masturbare pentru copii 1

Se întâmplă să martor cum masturbeaza copilul dumneavoastră. Sunteți într-o dezordine totală, nu copilul creste de la un maniac sexual sau un pervers? Primul tău impuls natural pentru a certa și pedepsi, pentru ca acest lucru nu se va întâmpla din nou! Dar dacă adevărat constatări și metode de influență tale, să vedem.

masturbare pentru copii 1Nu intrați în panică!

Atunci când copilul însuși (se masturbeaza) mângâieri, în primul rând, nu intrați în panică. masturbare pentru copii - un fenomen destul de comun, desigur, nedorit, dar nimic deosebit de tragic sau rușinos în el. Și pedepsi nu are nevoie. El nu are nimic de-a face cu masturbare adult (dupa pubertate). De fapt, manipularea organelor genitale ale copilului nu este diferit de zgârierea răni. La urma urmei, nu a fost format mecanismul de satisfacție sexuală la copii, și „descărcare“, un adult tipic, nu vine niciodată.

Marea majoritate a copiilor (aproape toate băieți și fete - în marea majoritate) sunt angajate în masturbare. Inițial, acesta este asociat cu apariția de interes într-un corp propriu, absolut etapa normalnomym in dezvoltare. O zonă genitală este foarte bogat in terminatii nervoase si atingerea ei, copilul experimentează o nouă senzație. Copilul se poate găsi și alte zone erogene, în plus față de organele genitale, și să înceapă să-i stimuleze. Acest lucru poate fi tocuri sug degetul mare (de multe ori mare) sau orice alte obiecte, zgârierea, stroking înapoi din nou - prelungit sta pe WC (pot). Dar aceasta nu produce alții de panică de reacție, deși natura acestor fenomene este absolut la fel ca și în stimularea organelor sexuale.

Masturbarea poate fi observată în copilul la vârsta de 4-6 luni, când copilul rigidizează brusc, farduri de obraz, și apoi se duce fără vlagă și adoarme. De regulă, părinții în aceste cazuri gândim imediat la apariția convulsiilor unui copil. Mulți spun că copiii lor stau pe toaletă pentru o lungă perioadă de timp (și cele care sunt mai tineri - pe oala), înconjurat de jucării sau cărți ilustrate. De ce întrebi? Constipație? Da, este constipație, și este nevoie de tulpina muschii pelvieni. Această tensiune este transmis și organele genitale - având sentimente placute pe care copilul vrea să repete din nou și din nou. Acesta este fixat în creier, în structurile subcorticale ale creierului, iar copilul este în căutarea de modalități pentru apariția sentiment bun la nou și din nou.

Înșiși atinge orice zone ale corpului nu sunt deloc o manifestare a unei boli. Absolut nimic în neregulă cu asta.

Problema constă în răspunsul adulților la acest eveniment, ca regulă - este o teamă puternică, care întotdeauna rapid și transferat la copil. El începe să creadă că fac ceva dezgustător și urât, și dacă părinții sau bunicii sau persoanele care ii ingrijesc vor finaliza ciclul de acțiuni incorecte, și certat, copilul începe să se simtă foarte, foarte rău băiat (sau fată). Această teamă, această stima de sine scăzută poate fi o cauza problemelor majore: pierderea încrederii în relațiile cu adulții la încălcări grave în viața sexuală ulterioară, percepția de ea ca fiind ceva nedemn, dezgustător.Desigur, reacțiile adulți nepotrivite la masturbarea copiilor este direct legată de nivelul de dezvoltare a societății, toleranța față de diverse manifestări umane. La nivelul gospodăriei, masturbarea copiilor este văzută ca ceva pervers, și totuși, masturbarea pentru copii, practic toate, și disfuncția sexuală (dezvoltarea sexuală prea devreme, dorința sexuală anormală, cele, așa-numita sarcină „școală“ timpurie și avortul) suferă încă limitate o parte din populație. Foarte adesea o persoană se întoarce exact ceea ce este cu adevărat deprimat și neîmplinită.

Un alt detaliu important: ideea că atinge copilul la organele genitale cu siguranță îl face interesant, nu este o regulă. Dimpotrivă, copilul poate lua confort în acest fel. Mulți dintre copii după școală se masturbeaza mai ușor de a adormi.

Cum de a răspunde?

Cel mai bun lucru pe care îl poți face - nu a răspuns. În cazul în care copilul o face în public, nu ar trebui să blestem și de apel, este necesar pentru a devia (dar nu și palmă), pentru că altele pot provoca o reacție negativă. Poate ai calma ca medicii moderni pentru copii în majoritatea nu consideră copii manifestare masturbare a bolii. Mai mult decât atât, chiar și o văd ca aspectele lor pozitive. La urma urmei, în sine, un val de sânge la organele genitale cauzate de masturbare - este prevenirea infecțiilor urogenitale, care sunt comune în primii ani.

Atunci când este necesar să vă faceți griji

În cazul în care copilul are tulburări de comportament, plâns frecvent, nemulțumirea față de toată lumea și totul. El începe să doarmă prost, trezesc noaptea, el dezvoltă diverse mișcări compulsive. Dar, în aceste cazuri, mișcarea asociată cu masturbarea, sunt pe picior de egalitate cu alte mișcări compulsive. Apoi, el poate începe să se angajeze în masturbare în public.

masturbare pentru copii 1
Ca o regulă, părinții, în cele mai multe cazuri trăiesc în ignoranță și nici măcar nu bănuiți că copilul lor este implicat în masturbare, deși, pentru că o face singur, atunci când nimeni nu este acasă, sau atunci când toate sunt adormit. Un copil normal, cu socializare normală la inimă își dă seama că masturbarea nu ar trebui să faceți publicitate.

Dacă el începe să o facă oriunde, indiferent de faptul - sunt oameni în jurul sau nu - înseamnă că nu este în măsură să controleze dorințele și mișcările lor. În acest caz, forța de tracțiune poate fi ecran masturbare nervozitate, deoarece reprezintă deși patologică, dar cu toate acestea, metoda de eliminare a tensiunii nervoase, prevenind apariția tulburărilor nevrotice.

Care este motivul?

Este important să se înțeleagă că copiii doresc să fie iubit doar pentru ceea ce sunt. Crede-mă, copilul care primește dragostea și afecțiunea părinților „pentru sine“, dar nu pentru o faptă bună, să fie mai aproape de părinții lor, problemele lor, preocupările, nevoile. Și ultimul. Intră de obicei, plimbări în aer curat, chiar plimbari scurte înainte de culcare au adesea un efect magic: este posibil să se vorbească cu mama vreodată ocupat sau tata, și atât de obosit încât somnul va veni de la sine. Efectele benefice au de tratare a apei, crește sentimentul de corp. Înregistrați copilul în secțiunea de sport, mai juca cu el în jocuri în aer liber.

După ce am ascultat aceste sfaturi simple și vă sunt susceptibile de a uita de acest obicei. Dar dacă, în ciuda tuturor lucrurilor, apar tentative de masturbare, consultă un medic ginecolog sau urolog (în funcție de sexul copilului), pentru a preveni inflamarea sferei urogenitale, care poate provoca mâncărimi în perineu. Apoi, este recomandabil să viziteze un neurolog, și apoi la un psiholog și, mai ales, la psihoterapeut.

Ce se întâmplă dacă copilul este implicat în masturbare


masturbare pentru copii 1