accident de mașină, după un astfel de vis este mai bine pentru a evita planificat divertismentul - acestea sunt puțin probabil să alerga afară de ceva bun.

A se vedea-te a scăpat cu succes un accident de mașină - un semn bun: Vei putea să fiu sincer, pentru a evita o coliziune cu un adversar intențiile.

Cumpara o masina de vis - de asemenea, un semn bun. Probabil, va fi capabil de a restabili poziție fost bună. Dar pentru a vinde masina - o schimbare neplăcută în averi.

Pentru a opera aparatul - prevestește o pierdere, uneori boala.

Fii în mișcare aruncat afară din mașină - la vestea proastă.

Rupt masina - de asemenea, un vis, boding eșec.

Doar pentru a vedea masina in vis - de a călători, pentru a schimba soarta, o călătorie plăcută.

Dacă vedeți că mașina a fost plecat, a fost furat - aceasta înseamnă eșecul multora dintre planurile tale, care determină viitorul tău.

Din mașină - un semn al succesului planurilor. Acesta vă va aduce o satisfacție bine-meritata.

CAR - Vis Modern

masina de vis Mark, în funcție de modul în care te simți cu privire la aceasta, determină poziția dumneavoastră în acest moment. Dacă în viața ta sunteți obișnuiți să o plimbare cu „Mercedes“ și ai un vis, că există „moscoviți“ în garajul tău, visul pe care prevestește dificultăți financiare, o mare schimbare în rău. Într-un astfel de caz, ar fi un semn bun, dacă într-un vis te vezi din nou în mașină, pentru că aceasta va însemna că va face față cu ușurință provocărilor și viața ta va primi mai bine din nou.

Dacă visezi ai lăsat mașina undeva și nu-l pot găsi, în viața reală aveți dificultăți la locul de muncă și în familie, cauza care poate fi comportamentul frivol.

Dacă mașina dvs. într-un vis ați selectat, visul pe care prevestește că în curând va fi de lucru. Alți oameni vor profita de ideile și le câștiga o mulțime de bani, în timp ce se stinge.

Dacă visezi vedeți că aveți o altă mașină - frumos, noi si scumpe, apoi în viață vă așteptați consolidarea poziției în societate, prietenii noi, excursii interesante în țări îndepărtate, bunăstare și fericire. Cu toate acestea, în cazul în care această mașină aveți pauze, neprevăzute va împiedica ființa ta.

Deteriorarea corpului pe masina va însemna că cazul dumneavoastră să fie supărat. În cazul în care aparatul deteriorat este de culoare albă, apoi întuneca dvs. scandaluri bucurie probleme, datorii neplătite și probleme cu băncile. Dacă este un complet nou, dar negru și cu leziuni la corpul din spate, atunci în curând va trebui să-și îngroape pe cineva de la rude. Vestea decesului unei rude te găsește prin surprindere, chiar dacă el moare după o boală îndelungată. Vei experimenta un moment greu.

În cazul în care noi, dar deja rupt costurile de mașini despre casa prietenilor tăi primesc un vis prevestește vesti proaste de la prietenii tăi, care sunt susceptibile de a fi de așteptat de la tine sprijin și asistență reală.

Un vis în care călătoriți cu mașina și puteți vedea că pe tabloul de bord clipește o lumină roșie vă avertizează asupra pericolelor și a pierderilor financiare care pot fi conectate cu drumul sau cu mașina.Dacă visezi vezi că mașina ta este una dintre ferestrele deschise, apoi feriți-vă de furt.

Există o mulțime de obstacole în calea punerii în aplicare a planurilor sale, dacă dintr-o dată, veți vedea într-un vis pe care sticla in masina ta este rupt.

A visa ca unul dintre prietenii sau rudele mutilează în mod intenționat mașina - ca și în cazul în care, în viitor, sau au dezvoltat relația ta cu el, ajutorul lui vei purta serviciu și ca urmare va fi cauza cearta cu cei dragi, care mai târziu vei la o ruptură totală cu ei.

Dacă visezi vezi străini, zdrobitor masina ta - atacatorii au pregătit conspirație împotriva ta.

unitate de viteza, calitatea drumurilor și durata călătoriei într-un vis înseamnă componenta a succesului. de conducere auto rapidă pe un drum periculos și alunecos dacă totul sa terminat cu bine, prevestește succesul într-o afacere riscantă. Dacă doriți să întârzie personalul poliției rutiere, dar nu a avut succes, atunci va evita cu succes pericolele unei întreprinderi dificilă și riscantă.

Dacă visezi vezi că mașina depășește o secțiune dificilă a drumului, în viața reală să facă față cu succes cu adversitate și provocări. Mai ales frumos pentru a vedea într-un vis pe care ați trecut în zona de pericol a lăsat în condiții de siguranță pe un drum lat și plat. Dacă în acest moment pe stradă era lumină și acolo a fost vreme clar, în mod miraculos reușești să ieși din situația dificilă în care vă aflați, iar afacerea ta va merge în sus.

Dacă visezi ori drumul mare în mică și îngustă, în viața ta, vor fi schimbări neplăcute pe care se va da vina doar.

Ride într-un vis într-un cerc pe masina - un semn că caz ​​s-a blocat, pierdeți inima și confuz. De obicei, modul în care se comportă într-un vis depinde de modul în care va apărea circumstanțele în realitate. Deci, încercați să scape cu un cerc vis, și cu un risc minim pentru ei înșiși și mașina.

Un vis în care călătoriți cu prietenii în masina lor, uite pe fereastră și a vedea imaginea frumoasă pitoresc înseamnă că va fi strâns legată de aceste persoane la locul de muncă, ceea ce ar fi benefic pentru toți. Împreună cu acești prieteni, veți petrece, de asemenea, o mulțime de timp liber, care vă va aduce multă bucurie și plăcere.

Dacă autovehiculul a avut o pană de cauciuc și nu poate merge mai departe, va fi de așteptat obstacole și probleme în care sunt angajate în acest moment. Dacă ați reparat sau schimbat roata într-un vis, compania a fost finalizată cu succes, și veți obține un venit bun.

Dintr-o dată de frână într-un vis - un semn de obstacole și probleme cu care se întâmplă să vină peste în munca ta. Dacă aveți timp pentru a frana in timp, va fi capabil de a evita pericolul agățat peste tine. Dacă se luptă apăsat pe frâne, dar masina nu te-am ascultat, visul pe care prevestește o schimbare bruscă în toate afacerile dvs. în legătură cu circumstanțele care nu depind de tine. Dimpotrivă, sunteți într-o dependență mare de alții, și un vis vă avertizează că trebuie să se gândească cu atenție cu privire la viitorul lor acum, în timp ce nu e prea târziu. Încercați să abandoneze obiceiurile frivole și extravagante stil de viață pe care le poate ruina. Dacă sunteți implicat într-o mașină din spate, apoi în viață vă schimbați brusc mintea și să renunțe la ideea lui.

Un vis în care vrei să mergi mai departe, iar mașina începe brusc să ia înapoi, înseamnă că, în curând rândul dvs. pentru a fi mai rău și norocul vă va schimba, orice ai face.

Pentru a avea un accident pe drum într-un vis și să nu fie afectat - un semn că, așa cum se spune, s-au născut într-o cămașă și va fi capabil de a evita cu succes o amenințare pentru tine.

Dacă visezi în care călătoriți cu mașina, ușor și rapid, planurile tale sunt realizate cu succes.

Un vis în care călătoreau cu mașina și doborât o pasăre, ceea ce înseamnă că vei primi o veste proastă că ești foarte supărat. Dacă zdrobi animalul, trebuie să acorde atenție, ce fel de animal ai zdrobit (după nume). În cazul în care coliziunea ați lăsat un sentiment neliniștit că victoria asupra inamicului nu va da placere, dar, dacă vă este frică, atunci sunt în așteptare pentru probleme, durere și mari probleme. Pentru a visa ca cineva a distrus un câine mare și un cerc roșu stropit sângele, faptul că va lua ceva timp și un iubit, cel mai probabil va fi victima unui accident.

Dacă visezi sunteți oprit la o lumină roșie, apoi în afacerea orice obstacole, care va fi greu de depășit din cauza birocrației sau legi proaste. Dacă ai condus printr-o lumină roșie, fără oprire, și în același timp, nu sunt reținuți de către poliția rutieră, atunci vei reuși în afaceri riscante și veți fi în măsură să evite cu succes un pericol. Stai într-un vis la semafor verde - un semn de încăpățânarea și intransigența ta, din cauza care sunteți timp și nimic nu se poate termina în mod constant de marcare.

Pentru a visa ca cineva a rupt o roată de pe masina ta inseamna ca esti la o pierdere și nu știu ce să facă din cauza erorilor comise de alte persoane. Cu toate acestea, în cazul în care într-un vis știi cum să o rezolvi sau să o corectați, soarta va fi de susținere de tine și veți obține cu succes dintr-o situație dificilă.

Un vis în care vezi că toate mașina dvs. în mizerie, și cere familia ta pentru a iesi din ea, pentru că vei curăța mașina, prevestește că în curând vă va vinde masina ta.

Pentru a merge cu mașina, încălcarea regulilor - un vestitor a ceea ce conduci înșelat de către partenerii sau rudele lor. Conducerea pe ceilalți participanți la trafic - un semn rău, indicând faptul că infracțiunea sau insultă pentru a te face comite act josnic și dezonorant și familia sau partenerii dvs. nu va fi ușor.

CAR - vis slavă

Sa implicat într-o afacere dezavantajoasă, după care va fi rău.

CAR - Visul lui Freud

Vehicul ca mecanism complicat este unul dintre personajele masculine falic și luminoase și puternice. Dacă aveți o mașină străină de prestigiu, sunteți mândri de sănătatea și neobosit. Dacă aveți mai multe mașini, aveți mai mulți parteneri sexuali în același timp.

Echitatie într-o mașină cu viteză mare înseamnă a obține plăcere de la relații sexuale cu un partener. Ai grijă de conducere o masina sau de echitatie cu viteză redusă vorbind despre incertitudine în partenerul ales și atitudinea foarte serioasă la această problemă.

Plimbarea pe o masina care trece indică faptul că sexul, din păcate, sunt neregulate.

reparații auto arată o dorință puternică pentru un contact sexual.

Car Care vorbește despre forma fizica buna si un ton ridicat al corpului. Reparații auto în stare de funcționare indică prezența ta este destul de dezvoltat un complex de inferioritate despre preferințele sau sex cu elemente de masochism.

daune Intenționată masina ta spune despre dorința de a obține lucruri de făcut în nici un fel, și sunteți dispus să aducă să suporte toată viclenia lui și chiar înșelăciune.

Pentru a conduce o mașină într-un garaj, tunel sau alte mijloace de spațiu închis obtinerea de satisfacție de la actul sexual.

Este în mașină pe deșert deschis sau plajă înseamnă preocupare pentru contactul viitoare.

În cazul în care autovehiculul este furat, distrus sau rupte, puteți obține o boală sau vătămare corporală a organelor genitale.

masina veche sau rupt simbolizează tulburarea sexuală sau disfuncție sexuală.

Pierderea sau puncție simbolizeaza impotenta.

Dacă executați peste cineva sau ei înșiși a căzut sub mașină, simbolizează actul sexual.