Mass-media întrebam de ce Julia Vysotsky ras chel

Julia Vysotsky a impresionat noua imagine publicul NTV canalului. Ea a ras nalyso. De ce a face acest lucru, nu se cunoaște. Jurnaliștii au sugerat ca acest lucru se poate datora fie fiica Maria Koncealovski, fie cu un nou rol în filmul de soțul ei Andrei Konchalovsky.

Julia Vysotsky a schimbat coafura. Ea a ras nalyso și a apărut în fața publicului în dimineața NTV. Co-gazda Jemal Tutruashvili a fost surprins, dar a spus că ea „arată foarte bine“. Actrita a confirmat că cel mai mult este prea. Cu ce ​​imagine nouă Visoțki este încă necunoscut. Jurnaliștii au sugerat că pot exista două motive: activitatea profesională și probleme de sănătate Masha Koncealovski, care se zvoneste ca ar fi din nou în comă.

Julia Vysotsky a spus știri, în trecut, de ce nu vorbesc despre fiica

Secretarul de presă Julia Vysotsky Nadezhda Lyzhnikova a spus „interlocutor“, actrița sa schimbat în legătură cu lucrarea. Cu toate acestea, ea a refuzat să dea detalii, pentru că ei au „embargoul asupra informațiilor.“ „Toate detaliile fanii vor fi capabili să învețe pe de altă zi a noului număr al revistei Tatler“, - a spus ea.

Poate Julia Vysotsky ras nalyso nu din cauza fiicei mele, dar din cauza rolului din film istoric, care a început să tragă soțul ei Andrei Konchalovsky. Imaginea se numește „Paradise“ și este dedicat Război pentru Apărarea Patriei. Jurnaliștii a amintit că acest lucru nu este prima dată că actrița are la o parte cu părul lor pentru rolul din film. Asa a facut Demi Mur inainte de filmare filmul „GI Jane“, Keyt Blanshett pentru „Heaven“, Maria Kozhevnikova și Mary Aronov în legătură cu rolurile din filmul „echipele morții.“