măști de carnaval, cu propriile sale mâini

Pentru Eva menționare luminos și neobișnuit de Anul Nou, puteți aranja un bal mascat, care va necesita pentru a face masti de carnaval cu propriile sale mâini pentru copii și adulți. Puteți aranja vorbitori invitați surpriză pregăti măști pentru ei. Aceste accesorii la îndemână și cei care vin pentru a sărbători de vacanță în piața orașului, la pomul de Crăciun, la matineu la grădiniță, la petreceri școlare. Măștile pot descrie animale sau orice alte caractere recunoscute completează costumul sau pentru a crea o aură de mister, ascunde fața unui invitat.măști de carnaval, cu propriile sale mâini

Pentru un bal mascat distractiv și memorabil de Anul Nou aranja. Măștile pot face propriile lor mâini.

Cea mai simplă mască

Pentru fabricarea de accesorii de carnaval să ia un pic: carton și hârtie, paiete, strasuri, schiță acrilic, vopsea, lipici și foarfece. Trebuie să activați și imaginația la capacitate maximă, pentru că masca ar trebui să fie festiv și neobișnuite.

Adăugarea la costume de creaturi mici și drăguțe pentru copii poate fi cea mai simpla masca ca personaj cioc: bureții, mouse-ul, pui. Pentru fabricarea unei astfel de mască este necesară cutie de ouă. Se taie una dintre celule, este posibil să se obțină o bază pentru forma conică a nasului. Conul poate fi realizat din carton, taie 1/3 dintr-un cerc și transformându-l. Vopseaua poate con guașă sau vopsea acrilică, astfel încât să se potrivească cu nasul animalului selectat. Securizarea marginile de pe banda de cauciuc subțire, un jgheab poate fi pus rapid pe, care să acopere propria lor nas.

măști de carnaval, cu propriile sale mâini

Pentru fabricarea de dantelă masca va fi nevoie de carton, lipici și o mică bucată de dantelă, tesatura transparente.

Pentru partidele de școală poate face foarte rapid o Lacy masca propriile lor mâini. Este necesar doar să aibă la îndemână:

 • vopsea acrilică sau contur al țesutului;
 • o mică bucată de material transparent (tul, organza, nailon și altele.);
 • folie alimentară, din polietilenă;
 • bandă sau gumă;
 • inlay (pene, dantelă, etc ...);
 • foarfece.

Asigurați-un desen pe hârtie ca o jumătate de mască și înfățișeze model Lacy. Puteți utiliza un șablon sau de a face propriul ornament. Impună pe folia de plastic și foaie de pânză peste ea. Buclă pe cercul tesatura și modelul de linie la piesa de prelucrat să se usuce. Foarfece taie o jumătate de mască, se taie găuri pentru ochi. Preforma rezultată cu tesatura translucid va arata ca dantelă sau împletitură, și executați-l în cazul în care culoarea de contur de argint sau aur, și produsul filigranat de metal cum ar fi.

măști de carnaval, cu propriile sale mâiniDecoreaza masca cu pene și paiete - acest lucru se va adăuga mister și frumusețe imaginii dumneavoastră.

Pentru a atașa marginile benzii masca sau o bandă subțire de cauciuc, pentru a decora elemente decorative de produs. Puteți coase pe partea de jos voaluri linie cu dungi care ascund fața la buza sau bărbie.

măști venețiene

Venețiană numita full-fata complet sau numai la accesoriile fălcile linia (Fig. 3). Ele au fost realizate din papier-mache.

Această tehnică este accesibilă pentru toată lumea, numai pentru a începe să facă o astfel de masca este necesară în avans - să ia ceva timp să se usuce produsul și decorarea acestuia.

Pentru a lucra este necesar să se găsească:

 • o bucată mare de folie (disponibilă pentru mâncare prăjire);
 • prosoape de hârtie sau șervețele, hârtie igienică;
 • hârtie albă groasă, cum ar fi un birou;
 • pastă de adeziv sau amidon PVA;
 • obiecte decorative (pene, cristale, etc,..);
 • gumă sau bandă pentru atașarea o mască pe față.

măști de carnaval, cu propriile sale mâini

Crearea de măști venețiene va dura un pic mai mult timp și efort.

Pentru a face baza pentru o astfel de mască este necesară și modelul pentru ea, că este propria ta fata sau fata unui copil. În cazul în care persoana este o răbdare de invidiat, acesta va fi cel mai simplu mod de a începe să modeleze fundația direct pe model. Pentru a face acest lucru, se aplică pe fața de orice crema de grăsime și stick la el un strat de hârtie, înmuiate în apă și se rupe în bucăți mici. Următoarele straturi masca lipite cu adeziv sau pastă, amidon fierte (ca budinca numai fierte groase). Cauzarea 5-6 straturi, adezivul este lăsat să se usuce aproape complet. Acest lucru este cel mai greu, pentru că hârtia este umed să se usuce timp de aproximativ 1 oră. Când masca este vizibil compactat, se poate încălzi uscător de păr pentru a accelera procesul și îndepărtați cu grijă.

Pentru copiii nerăbdători și neliniștite vor aborda un alt mod: pliat în 2-3 straturi de folie trebuie să apăsați ferm pentru persoana vyleplivaya cu atenție nasul prorisovyvaya de suprafata si prize de ochi, gura de desen, bărbie. Gata pentru a elimina șablonul, având grijă să nu-l deformeze la faptul că, și se lipi straturi de hârtie. Atunci când lipirea folia șablon nu este necesară pentru a împinge ferm bucățile de hârtie: ele sunt destul de maleabil, în timp ce model greu de presat poate fi deformat.

După fondarea masca se face si uscat, va trebui să taie ochi și tratează marginile acestor găuri. Apoi repeta procesul, fundația este acum okleivaya straturi subțiri alternativ și hârtie mai groasă. Deci, este posibil să se facă 4-6 straturi, concentrându-se pe grosimea rezultată mache hârtie. Masca să se usuce și acoperite cu vopsea albă sau guașă acrilic, astfel pentru a compensa orice denivelare.

măști de carnaval, cu propriile sale mâini

Pentru abaterile de netezire acopere masca de guașă alb, atunci puteți trece la etapa finală de înregistrare a masca.

Pentru decor poate fi folosit de circuit acrilic, care oferă un model de dungi convexe. Ele pot fi aplicate la orice dantelă model de imitat. decor interesant și suprafața măștii cu mâinile sub piele de reptile. Acest lucru va necesita:

 • ajurata tesatura, tul sau panglici;
 • Construcție micro-texturate chit acrilic sau pastă;
 • perie aspră și moale pentru desen;
 • vopsele, lacuri, acrilice.

Pe baza uscată din tesatura de suprapunere-papier mache. Foarte bine, în cazul în care ajurate va include gauri de diferite dimensiuni. înțepeni și strat de pastă Fabric strat sau chit, frecarea compoziției în deschiderile din tesatura. Deoarece o parte a măștii, elimina grija tesatura dantelă. Pe chit rămân model de elemente convexe, solzi se aseamănă cu dragon sau șopârlă (Fig. 4). Vopsea în orice culoare, pentru că reptilele sunt atât de bogat ornamentat.

Baza de măști venețiene se poate lipi doar peste un material frumos, cu un model sau nu, vopsite în culoarea alb și trage pe buze strălucitoare face de linie sau vopsite în jurul ochilor. Lipite pe masca pene multicolore, paiete și pietre strălucitoare da extravaganță și luminozitatea ei.

Fanteziile și care arată creativitatea, puteți crea adevărate opere de artă. Anul Nou se apropie, și nu există nimic mai bun decât pentru a face o masca de carnaval cu mâinile pentru o vacanță plină de bucurie le copii sau pe cei dragi, aducând toată lumea o mulțime de distracție.