masturbare pentru copii

masturbare pentru copii

masturbare pentru copii, uneori, începe la o vârstă fragedă. Deci, Strong și colab. în cartea „Human Sexualitate: Lățimea intervalului în America modernă“ [1], care sunt, uneori, fetele foarte tinere ritmic, uneori cu forța, condus de propriile lor corpuri, se confruntă în mod clar orgasmul. ginecologi italian Giorgio (Giorgi G) și Marko Sicard (Marco Siccardi) observat ultrasunetelor fructe de sex feminin orgasm masturbeaza [2].O astfel de masturbare nu sunt asociate cu dorința sexuală [3]. Masturbarea în această perioadă este, în principal mecanism de compensare adaptiv pentru a obține emoții pozitive și senzații cu stresul și alte disconfort psiho-fizică și emoțională.

Alcool sexualitatea infantilă și masturbarea pentru copii ca o expresie privată a ei în ultimii cinci sute de ani au variat de la indiferență completă pentru suprimarea greu. Până în timpurile moderne, Evul Mediu și chiar în Renaștere. această problemă se uita destul de indulgent: se credea că copilul este prea mic pentru a se controla.

„Războiul împotriva onanism“, așa cum a numit acest fenomen filosof și istoric al culturii și științei Mishel Fuko franceză. sau „Inquisition masturbatoare“ (cercetător german Ludger Lyutkehaus), a atins apogeul la sfârșitul XVIII - începutul secolului al XIX-lea.

Medicul american B. Rush remarcat faptul că masturbarea cauzează slăbiciune vederii, epilepsie. pierderi de memorie și de tuberculoză. Sa argumentat că onanist ușor de recunoscut prin aspectul său dureros și respingătoare. Aceste descoperiri au fost cauzate de monitorizare a pacienților din spitalele de psihiatrie, care sunt adesea masturbat în fața personalului. Cu toate acestea, masturbarea compulsivă a fost o consecinta a singurătății mentale și emoționale, starea mentală, este imposibil să se îndeplinească alte moduri.

La mijlocul secolului al XIX-lea, unii angajatori au început să producă și să vândă fonduri de la masturbare (cereale, biscuiți, formă dreptunghiulară). cărți best-seller au fost publicate despre boli teribile care asteapta Masturbators. Semne de masturbare numit acnee, timiditate, chelie, roaderea unghiilor, fumatul, enurezis (enurezisul), și așa mai departe. D. Părinții sunt sfătuiți să organele genitale ale copiilor bandaj lui, celule de plante, se leagă mâinile lor, băieți să se taie împrejur, fără anestezie. Ambele preventive (de precauție) fonduri oferite ca efort fizic intens, dormi pe un pat de lemn tare, dieta (mai puțină carne și mai multe cereale).

masturbare pentru copii

Dispozitive Protivomasturbatsionnye (bandaje) pentru băieți și fete

Unii inventatori au patentat dispozitivul pentru a opri masturbarea (caz gratar in care penisul si scrotul băiat cuprind un arc, o alarmă sonoră în caz de erecție). Cu copii scop similar pentru noapte înfășurat în folie umedă rece „rece“ dorința; lângă pătuțuri dispozitiv montate, legate de clopote din dormitor părinților, a semnalat atunci când copilul în pat a început unele mișcări. Medicii au sugerat lipitori pe zona genitală a suge sânge, eliminarea congestiilor de trafic. cauza dorinței sexuale; cauterizare genitale țesut curent electric sau un fier de călcat fierbinte pentru a ucide nervii, reduce sensibilitatea și pofta.

masturbare pentru copii

Brevetată în dispozitiv S.U.A. pentru prevenirea masturbarii (are vârfuri de pe suprafața interioară a tubului, provocând un șoc electric și dă un semnal sonor atunci când se încearcă masturbation Toate documentul de brevet :. P. 1. 2. 3. 4 (Eng).

dovezi nealterata a tinerilor, care, în imposibilitatea de a face față cu ceea ce părea să-i predilectie fatale, sa sinucis.

medicii români atribuit manifestarea masturbare copilărie numită „copii ai păcatului“ și a crezut că numai masturbarea la adulți poate fi considerată ca o posibilă patologie. În lucrarea și viața personală a scriitorilor Argint Vârsta (... AM Remizov F. Sologub AI Tinyakov etc.), accente se schimbă - masturbare estetizată și legitimat. Un rol deosebit de important în consolidarea statutului său cultural a jucat un scriitor român, eseist și filosof VV Rozanov. Potrivit lui, onanist - perversul nu patetic, iar persoana ales, spiritual, spiritualistichny: „Printre colegii lui onanist - ca calul arab între Bityug. Toate „Decameronul“ - rodul Boccaccio masturbare și scrise pentru Masturbanți cititori. Toate pictura franceză - o galerie de corpuri de femei în diferite ipostaze, fructul de masturbare de sex masculin ". (VV Rozanov. Trecător.)

La XX medicii lea au susținut că masturbarea nu poate provoca boli de femei, chiar din oțel consiliază masturbirovat Remover isterie. și bărbați - în loc de prostituate care vizitează.

Principalele probleme psihologice ale copiilor masturbare Edit

Principalele probleme asociate cu masturbarea copiilor si continua la maturitate, datorită reacției părinților. În cazul unui comportament agresiv al adulților într-un copil poate fi fixat de obligațiuni senzații sexuale cu frică și rușine, care este un impact foarte negativ asupra viitorului său. Conspirație de rușine și liniște din jur tot ce este legat de sex și de autoritățile competente, poate duce la ceea ce este din ce în ce mai în vârstă, copilul nu vorbește despre orice intervenție care necesită situații (de exemplu, molestat de un adult sau copil mai în vârstă), pentru că nemulțumirea părinții de copii mici se vor teme chiar mai mult decât un potențial violator. Pe termen lung, această „politica struțului“ incapacitatea de a discuta efecte inverse cu partenerul sau alte întrebări intime, să nu mai vorbim de dificultățile asociate cu percepția corpului lor ca fiind ceva murdar și rușinos.Prin ea însăși, un pericol pentru copii masturbarea pentru sănătatea și dezvoltarea copilului nu este. Părinții grijulii pot fi preocupat de problema modului de masturbare afecta copiii la maturitate, cum ar fi relația sa intimă. Pericolul prezentat de masturbare a copiilor, se află tocmai ca răspuns la Adulții. Dacă semnificativ pentru copilul va inspira agresiv pe oameni să-l că el are un propensiuni vicios, atunci mai devreme sau mai târziu copilul va încerca să justifice aceste ipoteze.

masturbarea timpurie a copiilor este, de obicei cauzata de motive, nu sexuale ca pubertate nu a început încă și nivelul de hormoni sexuali nu este suficient de mare pentru a determina copilul să se descarce, așa că nu ar trebui să fie de a pedepsi sau sperie consecințele, și să consulte un medic pediatru sau un psiholog copil.

Foarte des la băieți tineri sunt strâns legate de masturbare si enurezis (urinare involuntare pe timp de noapte). Faptul că enurezisul este cel mai adesea o manifestare a lobului așa-numitul sindrom paracentrale (SPTSD) - starea congenitală de excitabilitate a crescut de centre de creier. responsabil pentru starea organelor urogenitale. Prin urmare, chiar și un impact mic asupra organelor genitale sau umplerea minoră a vezicii urinare cauze de reacție excesivă: enurezis într-un caz, ejaculare rapida - intr-o alta. Aceasta este, pentru a atinge puternic de excitare sexuală, cum băiat (și în viitor - și un om) necesită mult mai puțină influență decât media. SPTSD tratate la orice varsta, cu o metodă foarte simplă, cu rezultate excelente, dar tratamentul este inceput mai devreme, cu atât mai bine șansele de dispariția completă a simptomelor.

Mai mult decât atât, masturbare infantil observat la copiii născuți slab la hidrocefalie presiune intracraniană ridicată (edem cerebral), după grele au migrat în bolile din copilărie cu febră mare, epilepsie, și dependența de ea (acest lucru determină neuropatolog). În astfel de cazuri, vorbim de scăderea pragului de excitabilitate. Este mai mic prag, cu atât mai ușor este de a depăși. De obicei, copilul atinge organele genitale și devine sensul obișnuit ca la atingerea coapsă sau braț, și cu un prag redus de senzație devine plăcută, interesant, și trage să repete încă o dată - este format prin atracție pentru masturbare. Aici au nevoie de ajutor neurolog.

Mai puțin frecvent, masturbarea timpurie este asociat cu boli cum ar fi viermi intestinali (care produc substanțe care cauzează mâncărimi perineu. Și zgârierea constantă poate duce în cele din urmă la satisfacție, și repetarea apoi semnificativă a acestor acțiuni), diabetul zaharat latent (simt, de asemenea, mâncărime în zona genitală mai des la fete), a crescut excitabilitate creier. Cauza masturbarea copiilor poate fi, de asemenea, purtarea de haine strâmte, activitatea fizică sporită, în cele din urmă, stres constant. Interdicții, amenințări, pedeapsa, în orice caz, nu duce la eliminarea masturbare, este nevoie de atenție medicală.

masturbare Infantile - este aproape întotdeauna un semn sigur de unele primejdie în copil: fizic, hormonal sau psihologic. diagnostic corect este posibilă numai după examinarea medicului, și de multe ori medici - neurolog. endocrinolog. medic pediatru. ginecolog si t. d.

Comportamentul necorespunzător al adulților (ridiculizare, intimidare, dezvăluirea, inclusiv printre colegii) conduce la formarea incorectă a sexualității în copil, că impactul viitor al potenței reduse sau distorsionat. si femei - lipsa orgasmului. și chiar de excitație, adică frigiditate.

De multe ori senzații plăcute pe care copilul solicită ulterior să reia provocarea în mod deliberat organele sexuale, el a dat primii părinți, gâdilat sau sărutându-l pe așa-numitele erogene zone (zona inghinală. Abdomenul, fese. Genitals). Copiii pot învăța să masturbare și de la colegii: prima dată când împinge această curiozitate, dorința de a experimenta noi senzații.

Uneori, masturbare începe în clasa întâi când copilul este în stres constant și orgasmul îl aduce ușurare temporară de distrage atenția de amenințările reprezentate de profesor, colegii de clasă și așa mai departe .. Unii copii încep să se masturbeze încet pe dreapta lecției: în timpul unui test, înainte de a merge la bord. Cu toate acestea, copiii nu au implicat în parada masturbare - acest comportament indică boli psihice.

Masturbarea copilarie este insotita de orgasm la ambele sexe, dar la baieti inainte de pubertate nu de ejaculare, deoarece sperma nu este produs. Prin urmare, ele sunt uneori speriat brusc ejaculare recâștigat, frica de a pierde ceva esențial pentru viață. Cu fetele, desigur, nici o astfel de probleme.

Prevenirea și eliminarea obiceiul de masturbare la copii este posibilă. Dar lupta trebuie să fie cu pricepere și tact, aplicând o abordare individuală, conversație confidențială, sfaturi. Moralitatea și mustrări, umilire a copilului, precum și amenințări, pedeapsa, intimidarea sunt, de obicei ineficiente și chiar dăunătoare. Printre alte efecte negative ale copilului pot dezvolta onanofobiya - o teama obsesivă a efectelor negative ale masturbării. Ea onanofobiya exprimată de obicei la barbati sub forma unei teama obsesivă de „pedeapsă“, pentru care a avut loc înainte de masturbare, impotenta si pierderea erectiei.

Ca un copil, dezvoltarea sexuală, destul de ciudat, este inseparabilă de legătura părinte-copil. Pentru formarea capacității copilului în viitor, de a se angaja în relații apropiate și încărcate emoțional cu alte persoane, este necesar ca părinții să ofere copilului un confort psihice și corporale. Sexualitatea copilului - un fenomen mult mai larg decât masturbarea pentru copii, deoarece conceptul de sexualitate al copilului include nu numai masturbare, dar, de asemenea, formarea percepțiilor de gen. Dupa 2-3 ani, copilul apare o idee despre el însuși ca un băiat sau o fată, și el începe să arate interes în diferențele de gen. Baieti cu interes organele genitale ale reciproc (de exemplu, jocul „în doctorul“), sunt interesați, în cazul în care sunt copii ca ea vin naștere și alte aspecte naturale-științifice de cunoaștere. Dacă adulții sunt foarte îngrijorat sau jenat, copilul înțelege că este - „rușinos“, temă și încercarea de a rezolva problemele lor, ceea ce poate duce la grave perversiunea sexuala la varsta adulta. Prin urmare, întrebările copiilor mai sofisticate ar trebui să se răspundă accesibile și în detaliu, fără a cădea în timiditate excesivă.

Dacă vorbim despre partea pur fiziologică a cauzei (dacă copilul poate, de exemplu, deteriorarea organelor de reproducere în sine, astfel), atunci există două pericole principale: mâinile murdare sau obiecte, puse în organism. Recent, la o vârstă fragedă (2-3 ani), a împiedicat privirea vigilenta a unui copil și îngrijite, în orice caz, nu explicații agresive pe acest subiect. Trebuie remarcat faptul că, în cele mai multe cazuri, copiii mici a pus obiectele mici în diferite găuri ale corpului său pentru scopuri de cercetare numai, și nu pentru un anumit tip de plăcere. Deci, cu aceeași atenție ar trebui să fie tratate și la posibilitatea de a impinge in detaliile mici ale nasului sau a urechii designerului.

3. Potrivit lui Freud. prin manipularea organelor genitale ale unui copil câștiguri experiență sensibilitate erotică, fiind îndrăgostit de propriul său corp, care ajută la dezvoltarea viitoare a capacității de a primi plăcere fizică. cercetarea psihologică modernă confirmă inocuitatea masturbarea la corpul copilului, da un motiv pentru a vorbi despre ea ca norma în comportamentul sexual al copilului, cu excepția cazurilor care implică boli psihice, care se manifestă într-un mod vizibil, grosier, forma impulsiv sau compulsiv.